VBS Hobby Service GmbH Reviews 417

4,6

1. Hobbywinkel

Günstiger Bastelbedarf, Bastel-Trends, kostenlose Bastelanleitungen und vieles mehr. Wir sind der Bastelversand, der es seit über 50 Jahren in sich hat.

4,6

Uitstekend

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer tevreden van deze winkel

Zeer tevreden van deze winkel, er ontbraken instructies van een haakpakketje en ze hebben heel veel moeite gedaan (via contact met de leverancier) om deze digitaal door te sturen.

2 minpuntjes
- er kon een artikel niet geleverd worden en in de toekomst ook niet en ze hebben deze geannuleerd en een tijd later was het wel terug beschikbaar. Aangezien ik dan verzendkosten moest betalen als ik wou heb ik het maar in een andere winkel gekocht
- de instructies die ontbraken enkel digitaal gekregen en niet per post

12 september 2025

Antwoord van VBS Hobby Service GmbH

Hallo Dorien, bedankt voor je uitgebreide beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze inzet. Dank ook voor het wijzen op het probleem met het uitverkochte artikel – dat helpt ons om beter te worden. We nemen je opmerkingen mee! 🌸

Snelle levering, mooi product

Zondag een bestelling geplaatst. Netjes geleverd op woensdag, zoals aangegeven stond op de site. Goed verpakt. Betrouwbare verkoper!

26 maart 2025

Antwoord van VBS Hobby Service GmbH

Bedankt voor je geweldige beoordeling, Liesbeth! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. 😊

Tevreden!

Netjes. Kreeg mijn bestelling binnen korte tijd opgestuurd en was goed verpakt.

14 november 2024

Antwoord van VBS Hobby Service GmbH

Bedankt voor je beoordeling, Mina! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en verpakking. 😊

Ik zou zero sterren willen geven

Ik zou zero sterren willen geven maar helaas kan dat niet.
Is niet te vertrouwen. Ik wacht al 3 weken voor mijn pakket. Heb met iemand contact over whatsapp … maar dat is volgens mij alleen om te misleiden want contact met iemand blijven hebben geeft nog hoop. Ik weet niet wie daar achter zit, maar veel verder zijn we niet gekomen. Nu moet ik kopie van identiteitskaart doorgeven en een formulier invullen ‘attest verlies van pakket’ .. ben ik toch niet gek!!
Gewoon niet doen!

Update: ik heb inmiddels het bedrag wel teruggekregen. Maar het pakket is kwijtgeraakt.

10 oktober 2024

Beste Irina,
Bedankt voor uw feedback. Uw pakket is verzonden door Deutsche Post op 23/09/2024. In de regel is de levertijd 5 tot 8 werkdagen. Helaas zijn de goederen onderweg naar u zoekgeraakt. We hebben uw hulp nodig bij het indienen van onze claim tegen Deutsche Post. Het zou fijn zijn als u ons het certificaat van niet-ontvangst van het pakket zou kunnen terugsturen.
We hebben het bedrag dat je aan ons hebt betaald terugbetaald.
Met vriendelijke groet, je VBS team

Krijg nog €40,21 van ze die ze niet geven

Er ging zoveel mis met kapotte bestellingen dat ik meerdere keren al een gedeelte van het geld terug kreeg.

Nu staat er nog €40,21 open. Ze zeggen via de mail dit op 4 september overgemaakt te hebben. Ik heb niks ontvangen maar ze blijven zeggen het overgemaakt te hebben. Daarna screenshots van de bankrekening als bewijs gestuurd dat dat bedrag nooit is bijgeschreven en dan wordt er niet meer gereageerd.

Hopelijk dat deze review ze wakker schudt. Zodra het op de rekening staat zal ik het aanpassen maar dit is geen service.

4 september 2024

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met uw terugbetaling. Wij begrijpen dat dit frustrerend is. U kunt ons bereiken via service@vbs-hobby.com, zodat we u beter kunnen helpen.

