K u t organisatie, heb je helemaal niks aan net als Bureau Jeugdzorg! Er werken helemaal geen professionals, enkel staigeres die het weer aan hun leiding gevende moeten vragen.... Toon meer

Van 29 december 2023 tot heden. Naar aanleiding van alle omstandigheden over het geval van een moeder in Almere die werd van haar leven weggenomen om ter plekke zijn financiën en bezittin... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mensen als je met veilig thuis te maken…

Mensen als je met veilig thuis te maken krijgt neem alle telefoongesprekken op want liegen heeft deze organisatie hoog in het vandaal staan .om veiligheid van kinderen bekommeren ze zich totaal niet
Deel u nare ervaringen gewoon (anoniem desnoods)op social media kanalen
Laat u door deze verschrikkelinke mensen ook niet bedreigen of intimideren hebben ze een handje van namelijm

10 september 2026

Deze organisatie zou zich eens wat meer…

Deze organisatie zou zich eens wat meer op het mishandelen van mannen in een relatie moeten verdiepen.
Een vriend van mij is jaren lang geterroriseerd door zijn vriendin en haar oudste (autistische zoon).
Is in een daklozen opvang terecht gekomen waar zij hem na drie maanden weer uithaalde omdat ze het toch wel sneu vond hoe hij daar zat. Ging door met vernederingen checkte elke dag zijn telefoon als hij lag te slapen vroeg zijn belgegevens op bij zijn provider belde elke dag zijn werkgever of hij wel echt aan het werk was. Dit gaat zelfs voor mij te ver en zij werd overal in geloofd. Ik heb hem een tijd in huis gehad en hij vertrouwde niemand meer. Deze vrouw had een relatie achter de rug waarbij haar ex man vreemd ging en dit projecteerde op haar nieuwe relatie. Deze vriend was een heel gevoelig aanhankelijk persoon tot hij midden in zijn slaap in elkaar gebeukt werd door mevrouw. Politie ter plaatse mevrouw had rode ogen (achteraf bewezen) dat ze heel hard in haar ogen had zitten wrijven meneer drie dagen in een politiecel. Naar mijn vriend werd nooit geluisterd. Dit is zo jammer en zelfs al hun reclames gaan over het onterecht toebrengen aan vrouwen en kinderen. Mannen bestaan ook en beleven dit net als mijn vriend ook.

29 augustus 2025

K-U-T organisatie

K u t organisatie, heb je helemaal niks aan net als Bureau Jeugdzorg!

Zijn zo naïef daar dat ze het verhaal zonder bewijs, of verificatie van moeder en de politie geloven, ben je dan simpel! Kom je net op deze wereld kijken Coen?

M'n zoon van 16-jaar heeft gebeld, wil melding doen omdat zijn moeder hem psychisch mishandelt: ouderverstoting/manipulatie/intimidatie/isolatie van de buitenwereld.

Wil weg bij zijn moeder en naar zijn vader toe, hij zag de kans mij na 4 jaar te bellen.

Kunnen ze hem niet helpen omdat hij nog geen 17 jaar is!!!

Hij wil melding doen maar zonder dat zijn moeder erachter komt.

Krijgt hij te horen: bij een melding nemen we contact op met beide ouders.

Waarom bestaat deze organisatie uberhaupt nog???

Geheel kansloos en zinloos, zonde van onze belasting centen!

Een halve ster is al teveel!

Patrick, district Rotterdam.

17 augustus 2026

TRAUMA

het heeft m’n hele gezin uit elkaar gehaald vertrouw dit niet. ik was een kind van 9 en mijn zusje van 6 werden hier in gemengd, we moesten ons verhaal vertellen terwijl wij nog zo jong waren. we zaten hier een jaar aan vast en er was een man die paar ochtenden bij ons ging zitten en ging kijken hoe het ging in de ochtend bij ons. het heeft ons gezin een traumatische ervaring opgeleverd en wij zullen dit nooit meer vergeten. slechte service niet te vertrouwen wij hadden hulp van veilig thuis en de locatie was in alkmaar noord. vertrouw dit niet!!!!!!! (de datum van de recensie klopt niet).

