Visitkorten är fina och leverans var snabbare än utlovat vilket ju var bra. Möjligtvis var de vita askar som som korten låg i vid tidigare beställning från er lite finare än den bruna lite grövre papp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställde en större gamingmusmatta med tryck, dessvärre blev trycket inte särskilt bra samt musmattan skickades ihopvikt i en kartong så den är inte slät och fin utan har en massa veck som än mer förs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag blev väldigt nöjd med kepan men besviken på att dekalerna var så väldigt små! Jag måste ha missuppfattat storleken eller missat att läsa om hur stora dom var. Beställer en större storlek nästa gån... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det var svårt att se när jag hade beställt eftersom blocken var konstigt vända. Så var fyra skadade och jag reklamerade dem direkt och det skulle beställas nya men har tilldags dato inte hört något... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.
Geschreven door het bedrijf

Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vistaprint has been my absolute best experience for printing my own custom cards in Denmark and Sweden!
The website is incredibly intuitive and easy to use, which made creating my own design a quick and easy process. Delivery to Malmö, Sweden was super quick and the prices are reasonable.
I can definitely recommend them, and I will for sure be ordering again

Antwoord van VistaPrint SE
Nya visitkort och en plansch beställdes denna gång. Lika snyggt som de andra gångerna jag beställt. Dessutom levererades produkterna hela ÅTTA dagar tidigare än beräknat! Tack!

Antwoord van VistaPrint SE
Klockren service och smidig tjänst! Rekomenderar starkt!

Antwoord van VistaPrint SE
Jag måste bara meddela att det är inte ofta jag har upplevt den servicen som hos VistaPrint SE. Service på högsta nivå. Vi hamnade i en knipig situation där transportbolaget UPS var slarviga med vår beställning och returnerade den till VistaPrint i Nederländerna några dagar innan vår mässa. Som tur är hjälpte VistaPrint oss med en ersättningsbeställning med express leverans utan extra kostnad som på något sätt kom fram idag, två dagar innan mässan. Därav är vi tacksamma och kommer fortsätta handla med VistaPrint framöver och rekommenderar även andra personer och företag att handla från dem!

Antwoord van VistaPrint SE
Jag har haft Vistaprint i flera år till många olika trycksaker, alltid lika positivt att jobba med Vista Print. Toppklass på kundvård, trots en helt digital kanal. Kan verkligen rekommendera Vista Prisnt.

Antwoord van VistaPrint SE
Superfin kvalitet och snabb leverans! Inget att klaga på!

Antwoord van VistaPrint SE
Websidan är enkel att använda och leveransen skedde mycket tidigare än beräknat
Full pott!

Antwoord van VistaPrint SE
Snabb leverans och enkelt att få till designen både genom att anpassa en mall och även att ladda upp en egen design.
Jag är väldigt nöjd

Antwoord van VistaPrint SE
Älskar detta företag, snabba och sjukt duktiga. Bra och pedagogisk hemsida. Färgerna blir precis som man tänkt sig.💕 Bäst på marknaden helt enkelt.

Antwoord van VistaPrint SE
Nöjd med min musmatta till datorn samt vykortsinfon. Snygg färgskärpa, bra leveranstid

Antwoord van VistaPrint SE
Kvalitet, leverans och enkelt att få hjälp . Uppskattar mkt att få prata med personalen personligen.
Med vänlig hälsning,

Antwoord van VistaPrint SE
Lees meer over geverifieerde reviews.