This is not legit. Never understood why they want me to do 3 trades before i can transfer my money from spot to funding and they deliberately put it there yet i chose funding in the first place. They... Toon meer

This is pure scame, they encourage me to deposit more and more money on his vinanceR platform. and when you try to transfer your money they will freeze all your money. It’s a scam I lost 4500$.Please... Toon meer

I have been able to withdraw 450$ thanks for the company.I would like to encourage others also to participate.✅💵💰

If I could five a zero rating I would. All these positive reviews are probably paid people. Vinancee is a SCAM. Do not be fooled!!!!

1,7

Zeer slecht

This is pure scame,

This is pure scame,
they encourage me to deposit more and more money on his vinanceR platform. and when you try to transfer your money they will freeze all your money. It’s a scam I lost 4500$.Please don’t fall for this scam.

9 oktober 2025

Scam site don't trust them!

Scam site don't trust them!! I got ripped off !!!
Thankfully “ t radeclaim” was able to retrieve my £47,000 without any problems and delay.. Highly recommended

14 november 2025

Scam

Scam! Don't believe advertise comments. Can't withdraw once they take you money. Will freeze you account and keep you money when you complain.

15 november 2025

Avoid them………….

Don't deal with them . My withdrawal got stuck more than one months. I emailed them and called several times but no specific answer.
At last I know about Good merit, from my friend, I got my first withdrawal with ease I am really happy moment that I got a real site at last.

26 juli 2025

This is one of the greatest scams I…

This is one of the greatest scams I have ever trapped in, they made me deposit as much money as I could telling I can withdraw less than 199$ after I deposited more they told me to first make three trades , after all that I can't withdraw my money,they keep telling me to pay gas fee, bonus fee which you can even be able to pay , don't even try to risk your money 💰

24 december 2024

This is not legit

This is not legit. Never understood why they want me to do 3 trades before i can transfer my money from spot to funding and they deliberately put it there yet i chose funding in the first place. They are SCAMS

11 december 2024

Vinancee is all a scam for sure don't…

Vinancee is all a scam for sure don't fall into the trap

People are paid to review for this company which is a scam company.

Don't try to invest your hard-earned money in this company you'll cry.

2 oktober 2024

SCAMMERS

Check for SCAMS: If the exchange seems suspicious or is asking for additional deposits before allowing withdrawals, it is a SCAM.

This is what Vinancee.com is all about, they ask you for endless deposits

1 november 2024

Is dit jouw bedrijf?