VBS Klantenservice

Onbetrouwbare verkoper in het buitenland

Spullen na 1 dag kapot en geen antwoord op e-mails. Maar ik zie op maps en Trustpilot dat ik nog geluk had dat ik überhaupt iets heb ontvangen. De Nederlandse website is misleidend, het is blijven opletten waar het vandaan komt.

5 augustus 2024

Beste Mathilde,

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met je bestelling. We willen je graag helpen. Neem alstublieft contact met ons op via service@vbs-hobby.com, zodat we dit kunnen oplossen.

Het VBS Klantenservice Team

Lange levertijd en foute gegevens

Lange levertijd, terwijl op de website 3 tot 5 dagen wordt vermeld.
Ik kreeg snel reactie op mijn (priority)mails, maar mij werd verteld dat de bestelling geleverd zou worden door DPD, maar het was DHL.
Vandaar dat de door mij gevraagde track- en tracegegevens bij DPD niet werkte!
Ik had de bestelling al als verlies afgeschreven, maar zowaar: zojuist na 10 dagen bezorgd... door DHL dus!
Het artikel zelf is volgens verwachting, maar dit doe ik niet nog eens!

29 augustus 2024

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Na 7 dagen heen respons op mijn mail waar de bestelling, die ik met dan een maand geleden heb geplaatst, blijft. Oplichters!

26 juni 2024

Top service!

Ik had 2 kaarsen besteld waarbij ene gebroken was bij aankomst. Onmiddellijk contact opgenomen met de firma. Heel snel een antwoord ontvangen.
Kreeg de keuze voor een tegoedbon of een nieuwe kaars te ontvangen. Gekozen voor het laatste. Op donderdag gemaild en de maandag erna de nieuwe kaars al in huis ! Top service !

25 maart 2024

Lederresten besteld, product belofte klopt niet

Lederresten besteld, alles qua omschrijving product, en inhoud pakket klopt niet.

In het verleden heb ik eerder lederresten bij VBS gekocht. Dit waren nog steeds bruikbare resten door hun grootte.

Inmiddels heb ik weer lederresten bij ze gekocht, echter dit keer zijn de resten zeer klein en ook beschadigd (gaten in de stukken).

De zin op de website klopt ook niet, dat als er kleine stukken zijn dat dit gecompenseerd word met een groot stuk. Dit is niet het geval. Ook zijn de stukken veel minder 'harmonieuzer' dan eerder.

Ik ben erg teleurgesteld en ga proberen het product terug te sturen, ook al zie ik gemixte reviews hierover.

20 juli 2023

Oplichters

Na 11 dagen gebeld waar de bestelling van mijn 300 prijs labels bleven. Nog niet hier, mocht annuleren (weet ik zelf ook). Dat gedaan, 1 dag later antwoord dat t te laat was. Nu nog niet hier. 14 dagen intussen. Nou moet ik dus als! ze komen 9 euro of 16 euro aangetekend ook nog betalen. wat n prut firma, ze hopen dus dat je niets doet, moet 23 euro krijgen........

13 december 2022

Nette afhandeling toen iets mis ging

De bestelling was mis gegaan, via de website chat kreeg ik wel snel contact met iemand (telefoon was hopeloos) die het snel voor me uitzocht. De bestelling zou niet op tijd zijn waardoor ik elders een deel van de bestelling moest doen. Ter compensatie een code voor vergoeding verzendkosten ontvangen voor mijn resterende bestelling.

12 april 2022

Een hobbywinkel voor iedereen!

Een hobbywinkel met leuke prijzen en een zeer uitgebreid assortiment. In de toekomst hoop ik, als verbeterpuntje, meer milieuvriendelijke (liefde voor mens, dier en natuur) materialen en/of gereedschap te kunnen kopen.
Tot slot mijn complimenten voor de goede service en snelle levring: een hobbywinkel voor iedereen!

19 februari 2022
Toon reviews in alle talen. (417 reviews)