Vildmedvin Reviews

3.974
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige årsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortælle at vinen enten var forsvundet eller slået i stykker, men at de da kunne s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge før, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i træk,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gæster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel
  2. Slijterij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.974)

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos Vilmedvin i flere år

Jeg har handlet hos Vilmedvin i flere år - både til personlige køb og firmagaver. Jeg har altid været godt tilfreds med både udvalg og prisen. Det er praktisk for mig, at jeg kan afhente i butikken i Valby. Og personalet er altid venligt.

12 december 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er fan.

Jeg er fan.
Tusind tak for god håndtering af en besværlig kunde (mig), der brokkede mig over en forsinket levering, men fik hurtigt svar og fin kompensation. I er rigtig gode til kundeservice, og jeg ved godt, hvor jeg skal lægge min næste ordre. Tak for nogle fine produkter og en god kundeservice.

9 december 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Håbløs levering

Bestilte velkomst bobler til fest og samtidig en chokoladejulekalender i samme omgang.

Henviser til deres leverings samarbejdspartner Xpressen som har ødelagt oplevelsen, hvor I finder info om leveringsoplevelsen.

Og der var ikke meget hjælp at hente hos Vildmedvin da det hele gik i hårdknude.

“De har lovet de leverer inden weekenden”
“Du kan bare returnere hvis det ikke når frem”

Papkassen er smadret pga regn og håbløs service - så den kan ikke benyttes til at sende noget tilbage.

Samtidig bliver julekalenderen et puslespil da den var så dårligt pakket ind og håndteret hårdt i transport så chokoladen tydeligvis er kastet rundt inde bag lågerne.

De får 2 stjerner pga udvalg og fin hjemmeside med gode oplysninger. Resten har været håbløst.

17 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode varer

Hurtig levering, lækre varer til overkommelige priser. Dog lidt svært at verificere sin alder med nem ID - det tog 5 gange før jeg kom igennem, og var tæt på at opgive min bestilling, men ellers lykkedes det og leveringen var hurtig :)

19 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, kan anbefales!

Har bestilt derfra to gange, og begge gange blev det leveret indenfor to-tre hverdage. Anden gang vi bestilte, bestilte vi en smagekasse hvor vi anmodede om at få byttet to af vinene ud til nogle andre pga. allergi, og det skete uden problemer. Fantastisk service!
Vi kommer i fremtiden til at bestille mere og vil helt sikkert anbefale dette sted.

18 november 2024

Ødelagt produkt ved afhentning

Bestilte en vin, levering næste dag.

Jeg hentede min pakke ved en pakkeshop, åbnede pakken ude i bilen for at se om alt var det som det skulle være, dog opdagede jeg noget væske på papkassen og så en revne i flasken og låget var trykket. Kontaktede kundeservice via mail og fik svar dagen efter, hvor til de sendte en ny uden problemer!
Det er klasse kundeservice, bliv ved med jeres arbejde, I gør det godt

4 september 2024

Super service.

Jeg har handlet i Svendborg Korsgade. Super service. Jeg skulle have nogle chokolade øl. Dem bestilte de hjem til mig. Rigtig venlig og god betjening. Dejligt der er en klub, man kan være medlem af, det gør også, at jeg lige køber lidt ekstra der.

2 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uforskammet personale i butikken i Ebeltoft

Vi ville ind og købe en vingave og spurgte om vi måtte låne et toilet og fik et pænt “Nej - det låner jeg kun ud til mine kunder”

Vi sagde vi selvfølgelig ville købe noget, men fik fortalt det afhang af hvad vi købte om vi måtte låne toilettet.

Vi fik hurtigt benene på nakken og fandt et andet sted. Der kommer vi aldrig igen

13 juli 2024

Vildmedvin Odense C

Vildmedvin Odense C
Slog en konkurrence op, men trak vinderen 1 time før annonceret. Det virker meget utroværdigt. Mange havde meldt sig til konkurrencen i den time før udtrækningstidspunktet.

24 juni 2024

Hej Pia.
Det er helt forståeligt en super ærgelig situation - jeg skal nok gøre butikken opmærksom på problemet. Mvh Sidsel /VildMedVin

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Transportörens fel

Snabbt till leverans, sen klantiga Budbee som avbokat min leverans 2 gånger. Ena gången felsortering andra gången skadad leverans. Nu inväntar svar sedan 3 dagar på vildmedvin supporten som skulle kontaktat mig. Får hoppas de hör av sig. Ta bort Budbee som transportör :( drar ner betyget

24 mei 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

100 % god service

100 % god service. Venligt personale når man evt. ringer.
"kun" 4 stjerner fordi man næsten er nødt til at købe 6 fl. p.g.a. prisen. (Ligesom hos alle de andre).
Førhen nød jeg at købe 1 stk. af 12 eller 18 forskellige flasker rødvin.
Mvh Allan

26 april 2024

Hej Allan.
Tak for de pæne ord, vi afprøver af og til udsalgspriser på 6/12 stk. for at kunne tilbyde den laveste pris hver gang. Der findes altid mange gode tilbud på 1. stk.

mvh Sidsel
/VildMedVin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og spændende smagekasser. Hurtig levering.

Jeg har bestilt vin fra vildmedvin flere gange og altid været meget tilfreds. Super hurtig levering. Sidst bestilte jeg tyske hvidvine, smagekasse. Det var super godt. Nu har jeg bestilt igen og sammensætningen er ændret lidt. Det synes jeg bare er spændende.

5 maart 2024

Hej Søren
Smagekasserne opdateres løbende, netop så der er mulighed for at prøve forskellige flasker. Dejligt at du kan lide dem :)

Mvh
Sidsel / VildMedVin

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udsøgt service i butikken på Viborgvej…

Udsøgt service i butikken på Viborgvej Aarhus. Hjemmesiden er også rigtig god ! Jeg er glad for de forskellige vinpakker, de gode anbefalinger og de spændende tilbud. Priserne er også fair. Er der så udsolgt online på nogle af de efterspurgte produkter, kan jeg hurtigt orientere mig om butikken i Aarhus har produktet og eventuelt få det sat til side. Jeg er meget glad, fast kunde. Tommel op!

21 februari 2024

Antwoord van Vildmedvin

Tak for de pæne ord Silvia, dem sender jeg videre til de gode folk i Aarhus-butikken :)

Mvh
Sidsel