2,5

Slecht

Totaal onbereikbaar

Totaal onbereikbaar, ga niet in zee met hun!

We hebben afspraak na afspraak gemaakt om de verhuisdozen in ontvangst te nemen, hierdoor moesten we op het laatste moment alles gaan inpakken.

Na de verhuizing zouden de dozen weer opgehaald worden, helaas zijn we al 5 weken aan het bellen met hun voor een afspraak.
Ze nemen doorgaans de telefoon niet op, als je iemand van de planning te pakken hebt staat die je netjes te woord, maar alle beloftes die ze maakt over het ophalen van de dozen worden niet na gekomen.
Andere medewerkers drukken je na enkele seconden weer weg aan de telefoon.

Ook is er schade gemaakt met de verhuizing, de verhuizers die ter plaatse waren zijn hier goed en professioneel mee omgegaan, ze hebben het bij ons direct gemeld, ze hebben foto's gemaakt en ze hebben het kantoor hierover ingelicht.
Het bedrijf zou nog contact met ons opnemen, helaas na weken bellen en mailen blijft het stil aan hun kant.

In de offerte staat dat alles verzekerd is, maar hier heb ik mijn twijfels over.

Kies voor een betrouwbare verhuizer, bij deze partij ben je helaas niet zeker van de verhuizing.

9 september 2022

Waardeloos bedrijf

Als je zeker wilt zijn dat je gaat verhuizen, ga dan niet met dit bedrijf in zee!

Ze kwamen langs voor een offerte, goede prijs en al gauw hadden we een datum geprikt. Op vrijdag kregen we een mail dat de verhuisdozen zaterdags zouden komen. Speciaal voor thuisgebleven de hele dag en geen verhuisdozen ontvangen. Inmiddels zijn we een paar weken verder en heel veel telefoontjes/mails. Ze reageren nergens op en pakken de telefoon niet op. Op heel veel verschillende dagen/momenten met verschillende nummers gebeld. Ik zou niet weten óf ze op de verhuisdag ineens wel op de stoep staan, maar gelukkig zijn we dan al oververhuisd door een ander, erkend bedrijf.

Ik zou echt voor een ander bedrijf gaan, want hier kun je niet van op aan helaas.

6 oktober 2022

Verhuis ZEKER NIET met dit bedrijf!

Verhuis ZEKER NIET met dit bedrijf!
(reden al op een andere revieuw gemeld)
Na onze verhuizing waren we wat spullen kwijt. Belofte na belofte werd niet nagekomen.
Blijkt uiteindelijk ook daar kwijt te zijn maar wordt niet gemeld. Tussen medewerker R en B slechte communicatie.( met vaak een jong kind op de achtergrond kun je je niet op je werk concentreren!)
Zijn ook totaal niet onder de indruk. Voel me ook niet serieus genomen. Als ik zeg weer een revieuw te schrijven zegt R " O, u gaat dreigen"?
Zeer dringende tip is cursus goede communicatie en beloftes nakomen en sociale vaardigheden training bij ontevreden klanten!

4 augustus 2022

Prutsers

Bij dit bedrijf een verhuizing ingepland. Viel al wel op dat ze voor vragen totaal onbereikbaar zijn. De telefoon wordt nooit opgenomen, en op mails wordt niet gereageerd.

De eerste en enige keer dat de telefoon werd opgenomen, gevraagd of verhuisdozen konden worden geleverd. Ja dat kon, zouden zaterdag geleverd worden, met de dag ervoor aankondiging hoe laat ongeveer.
Nada. Geen bericht, geen verhuisdozen. Telefoon wordt niet opgenomen, geen reactie op mail.

Met deze naam zijn flauwe grappen zo gemaakt. Met dit bedrijf verhuis je zeker niet.
Ik vertrouw ze mijn verhuizing niet toe. Er zijn betere!

27 juli 2022

Verhuiszeker onbereikbaar na schade

Half mei 2021 verhuisd door Verhuiszeker.
De verhuizing zelf is eigenlijk prima gegaan, maar helaas is er een kleine schade ontstaan aan het kinderbed.
1 juni telefonisch melding gemaakt, 2 juni foto's opgestuurd via mail, 9 juni is iemand geweest om naar de schade te kijken en daar is het bij gebleven.
25 juni, 3 juli, 15 juli gemaild en tussendoor ook 3 x gebeld en de voicemail ingesproken.
20 juli een officiële klacht ingediend bij Verhuiszeker.
Totaal géén reactie. Het bedrijf is volledig onbereikbaar!

29 juli 2021

Is dit jouw bedrijf?