Niet servicegericht
Ik heb een soortgelijke ervaring met Veenman gehad.
Veenman Elektrotechniek uit de regio Den Haag is een allround installateur met bijzondere kennis van beveiligingssystemen, binnenklimaat en comfortabele sanitaire installaties.
Ik heb een soortgelijke ervaring met Veenman gehad.
Veenmanbv nl
Mijn persoonlijke bevindingen betreffende Veenman BV inhoudelijk,
• Oplossen van een lekkage in mijn trapkast - kostte erg veel tijd, maar liefst 6 uur voor het vervangen van 2x 1 meter koperleiding. Volgens hen had dit te maken met de blokverwarming en ze wilden de leidingen per se niet bevriezen. Kostenplaatje rond de 600 euro.
• Afwerking - Slecht, afspraken werden niet nagekomen zoals,
a) Behandelen van de verroeste leidingen, een gedeelte die uit de vloer kwam bleef zitten.
b) Het dichtsmeren van de gaten in de vloer.
• Planning/afspraak maken - Verliep moeizaam
• Levertijd werkzaamheden - Slecht, pas na 2,5 week
• Meenemen van mijn eigendommen (twee kogelkranen met vier koppelingen) zonder overleg en zonder toestemming - Bizar
• Medewerking en klantgerichtheid - Erg slecht
• Bereikbaarheid – Slecht
Er kwamen 2 medewerkers dus dubbele kosten terwijl het werk was voor 1 persoon, de 2e man stond er dan ook het merendeel van de tijd bij te kijken, normaal met een bevriezing van de leidingen en de gevaarzetting is het standaard dat er 2 personen komen maar bij het afsluiten van de ketel is dit absoluut onnodig.
Er is bewust of onbewust schade toegebracht tijdens het ontluchten van de radiatoren aan vitrage en gordijnen zoals gaten in de vitrage tijdens het verwijderen van de sierombouw en olie/slib in het gordijn tijdens het ontluchten. Er is nimmer door hen telefonisch contact gezocht met mij om een en ander uit te sluiten en/of duidelijkheid te verkrijgen of een excuus aan te bieden.
Er wordt dan ook, via de mail, in alle toonaarden ontkend, onderstaande een reactie van de eigenaar, te weten Fred Veenman. Dus naast alle bovenstaande gebreken vanuit de organisatie Veenman BV wordt ik nu ook nog eens uitgemaakt voor leugenaar! Het moet niet gekker worden.
Een fikse rekening, schade, ontvreemding en respectloos bejegend, u bent gewaarschuwd als u voor dit bedrijf kiest.
Onderstaande een mail antwoordt van Fred Veenman (de eigenaar), zijn zoon en neef hebben de werkzaamheden in mijn woning uitgevoerd;
From: Fred Veenman
Ik heb mijn monteurs hierover aangesproken en zij wisten te melden dat zij dit niet gedaan hebben en het zou ook niet kunnen, zelfs niet als ze het niet gemerkt zouden hebben.
Door de ombouw iets naar voren te schuiven kon de monteur erbij om te ontluchten en de ombouw is er niet af geweest zoals u suggereert. Daarvan krijg je dus niet zulke schade aan de vitrage waar de schade nota bene een stuk hoger zit dan de vensterbank.
Als wij schade maken dan zullen we dat vergoeden en in ieder geval ook melden bij degene waar de schade is veroorzaakt. Als wij dat niet hebben veroorzaakt dan gaan wij daarin ook niet over tot een schadeafhandeling.
Ik weet een ding zeker, onze monteurs zijn volledig te vertrouwen en hebben deze schade niet veroorzaakt want zelfs de kleinste schade worden altijd gemeld en deze schade is zo aanzienlijk dat kan niet ongemerkt zijn gebeurt.
Hoogachtend,
Veenman Installatietechniek