VistaPrint SE Reviews

2.069
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde en större gamingmusmatta med tryck, dessvärre blev trycket inte särskilt bra samt musmattan skickades ihopvikt i en kartong så den är inte slät och fin utan har en massa veck som än mer förs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev väldigt nöjd med kepan men besviken på att dekalerna var så väldigt små! Jag måste ha missuppfattat storleken eller missat att läsa om hur stora dom var. Beställer en större storlek nästa gån... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Visitkorten är fina och leverans var snabbare än utlovat vilket ju var bra. Möjligtvis var de vita askar som som korten låg i vid tidigare beställning från er lite finare än den bruna lite grövre papp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick väldigt lätt att beställa vad jag behövde, deras verktyg gjorde det väldigt tydligt och enkelt att göra rätt. När jag hörde av mig till de gällande en oro jag hade fick jag tillbaka... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.069)

696 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Katastrofalt dålig kundservice

Katastrofalt dålig kundservice! Jag pratade med fyra olika personer och fick en mängd olika svar. jag skulle få en ersättningsorder av en produkt som inte fungerar (vilket är dåligt nog i sig själv!!) och den första personen jag pratade med sa att den lade en ersöttningsorder åt mig "på direkten". Personen avslutade sedan chatten innan det var färdigt...inget hände på ett tag och sedan fick jag ett mail att jag hade fått en kredit för värdet. INTE vad vi hade kommit överens om och INTE vad jag var intresserad av. sen fick jag gå fram och tillbaka med andra personer för att tillslut få en av dem att lägga en ersättningsorder. processen tog i slutendan över tre timmar. ABSOLUT INTE OKEJ.

Svar på er kommentar: Det var ingen "eventuell förvirring" från mitt håll. det var riktigt urusel kommunikation från ert håll och att chatten avslutades är inte i närheten av ett lika stort problem som att er agent sa en sak och gjorde en helt annan....

8 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill börja med att be om ursäkt för eventuell förvirring som orsakats av de olika lösningar du fick från våra kollegor. Vi försäkrar er att detta bara är ett isolerat fall. Din ilska är helt förstådd, och vi ska skicka den till rätt avdelning. Vi vill bara förtydliga att vi aldrig stänger chatten innan kunden gör det. Det måste väl bero på ett tekniskt problem. Vi ber återigen om ursäkt för denna händelse. Det gick inte att vidarebefordra till en början, men sedan var det det. Sedan skickade de kablarna igen. De har redan skickat dig ett mejl med fler detaljer om leveransen som vi hoppas sker i förväg så att du kan använda produkten på mässan. Tack för din förståelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har fortfarande INTE fått mina…

Har fortfarande INTE fått mina produkter!

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är hemskt ledsna att dina produkter ännu inte har kommit, vi kan se att du kontaktade vår support den 13/04 och att de hittade ett problem på adressen, de öppnade sedan rapporten så att den rättades och du kan vara säker på att din beställning levereras snart. Så snart det finns nyheter kommer vår support att kontakta dig med detaljerna.

Själva varorna var toppen

Själva varorna var toppen, är jättenöjd med dem. Men fraktsättet var mindre bra, tog ca 1,5 veckor att leverera paketet när det stod att det skulle levereras inom 2-3 arbetsdagar. Fick meddelande om att leveransen inte kunde slutföras och att det då skulle levereras dagen efter men det kom aldrig. Ungefär en vecka efter det fick jag notis om att dem bytt fraktbolag och fickpaketet någon dag efter från dem i stället.

31 maart 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att produkterna i sig var fantastiska och att du har varit mycket nöjd med dem. Det här är vårt mål. När det gäller leveransen är vi ledsna att du har funnit den något komplicerad. Kanske var det första meddelandet för att låta dig veta att beställningen är klar, sedan ett nytt meddelande om leverans och kurir. När vi granskade uppgifterna från ditt konto märkte vi att när man väljer en ekonomivänlig leveranstid ska beställningen komma fram den 15 april (idag), men leveransen skedde mycket tidigare (den 9 april). Vi kommer alltid att vara redo att leverera beställningar så snart som möjligt, oavsett vilken leveranstid kunden väljer. Tack för din förståelse.

