Ik ben al 10 jaar klant bij Virtuagym, 10 jaar met plezier! Bedankt virtuagym dat je hebt geholpen met het professionaliseren van mijn bedrijf.

Vooral de klantenservice is erg vriendelijk en denken met je mee!! Goed bedrjjf, goede software... heel handig.

Virtuagym heeft verschillende fijne onderdelen! Zoals het aanmaken van de abonnementen, het boeken van de kennismakingsgesprekken, het implementeren van de widgets op de websites is ook easy! H... Toon meer

Virtual Gym is een sterk en compleet systeem voor trainers en coaches. De app is overzichtelijk en biedt alles wat je nodig hebt om je business van A tot Z te organiseren: van trainingen en ledenb... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice
  2. Softwarebedrijf
  3. Softwareverkoper

Virtuagym is a leading provider of all-in-one fitness software: boost client experience and save valuable time with our industry-leading tools for business management, coaching, scheduling, billing and engagement. Trusted by 9,000+ health clubs, 45,000+ trainers, and 30 million users globally, Virtuagym helps gyms, studios, and personal trainers grow and succeed.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,1

Alle reviews

69 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top service, eenvoudig in gebruik

Vanaf het begin is er goede service aangeboden. Het is super om zo'n begeleiding te krijgen bij het opzetten van ons systeem. Ingewikkeld of niet, ze kijken altijd naar de mogelijkheden.

Het systeem is ook makkelijk in gebruik, dit krijgen wij dan ook meerdere keren teruggekoppeld vanuit onze klanten. ''Wat fijn dat wij bij het maken van één of meerdere afspraken een bevestiging op de mail hiervan ontvangen. Ook annuleringen zijn terug te zien en daardoor kunnen wij zelf terugzien wanneer we wel en niet geweest zijn bij jullie.''

Verder is het financiële gedeelte ook eenvoudig en overzichtelijk. Je ziet precies wat er binnenkomt, nog moet ontvangen of waar je nog actie in moet ondernemen. Je kunt het inrichten zoals je zelf wenst. Zo heb je een goed overzicht hoe je ervoor staat!

Als laatste wil ik toevoegen dat het zeker een verrijking is voor je bedrijf en raad ik iedereen aan hier gebruik van te maken!

18 april 2024

ze factureren zelfs na dat je opzegt

Vanaf ze een sale halen na je ontelbare keren op te bellen met verschillende nummers, is het al moeilijker om ze te bereiken laat staan je te helpen.
Als je dan je abonnement afzegt na een half jaar en geen verlenging wilt, sluiten ze het niet gewoon gelijk af maar blijven ze je tot vervelens toe uit
nodigen voor een videogesprek om je alsnog te behouden al klang. Als je hier dan niet op ingaat na 2x nee te zeggen laten ze je abonnement gewoon staan tot dat je jaar afgelopen is je een bevestiging krijgt dat ze van je rekening een bedrag gaan afhalen. Als je hier dan voor belt om te vragen hoe het zit, zeggen ze dat ze het gaan stopzetten en dat er iets misgelopen is.
2 dagen later gaat het bedrag dan toch van je rekening (600€) en moet je bellen om te vragen hoe het zit. Ze zeggen dan dat ze het gaan terug storten maar dit duurt een tijdje 🙌🏼
Echt slechte service.

28 maart 2024
Logo Virtuagym

Antwoord van Virtuagym

Beste,

Dank voor jouw bericht, en ik vind het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent en jouw licentie hebt willen stopzetten.

Op het moment dat je bij Virtuagym opzegt, willen wij graag weten wat daar de reden voor is, maar op het moment dat je hier geen gehoor aan geeft of aangeeft hier niet voor open te staan, dan heb je nog steeds het recht om op de eerstvolgende einddatum jouw licentie te laten beëindigen.