7 december 2025

Ze geloven in leugens

Ze geloven in leugens. Iedere gek in dit land kan willekeurig iemand aan de schandpaal nagelen. En of het waar is of niet. Ze mogen iemand zijn leven daardoor totaal kapot maken. De leugen regeert. Ze zouden zich kapot moeten schamen. Volgens mij heb je geen opleidimg nodig om bij 'veilig thuis' te hoeven werken. Het enige dat je nodig hebt een narcistisch karakter. En in goede staat van slachtoffer spelen. En goed kunnen manipuleren. En dus dan ook geen schuldgevoelens hebben als je iemand zijn leven kapot hebt gemaakt. Vies smerig achterbaks volk! Dat de regering zich daar eens over buigt. Die weten volgens mij heel goed wat voor smerige spelletjes daar gespeeld worden. Kinderverkrachters en mishandelaren zijn het.

29 juni 2026

Niet normaal slechte service

Enorm lange wachttijd. Vervolgens klinkt de man aan de lijn extreem ongeïnteresseerd terwijl ik een heftige thuissituatie aan het schetsen ben. Vervolgens stop hij me in het midden van mijn zin om te zeggen dat ik de politie moet bellen (het gesprek duurde nog geen 2 minuten en er is geen acuut gevaar thuis) en hij zegt dat ik geen melding kan maken. Zojuist 2 uur van mijn leven staan wachten voor een compleet nutteloos gesprek.

23 juni 2026

Voor mijn dochter die ik zo mis.

Voor mijn dochter die ik zo mis.
Een Organisatie die niet te bereiken is.
Een Organisatie waarbij ze binnen de organisatie, niet weten hoe de organisatie werkt.
En krijg je er 1vd organisatie te pakken, maar het geen meldingen opnemen, ben je dan een Hans worst of wat?
Een Organisatie die zich zelf erg hoog heeft zitten, maar op een niveau zit ver onder het maïs vele.
En organisatie waarvan 8 mij nu af vraag: Wat is de toegevoegde waarde van deze organisatie?
Werkt deze organisatie met Wajong meesters?
Als je geen bevoegdheden hebt, waarom zit je er dan als storend factor tussen?
Konden de tegenwerkers van deze organisatie niet aan echt wel komen?
Waarom heeft deze organisatie al zo vaak de krant gehaald, maar nooit op een positieve manier?
Waardeloze of organisatie, voor mij is zijn jullie te laat, mijn kind zit, of gaat naar het buitenland.
Bedankt daarvoor.
Maar misschien zouden jullie met die dikken reet vd stoel kunnen komen, minder, roken, koffie zuipen, besprekingen inkorten waardoor er meer productieve tijd overblijft, stoppen met praatje pot bij de printer of op de plee. Maar ga aan het werk wat je voor bent aangenomen.
Het werk dat jullie zo ambieerde toen je er mee begon.
Dus hop hop, werken stelletje nare ON georganiseerde tegenwerkers van een ooooooooh zo waardeloze organisatie.
Een zeer verdrietige, teleurgestelde, met een kluitje het riet in gestuurde, van het kastje naar de muur gestuurde vader.🥹🤬

1 juni 2026

Mannen martel plaats

Mannen martel plaats
Het is spreek van geslacht criminaliteit
Geslacht discriminatie
Een plaats zorg dat jonge dames crimineel worden.
U bent man dat is wel
Misdaad bij ze
Waarom werk alleenmaar vrouwen daar die extreem feministisch zijn ze magen mannen totaal niet .
Vrouwen mag en geweld tegen man die heb ik er daar vaak gezien niet vertrouwen totaal niet vertrouwen.
Mijn situatie was er film 🎥 video getuigen veel berichten als bewijs aanwezig ook melden en aangeven het van politie ze willen waarheid niet te horen .
Ze meld jou overal omdat u man bent maken ze jou totaal zwart en kapot vol ik mij en mij zon door ze onveilig
Het is spreek van misgebruiken van positie .

