Videnskab.dk er en af mine nyere former for tidsfordriv, og jeg elsker det! De har nogle spændende, spøjse artikler og temaer, formidlet til unge uden et tørt og kedeligt sprog. De forskelli... Toon meer
det er en god kilde fordi at den siger meget om hvordan man møde den i hverdagen og hvordan man bruger den :)
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Videnskab.dk - nyt om forskning og videnskab
det er en god kilde fordi at den siger…
det er en god kilde og den gav mig de…
det er en god kilde og den gav mig de rigtige svar.
numse sygt det værste tis
Amning
Skriver i artikel fra april 2015 at amning ikke forebygger astma og allergi i clickbait overskrift, så det lyder som om det er noget generelt. Temmelig misvisende overskrift.
God og sober formidling af videnskab
God og sober formidling af videnskab, og man kan som lægmand få indsigt i mange spændende emner, bare synd de så sig nødsaget til at fjerne kommentarsporet, for der var faktisk nogle fine og kompetente kommentarer ind imellem al "støjen" fra tågehornene.
Hvem fa´en af jer synes det var en god…
Hvem fa´en af jer synes det var en god idet at skrive "videnskab mener det ik er okay at sige neger"
- forkert holdning
jeg syntes det er bare falsk
Tro ikke på hvad du læser herinde.
Tro ikke på hvad du læser herinde.
Nogle af tingene ved de selv så lidt om de eksempelvis anbefaler ikke at bruge gift pga. Sundhedsrisiko for dig, men som tip 5 anbefaler du betaler for spredning af stærkerer gift.
Dansk wikipidia udover det ikke er alle der har adgang.
Slet det for guds skyld.
Tak for jeres instats
Tak for jeres instats... Den er sørme ringe
Og hvor er jeres porno kategorier
Tak for jeres indsats :)
Tak for alle jeres gode og underbyggede artikler, som jeg har nydt igennem årene. Dejligt at I altid forsøger at holde fanen højt for den videnskabelige tilgang :)
Mange tak for jeres gode og…
Mange tak for jeres gode og veldokumenterede artikler – altid en fornøjelse at læse jeres mails og/eller lytte til ugens Podcast.
Jeg har oplevet at både egne og andres …
Jeg har oplevet at både egne og andres indlæg censureres bort i stort tal, selv om de er sobre og ikke overtræder nogen skrevne eller uskrevne regler for god opførsel. De må være meget, meget bange for at blive udfordret inde på videnskab.dk, siden de ikke er i stand til at acceptere almindelige diskussioner og anderledes holdninger end deres egne. Hvor er den frie forskning og udveksling af tanker og idéer, når redaktørerne på forhånd har bestemt, hvad der må bringes?
Videnskab.dk = False News.
Videnskab.dk = False News.
Ikke altid. Men næsten hver gang de skriver om noget jeg kva min baggrund har faglig viden om - så kan jeg blot ryste på hovedet.
videnskab.dk publicerer helt ukritisk vildledende artikler.
Maskirovka?
I nogle tilfælde kan man konkludere, at videnskab.dk har modtaget PENGE af instanser, som har interesse af, at falsk information vedr. bestemte ting præsenteres som "videnskab"!
De bliver ved med, at gå uredelige "forskeres" ærinder.
Videnskab.dk skader syge menneskers muligheder for at få en korrekt behandling både i vores sundhedsvæsen - men også af kommunerne.
Det værste er, at andre medier viderefører videskab.dk's falske informationer.
Beklageligt at man er nødt til at give en stjerne.
Trustpilot burde indføre negative stjerner.
jeg har afmeldt deres nyhedsbrev. Fik til sidst NOK af False News.
Catharina Holm
Nok den mest underholdende danske website
Ja, overskriften siger vist det meste. Videnskab.dk er simpelthen fantastisk underholdning, og så er siden endda gratis. Tak for den! :-)
manipulere menneskeheden.
Videnskab.dk giver forkert misinformation når de snakker om medicinal indusyrien!
DEN GØR KUN ONDT VÆRRE FOR MENNESKEHEDEN!
Denne videnskab virksomhed, ser ud til de arbejder for medicinalindustrien
Du kan derfor ikke stole på den viden du få fra dette blad
Falsk viden og useriøse undersøgelser
Videnskab.dk indeholder mange sjove historier. Desværre er mange af dem fyldt med så mange fejlkilder, som de ikke engang selv påpeger, at hvis man har sin logik med i sin læsning, så er det ikke svært at se fejlene.
Det er rent faktisk en farlig hjemmeside, da der også er meget god og nyttig viden placeret på hjemmesiden. Altså som ikke kan anfægtes i deres viderebringelse, hvilket gør det meget svært at skelne mellem sandt eller falsk, hvis man bare bruger hjemmesiden til at få lidt hurtig underholdning med indhold.
Fantastisk
Fantastisk side at holde sig lidt opdateret inden for forskning, med nogle fremragende artikler
Underholdende viden info
Det kan ikke blive nemmere eller mere underholdende, har du selv en lille videnskabsmand i maven kan du også selv kommentere artiklerne i bunden af hver artikel. Meget nyttig. Er der ofte.
Hvis du vil have viden på den sjove måde! men også professionelle
Videnskab.dk er bare en fed side som har en flot grafisk side i forhold til f.eks. Ingeniøren (ing.dk) og formidler viden på en interessant måde. bl.a. via brugernes egne spørgsmål hvilket gør artiklerne så meget mere interessante når du finder en som faktisk har spurgt om lige det du gik og tænkte på..
Deres side er nogenlunde overskuelig og du har muligheden for at få deres nyhedsbrev med en mail om interessante emner for dagen.
Det kan ikke blive nemmere, har du selv en lille videnskabsmand i maven kan du også selv kommentere artiklerne i bunden af hver artikel.
Giv it a try det er vanedannende og væsentligt mere udbytterigt tidsfordriv end facebook. ;o)
Lees meer over geverifieerde reviews.