Viktech Reviews 91

4,0

Lees wat reviewers zeggen

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

De sidste mange år, har vi haft faste folk gående fra Viktech. Der har været lidt udskiftning, men Viktech har været gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med længere og kortere varsel, til diverse tømrer opgaver. Han viser sig på pladsen og følger op på... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man lovede mig højt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Wervings- en selectiebureau
  2. Recruiter
  3. Wervingsbedrijf voor tijdelijk werk

Geschreven door het bedrijf

Viktech er en håndværksvirksomhed, som leverer fleksible personaleløsninger indenfor bygge-, teknik og anlægsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er rigtig glad for den hjælp

jeg er rigtig glad for den hjælp jeg kan få fra viktech det er gode folk jeg får
tilsendt og de møder hver morgen..
jeg har en god dialog med deres konsulenter jeg kan varmt anbefale dem
Malermester lars bladtkramer

16 mei 2017

Når arbejdet presser

Når arbejdet presser, hjælper viktech altid.
du kan få folk næsten med en dags varsel. om man så kun skal bruge dem i 2.

Tak for samarbejdet gennem de sidste mange opgaver.

Malerfirmaet Morten Zilmer

6 mei 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg oplevede et absolut …

Jeg oplevede et absolut tilfredsstillende forløb fra start til slut.
Konsulenten formåede at med sit tillidsvækkende væsen at skabe det rette grundlag for et sundt samarbejde.

5 mei 2017

Dygtige håndværkere

Dygtige håndværkere. Viktech stiller også basalt værktøj til rådighed, stor fordel ikke at skulle sørge for ekstra værktøj til en indlejet, som måske kun er inde en enkelt uge.

5 mei 2017

Yder super service

Yder super service, og finder de montører man mangler i en fart.
Er gode til at vende tilbage, og spørge ind til de folk som man har lejet, om man er tilfreds.
Kan kun give de bedste anbefalinger

3 mei 2017

Super Personlighed , utrolig kvalificeret

Her har Viktech en super medarbejder i Martin Rasmussen.
Vi havde/har det bedste samarbejde, helt fra dag 1
De folk jeg får fra ham til vores firma, er helt i toppen kvalificeret el-folk.
Det vil jeg meget gerne takke for ham for.
Ser frem til meget mere samarbejde fra ham og Viktech.

26 april 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super samarbejde gennem de sidste 3 år.

Vi har over de sidste 3 år lejet el, vvs og tørmere af Viktech hvor vi altid har fået en god og faglig kompetent behandling.
Et fåtal af de medarbejdere vi har fået har ikke levet op til forventningerne, men det har Viktech løst hurtigt og effektivt.
MVH Carsten

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lejet folk af victech til et større …

Har lejet folk af victech til et større hotel projekt i københavn, hvor vi skulle bruge 25-30 mand.
Alt har kørt rigtig godt. Det er utrolig nemt at mande op og ned, som projektet skrider frem.
Konsulenten (Alexander) fra Viktech er let at komme i kontakt med og har ført en god og professionel dialog hele projektet igennem.
Stor ros herfra.

Meget tilfreds

Vi har lejet Viktech medarbejdere gennem mange år, og er meget tilfredse med de folk vi har. Samarbejdet med vores kontakt Jørn fungerer fint, der er hurtig opfølgning og generelt godt styr på tingene.

Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.