1 mei 2026

Onbetrouwbaar

Erg slechte instelling hebben het vaak bij verkeerde end
Zijn slecht bereikbaar
Meer vrij dan werken zeg maar
En niet luisteren naar wat artsen zeggen rommel zeg maar

24 februari 2026

Je hebt niks aan ze

Je hebt niks aan ze!
Komen hun afspreken niet na
Na 5 maanden wachten hebben ze besloten me niet te helpen omdat ze de situatie niet ernstig genoeg vinden.

Zou graag de gene in ze bek willen tuffen

6 februari 2026

Stichting VeiligThuis Nutteloos

De Stichting Veilig Thuis is een Nutteloze Stichting!!
Ze doen niks meer dan enkel en alleen de aanvoerlijn zijn voor de William Schrikker Groep/Stichting met als bestuurs voorzitter Fred Teeven.
De ex minister die het bonnetje kwijt was en zogenaamd buschauffeur is maar in werkelijkheid dus voorzitter William Schrikker Groep/Stichting EN lobbyist bij Meines Holland(een Lobby Company)met hun kantoor vlak naast het Binnenhof in Den Haag!!
Dat Lobbyt makkelijker in de politiek voor bedrijven die hen inhuren om politieke besluitvorming te beïnvloeden!
Dus bestuursvoorzitter Teeven lobbyt zelf over zijn eigen William Schrikker Groep/Stichting in de politiek!De Slager Keurt zijn Eigen Vlees!En de aanvoerlijn van weerloze kinderen om uit huis te plaatsen om de William Schrikker Groep/Stichting zijn verdienmodel in stand te houden is Stichting Veilig Thuis!Niks meer niks minder!Wat ze moeten doen en waar ze reclame voor maken op hun website doen ze niet. Zoals ouderen mishandeling aanpakken en kinderen en gezinnen ECHT helpen. Maar weerloze gezinnen in de armen van de vermaledijde William schrikker Groep/!Stichting drijven dat kunnen ze goed. En als je de Stichting Veilig Thuis daarna belt voor hulp zeggen ze "we kunnen niks doen". "Het is in de handen van de William Schrikker Groep/Stichting"! Lekker makkelijk subsidie geld vangen. Dus ze helpen gezinnen naar de William Schrikker Groep/Stichting die vervolgens ALLE macht verkrijgt over de kinderen van die gezinnen. En daar volgt dan hun verdienmodel op een Onder Toezicht Stelling(O.T.S.) uitgesproken door de rechterlijke macht die de William Schrikker Groep/Stichting in zijn zak heeft(de Kinderrechters doen wat de William Schrikker Groep/Stichting wil ALTIJD)En dan na verloop van tijd rooft de William Schrikker Groep/Stichting de kinderen van het gezin uit huis. En nog later pakken ze het gezag van de ouders van het gezin af!En dan is het verdienmodel compleet!Tot de kinderen hun achttiende jaar bereikt hebben als er wettelijk gezien niks meer over de rug van de kinderen te verdienen valt!Dan worden ze op straat gesodemietert!Uit de dubieuze gezinshuizen(Ola Mundo Vleuten bijvoorbeeld)OF uit een van de dubieuze pleeggezinnen! Zoek het maar uit kinderen.En de bassis daarvoor de wortel van het kwaad begint bij de nutteloze melding makende aan de William Schrikker Groep/Stichting Stichting Veilig Thuis!Want hulp achter af verlenen doen ze niet.Advocaten hebben dit ook al gezegd en het is ook algemeen bekend de Stichting Veilig Thuis doet niks anders als meldingen maken en dan komt de vermaledijde William schrikker Groep/Stichting om de hoek kijken om zijn inhumane verdienmodel toe te passen op weerloze kinderen!Dus mensen blijf weg met problemen bij de overheid of bij aan de overheid gelieerde instanties!Stichting Veilig Thuis,William Schrikker Groep/Stichting,Politie,Justitie ALLEMAAL EEN pot nat!Los problemen BINNEN de familie op!Zorg dat de Jeugdzorg GEEN VAT op je kinderen krijgt!Anders komt er een Onder Toezicht Stelling(O.T.S.)En dan heeft de William Schrikker Groep/Stichting ALLE macht!En aan de Stichting Veilig Thuis heb je dan NIKS meer!MENSEN PAS DUS OP!!

