Veggiez Reviews

4,7

De snoepjes zijn heel lekker en de hersluitbare verpakking is erg handig. Er was een probleempje met het bezorgadres, maar dat werd gelukkig opgelost. Voor de rest leuk dat je testers krijgt!

Heerlijke snoepjes. Voor mij zijn de Zoete Kers Colaatjes mijn favoriet. Heerlijk en een fijne zachte structuur. Verder zijn de andere snoepjes ook heel smakelijk en is er een verschil van harde en za... Toon meer

Van de week tijdens mijn zoektocht naar gelatine vrije snoep,ontdekte ik deze relatieve onbekende site. Zag er prima uit en al snel besloot ik wat te bestellen. Het snoep werd snel geleverd en ke... Toon meer

Heerlijke snoepjes, net zoals op de foto's (te) onweerstaanbaar. Niet te onderscheiden van niet vegan snoep. Het assortiment is ook uniek en zo leuk voor onze kinderen extra's erbij. Heel tevreden e... Toon meer

1. Snoepwinkel

Veggiez is een online snoepwinkel uit Nederland. Wij bieden vegan snoep zakken en geschenk opties om iemand speciaal te trakteren of gewoon om jezelf te verwennen, allemaal rechtstreeks aan je deur geleverd! Al ons snoep is 100% vegan, halal en kosher. Daarnaast gebruiken wij enkel eco-vriendelijke verpakking om zo ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Ontdek al je favoriete veganistische snoepjes op onze website: www.veggiez.nl !

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wodeee

Wodeee, normaal eet ik geen snoep maar voor deze moet ik een uitzondering maken… Als je een bestelling doet, zorg dat je de Zure Bubblegum Dolfijntjes meeneemt ;)
Ook erg uniek en leuk verpakt met een persoonlijk bericht! Dus zeker ook aan te raden als je het naar iemand als kado wilt opsturen.

Lekkere snoep

Heerlijke snoepjes. Snelle levering en ze denken mee aan het milieu. Zeker een aanrader! Ik ga hier voortaan al mijn veggie snoepjes halen :)

Allerlaatste snoepje

Eerst pak je er ééntje en dan nog ééntje en dan zeg je tegen jezelf: ‘oké dit is echt de allerlaatste’, maar die echte allerlaatste komt er maar niet van, omdat deze snoepjes verrukkelijk zijn. Zo lekker dat het binnen no time op was. Wij zijn blij😊

30 november 2022

Geweldig!

Geweldig! Snelle service en van topkwaliteit. Snoep zag er goed uit en deze smaakte zelfs lekkerder bij het proeven! Ik ben zweer tevreden met de nieuwe veggie snoep en zal zeker nog vaker hier bestellen!

Aanrader

Het was zoals het op de site staat binnen 1-2 dagen bezorgd. De snoepjes (zure colaflessen en kersen) zijn heerlijk! Halal, vegan en een kwalitatieve verpakking. Daarnaast nog een persoonlijke brief erbij gekregen als dank. Zeker een aanrader!

30 november 2022