Indien deze situatie in jouw ogen op dit moment nog steeds niet naar wens is opgelost, dan onderzoek ik dat graag. In dat geval kan je contact opnemen via support@virtuagym.com en aangeven dat je graag in contact komt met mij (Rick) en dat ik jou heb doorgestuurd vanuit Trustpilot. Ik doe graag aanvullend onderzoek.

Rick
Customer Success Manager Benelux
Virtuagym

"Deze topmedewerker Demy Duivenvoort

"Deze topmedewerker, Demy Duivenvoort van Virtuagym, neemt de tijd en legt alles op een correcte en duidelijke manier uit aan klanten. Ontzettend bedankt, want hier kan ik echt iets mee! 🥰

6 februari 2024

Goed platform voor personal trainers

Goed platform voor personal trainers. Wij hebben het meerdere jaren gebruikt voor voeding en trainingsplannen. Simpel in gebruik en goede support als het nodig was.

1 december 2023

Onmisbare Software voor Urban Sports Haarlem

Onmisbare Software voor Urban Sports Haarlem!"

Beoordeling:
Bij Urban Sports Haarlem hebben we Virtuagym geïntegreerd in onze dagelijkse bedrijfsvoering. De gebruiksvriendelijke interface maakt het beheer van boekingen en lessen een fluitje van een cent. De automatiseringsfuncties besparen ons kostbare tijd die we nu kunnen besteden aan het verbeteren van de ervaring van onze leden. De klantenservice van Virtuagym is altijd bereid om te helpen en is zeer responsief. We zijn dankbaar voor de efficiëntie die Virtuagym heeft gebracht in onze organisatie en bevelen het ten zeerste aan aan andere organisaties!

18 oktober 2023

Wat een toppers!

Mooi portaal om als Personal Trainer je klanten te begeleiden. Je kunt o.a. de voortgang bijhouden, trainingen maken en voedingsplannen opstellen en inplannen voor je klanten. De toppers van Virtuagym denken graag met je mee in het opzetten van jouw ideale portaal. Ze zijn goed bereikbaar per mail en plannen meetings met je in om alles in goede banen te leiden. Kortom, een aanrader!!

4 december 2022

Top service!

Virtuagym is een geweldige tool voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar gezondheid en fitness. Het is een alles-in-één platform dat een breed scala aan functies biedt, waaronder trainingsschema's, voedingsadvies en een community van gelijkgestemde individuen die elkaar kunnen motiveren en ondersteunen.

Wat ik vooral waardeer aan Virtuagym is de gebruiksvriendelijke interface en de nauwkeurige tracking tools. Het is gemakkelijk om je voortgang bij te houden en je doelen in kaart te brengen, wat helpt om gemotiveerd te blijven en vooruitgang te blijven boeken.

Kortom, als je op zoek bent naar een alles-in-één platform dat je helpt bij het bereiken van je fitnessdoelen, dan is Virtuagym zeker een goede keuze. De combinatie van gebruiksgemak, nauwkeurige tracking en professionele ondersteuning maakt dit platform een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar gezondheid en fitness.

31 maart 2023

Ik ben al jaren een zeer tevreden…

Ik ben al jaren een zeer tevreden gebruiker, waarbij ik de software enorm heb zien ontwikkelen. Voor mijn Personal training bedrijf is het de totaal oplossing. Daarnaast vind ik hun support team altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

30 maart 2023

Sinds 2 jaar gebruik ik Virtuagym voor…

Sinds 2 jaar gebruik ik Virtuagym voor mijn bedrijf. Ik ben ZZP-er en geef groepstrainingen in de buitenlucht. Toegegeven, het was best een stap om de app te gaan gebruiken vanwege de maandelijkse kosten, maar toen ik de app eenmaal in gebruik had was ik overtuigd! Het bespaard me meer administratieve tijd, het komt professioneel over en geeft veel extra mogelijkheden! Kortom ik ben heel blij dat ik met Virtuagym in zee ben gegaan.

24 maart 2023
Reviews in alle talen tonen. (202 reviews)