23 januari 2026

Slechter kan t niet worden

Slechter kan t niet worden. Hoe kan je een organisatie als dit nog serieus nemen. Zoveel fouten die ze maken. Misschien moeten ze eerst even aanzich zelf en de organisatie werken en zorgen dat hier alles op een rijtje is. Voordat ze andere mensen proberen te helpen. Verbeter de wereld begin bij jezelf

9 januari 2026

Wat doen ze eigenlikk

Als je een kleinzoon hebt van 12 jaar en nu al ruim 8 jaar bezig bent met veilig thuis praten praten en nog eens praten en er niets ondernomen word , is het wel triest. Ook duurd het allemaal erg lang. . Er moet eerst weer wat gebeuren, en dan hoor je moeder en kind waren bekend bij veilig thuis
Kind had al lang uit huis van moeder gehaald moeten worden en naar pleeggezin gemoeten
Kind gaat zelden naar school
Er word niet in dit geval aan kind gedacht

5 december 2025

Veilig Thuis fraudeert om kinderen te…

Veilig Thuis fraudeert om kinderen te ontvoeren.

Veilig Thuis discrimineert mannen, en pleegt valsheid in geschrifte om bewijs te creëeren om kinderen bij mannen af te nemen.

Veilig Thuis weigert na te gaan of de vrouw in kwestie wel zo'n goeie keus is om het kind 7 dagen per week bij onder te brengen.
Mannen en vrouwen worden ongelijk beoordeeld en b3handeld door Veilig Thuis.

Veilig Thuis heeft het hele onderzoeksrapport vol gezet met leugens om de uithuisplaatsing voor elkaar te krijgen. Ons kind is überhaupt niet eens gehoord tot ná de uithuisplaatsing.

Veilig Thuis heeft niet alleen leugens in het onderzoeksrapport gezet, maar ze hebben voorvallen uit hun duim gezogen en hebben opzettelijk gelogen om de rechter en de procedure to manipuleren.

Bij het huisbezoek heeft Veilig Thuis zich intimiderend opgesteld en gebruik gemaakt van reactive abuse (narcistisch misbruik waarbij men doelbewust een reactie uitlokt om de reactie af te keuren terwijl men weigert op het eigen gedrag in te gaan).

Bij klachtenprocedures wordt er tot in den trieste herhaald dat "dat onderdeel van de standaardprocedure is". Als dat echt waar is dan hoort iedereen die voor Veilig Thuis werkt gewoon in de gevangenis voor fraude met als intentie ontvoering van kinderen.

Ik heb drie maanden later mijn kind wel terug gehad, maar dit was zo'n nare, traumatische ervaring en compleet buitensporig ten opzichte van wat er aan de hand was.

15 december 2025

Ze zijn partijdig

Ze zijn partijdig mannen trekken aan het kortste eind word niet naar geluisterd ze doen dingen die niet mogen die eigenlijk via de rechter gedaan moeten worden goed luisteren en kijken wat er echt gebeurt kennen ze niet je kan niet oordelen op een kant van het verhaal

21 november 2025

Het is dat ik een ster moet geven!

Het is dat ik een ster moet geven!

Ik heb ze gebeld toen ik in nood bij vrienden zat. Ik heb het gesprek op speakers gezet, zodat mijn vrienden het konden volgen.