Nöjd med min produkt

Nöjd med min produkt. Men leveranstiden kunde varit lite kortare.

7 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Det är ett nöje att se dig nöjd med dina visitkort. När det gäller leverans ser vi att du har valt en ekonomisk deadline, och att du trots detta har mottagit paketet två dagar före tid. Vi ger dig möjlighet att välja mellan andra snabbare deadlines, men vi försäkrar dig om att vi alltid gör vårt bästa för att skicka beställningar till dig så snart de är klara, utan att behöva vänta på leveransdatumet. Tack för din förståelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans och produkten levde upp…

Snabb leverans och produkten levde upp till våra förväntningar

7 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Det är en glädje att veta att produkten levde upp till förväntningarna och att produkten kom snabbt, eftersom att veta att du är nöjd är vårt enda mål.

Fint!

Nöjd med prints!

3 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Att veta att du är nöjd har alltid varit vårt enda mål och vi är glada att ha fått din recension.

Antwoord van VistaPrint SE

Tack så mycket för den fina femstjärniga recensionen på Trustpilot för de beställda bilmagneterna. Det är skönt att allt är perfekt. Vi hoppas att du trivs med din tryckning och ser fram emot din nästa beställning hos VistaPrint!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utmärkt kvalitet ultrasnabb leverans…

Utmärkt kvalitet ultrasnabb leverans bra pris

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för att du delade med dig av din feedback på visitkorten du fick. Vi är glada att läsa att kvaliteten på visitkorten är utmärkt, leveransen har varit supersnabb och priset är också bra. Vi tackar för de 5 stjärnorna och ser fram emot din nästa beställning från VistaPrint!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varan leverades mycket tidigare än…

Varan leverades mycket tidigare än aviserats, vilket var överraskande.
Inga anmärkningar.

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för ditt femstjärniga betyg på Trustpilot. Så trevligt att läsa att de beställda vykorten har levererats tidigare än annonserat och att du inte har några fler kommentarer. Trots att beställningen nu har levererats tidigare rekommenderar vi att du alltid tar hänsyn till det förväntade leveransdatumet som anges när du väljer leveransmetod. Om beställningen kommer tidigare igen är det en trevlig bonus, men vi kan aldrig garantera. Du kan läsa allt du behöver veta om leverans och frakt av din beställning hos VistaPrint här: http://spr.ly/62042B6xqoo. Tills nästa beställning och ha en trevlig dag!

Vistaprint levererar ALLTID!!

Vistaprint levererar ALLTID!!!
Sååå nöjd, som vanligt🙏

Antwoord van VistaPrint SE

Din tillfredsställelse har alltid varit vårt mål och vi är glada att ha kunnat hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Inga konstigheter

Inga konstigheter. Beställde tackkort till bröllop och fick inom utsatt tid.

Allt bra!

25 augustus 2025

Antwoord van VistaPrint SE

Jag är verkligen glad att veta att du har fått allt snabbt och att du är nöjd.

Extremely good service

I had an issue with the final result of my birthday invitations, so i contacted Vistaprint to see if anything could be done to fix it. They responded immediately and offered to correct the issue and send me a new batch, free of charge! This is by far the best experience i've ever had with costumer service!

11 maart 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Thank you so much for sharing your experience! We’re thrilled to hear that our team was able to quickly assist you and resolve the issue with your birthday invitations. Your kind words mean a lot to us, and we’re delighted that you had such a positive customer service experience.