Er was geen gesprek ik moest 3 dagen wachten omdat er niemand aanwezig was die me te woord kon staan.

Vreselijk en bedankt Veilig Thuis!

14 november 2025

Fraude binnen Samen Veilig Almere Parkwijk en RVDK

Van 29 december 2023 tot heden.

Naar aanleiding van alle omstandigheden over het geval van een moeder in Almere die werd van haar leven weggenomen om ter plekke zijn financiën en bezittingen te nemen. Mennen en vrouwen hebben mijn leven overgenomen in een vorm van mensenhandel door een gemeente die mij hoort te herbouwen. Veiligthuis is erbij genomen voor een onderzoek waar er is verlkaart geen problemen te zijn. Er waren ook geen aanleiding tot het involucratie van veiligthuis. Er was niemand persoonlijk gekomen uit veilig thuis. Daardoor was er geen navolg. Plotselling heeft SAVE een gesloten zaak overgenomen en mij zonder reden en onder leugens/ blackmaild en reputatieschade naar een rechtbank geslepen op mijn kinderen over te nemen in een fraudeur systeem. Dit heeft mijn reputatie als SW en hoofdleider inclusief leider op andere gebieden vermisbruikt. Dit ging tegen alle rechten van mij en mijn kinderen. Terwijl ik een gedupeerde ouder ben. Het was in een val terwijl scholen en kerken voor mij hebben gesproken en waar ik genoeg bewijzen heb dat ik een goede moeder ben. Ze hebben mijn elf (11) maanden baby van mij weggenomen terwijl ik haar nog borstvoeding gaf en gehecht mee was. Save deed alsof hen geen gehoor hadden en hebben mijn aanklagen niet serieus genomen. Ze hebben aan het kant van mijn ex partner gewerkt. Ik beschouw dit als fraude, desktop en samenwerking met derden zoals mijn ex partner en rechtbank.

De reden van het zaak was dat ik mijn kinderen op vakantie binnen EU heb meegenomen. Ik was onder dezelfde dak met de vader in mijn koopwoning. Het vakantie was van vijf dagen. Hij heeft gelogen dat ik de kinderen heb ge-kindnept terwijl hij wel op de hoogte was van onze vakantie. Ik was alleen niet op de hoogte dat ik een toestemming op schrift moest opvragen van mijn partner. Want we waren recent onder in huwelijk uit elkaar in dezelfde huis. Dit is e reden voor blackmail. Maar twee medewerkers van SAVE te Parkwijk Almere hebben niet naar mij geluisterd en mij ondanks alle bewijzen in een systeem geband. Door ex partner autoriteit te geven over mijn kinderen en te doen alsof ik agressief en vermannen ben. Terwijl dit niet waar is. Want ik al jaren leider ben en zelf SW werk doet. Ze hebben mij expres in een systeem gebracht waar ik nog gezag ben over mijn kinderen. Ze hebben letterlijk aan de kant van de man gekozen terwijl ik alle bewijzen heb dat het een leugen van hem was. Zelf de kinderen hebben verteld dat hun veilig bij mij waren en dat het geen kind-neppin was. Ze hebben foutive en vol leugens dossier overgedragen aan RDVK en hen hebben het ondanks aanklacht ingediend. Er was alleen van een kant geluisterd en een hele verkeerde dienst aan mij en mijn kinderen geleverd. Waar ik en mijn kinderen hun duppe ben geworden. Terwijl ik al een gedupeerde ouder ben van de belastingdienst! Dit is hen reden, samenwerking binnen desktopfraude.

Waar zijn je kinderen nu veilig?

Dit moet stoppen!!!
Samen veilig mishandeld Moeders en kinderen en is niet veilig, maar breng je in vedriet en openlijk fraude zonder met jouw mee te denken of communiceren. Ze nemen ook geen aanklachten serieus! Van 29 december 2023 tot heden.

Hun initialen R-S. L. en C.M.

1 november 2024

Is dit jouw bedrijf?