Transportstrul

Transportstrul. Jag betalade extra för att få mina visitkort i tid, och då skulle de levereras med FedEx. Fullkomligt värdelöst, först blev de försenade, och sen påstår FedEx att dom försökt leverera men misslyckats, så nu är tydligen mitt paket ute och åker med Postnord istället, och det kan ju ta hur lång tid som helst. När jag försöker kontakta FedEx är det fullkomligt omöjligt att få hjälp, man hamnar bara i en loop av självhjälps tjänster. Ringer man får man prata med en robot som hänvisar till websidan oavsett vad man säger. Vid en snabb koll förstår man att det finns tusentals missnöjda FedEx kunder, maken till sågning på Trustpilot är svår att hitta. VistaPrint är ju ett bra bolag, jag litade på att ni granskar era transportörer! Slopa FedEx nu är mitt tips, ni vill inte förknippas med ett sånt "företag".

11 maart 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill börja med att be om ursäkt för de motgångar du har med leveransen av dina visitkort. Vi förstår din ilska helt och hållet och det är logiskt, särskilt när det inte är första gången du har haft den här typen av problem med det transportföretag du nämnde. Vi är glada att höra att du alltid har varit nöjd med vad VistaPrint har erbjudit dig. Det är vårt mål. När det gäller det du nämner om FedEx, oroa dig inte, ditt ärende kommer inte att gå obemärkt förbi. Vi kommer att dela den med rätt avdelning. Den senaste uppdateringen enligt spårningslänken från operatören är denna: "Torsdag, 26-12-03
08:35 i FedEx-fordon för leverans." Vi kommer att vara uppmärksamma. Vi hoppas att du får paketet så snart som möjligt.

otroligt bra service

otroligt bra service - lättarbetade funktioner - förnuftiga priser - snabb leverans - hög kvalitet

16 oktober 2025

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att kunna erbjuda dig en utmärkt service och erbjuda dig en lättanvänd webbplats genom att erbjuda produkter av utmärkt kvalitet och utmärkta priser, allt på kort tid, eftersom kundernas tillfredsställelse är mycket viktig för oss.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Snabb leverans men jag tyckte det var…

Snabb leverans men jag tyckte det var svårt att använda tjänsten, texten jag valde blev för mörk.

21 juli 2025

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att din beställning levererades snabbt. Vi beklagar dock att du inte tyckte det var lätt att använda vår webbplats. Vid ett framtida tillfälle, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via denna sida https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/
Å andra sidan ser texten du valt för mörk ut även från redigeraren: den är inte lätt att läsa. Vi vill förtydliga att vi alltid skriver ut designen så som de placeras av kunden. Därför, när du tar din design till korgen, kommer den ut som en liten form för att påminna dig om att kontrollera allt innan du bearbetar produkten. Vi ger dig också möjlighet att ladda ner ett korrektur i PDF-format som låter dig se hur din design ser ut när den är utskriven (den visas uppe till höger när du klickar på "förhandsgranskning" i vår redigerare). Eftersom detta är ditt första köp med VistaPrint kan vi skicka dig fler nya tackkort med en annan färg på texten. Du kan granska det nya exemplar vi har lämnat i din kontokorg. Om du gillar det, låt oss veta genom att svara på detta mejl. Vi fortsätter att prata.

Snabb service

Snabb service. Bra kvalité. Förmånliga priser. Tack!

21 juli 2025

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt och till de bästa priserna på marknaden. Tack för recensionen och ser fram emot att arbeta för dig igen.

Suverän webbsida, fina dekaler

Suverän webbsida! Jag skapade olika dekaler och de blev suveräna, även en anteckningsbok var över förväntan. Nyckelringarna höll inte riktigt klassen, det syns orenheter över trycket som inte går bort. Toppen med online-chat. Leverans fortare än lovat.

1 maart 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Glad att läsa om din tillfredsställelse med vår sida och de produkter vi tillhandahåller för dig. Våra experter har arbetat för att göra sidan enkel att använda men också komplett så att varje projekt kan skapas av dig. Vi väljer sedan de produkter med bästa kvalitet, som vi trycker bäst och vi är glada att veta att du är nöjd. Var lugn och säker på att vi kommer att fortsätta erbjuda utmärkta och snabba tjänster.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.