VistaPrint SEReviews

2.068
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde en större gamingmusmatta med tryck, dessvärre blev trycket inte särskilt bra samt musmattan skickades ihopvikt i en kartong så den är inte slät och fin utan har en massa veck som än mer förs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev väldigt nöjd med kepan men besviken på att dekalerna var så väldigt små! Jag måste ha missuppfattat storleken eller missat att läsa om hur stora dom var. Beställer en större storlek nästa gån... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Visitkorten är fina och leverans var snabbare än utlovat vilket ju var bra. Möjligtvis var de vita askar som som korten låg i vid tidigare beställning från er lite finare än den bruna lite grövre papp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick väldigt lätt att beställa vad jag behövde, deras verktyg gjorde det väldigt tydligt och enkelt att göra rätt. När jag hörde av mig till de gällande en oro jag hade fick jag tillbaka... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.068)

696 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Amazing customer support

Amazing customer support, quick problem solving, and very hospitality skills.
Thank you

1 mei 2026

Antwoord van VistaPrint SE

It’s amazing to hear such positive feedback about our customer service team. They’ll be thrilled to know their efforts made a difference.

Jättefina kort

Jättefina kort, bara possitivt både produkter och leverans.

30 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Glad att ha tjänat dig på bästa sätt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vista print bästa företaget de är…

Vista print bästa företaget de är serösa och har bra kvalitét billiga priser jag handlar från dem sedan 20 år tillbaka jag är jätte nöjd och kan värmt rekommendera dem. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Antwoord van VistaPrint SE

Jag är verkligen glad att veta att ni har varit våra nöjda kunder i 20 år. Vi bryr oss mycket om att veta att du är nöjd, därför väljer vi de bästa produkterna med bästa kvalitet och ser till att de är tryckta på sitt bästa sätt. Tack för recensionen och för rekommendationen av VistaPrint.

Produkten är bra

Produkten är bra. Fick mycket hjälp att hitta rätt

29 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill erbjuda dig utmärkta produkter och vi är mycket glada att kunna läsa om din tillfredsställelse med beställningen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag har inte fått min produkt!!!!

Jag har inte fått min produkt!!!!
Något gick fel, men Vistaprint löste det så snabbt dom kunde, fick dessutom ett väldigt trevligt svar!!!!!

Antwoord van VistaPrint SE

Vänligen acceptera våra djupaste och uppriktigaste ursäkter för den försening du har upplevt. Vi har inlett en utredning för att förstå orsaken till utebliven leverans, under tiden har vi lagt en ny beställning på vår bekostnad med ankomst till 11/05. Tyvärr är detta inte vanligt hos oss och vet att om du behöver det finns vår kundsupport alltid till din tjänst på någon av de dedikerade kanalerna: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

kolla mailadressen innan tryckning

Vore bra om ni på VistaPrint kollar att mailadresser fungerar innan ni trycker en sats med 250 visitkort där det är fel på mailadressen.

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är ledsna att e-postadressen du angav när du personifierade dina visitkort var fel. Vi hade självklart velat erbjuda dig användbara kort. Vi vill påpeka att VistaPrint inte granskar det innehåll du laddar upp eller skapar innan det behandlas. Användaren ansvarar för att noggrant granska kopian, förhandsgranska sina designer och rätta eventuella fel innan beställningen läggs in. VistaPrint ansvarar inte för stavfel, interpunktion eller grammatiska fel som kunden gör. Som en gest ber vi dig lämna ett nytt exemplar i korgen på ditt konto med rätt e-postadress. När du meddelar oss skickar vi det till dig utan extra kostnad. Vi ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket lätt och snabbt att beställa hos…

Mycket lätt och snabbt att beställa hos er. Snabba leveranser och bra kvalitet 👍

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill att varje beställning ska komma fram snabbt och hålla hög kvalitet och vi är glada att kunna läsa om din tillfredsställelse.

Bra service

Bra service, så tillmötesgående

27 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Endast de bästa produkterna och tjänsterna för våra kära kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så oerhört duktiga och ringer inom 1…

Så oerhört duktiga och ringer inom 1 minut om något blivit fel. Aldrig varit med om så bra kundservice!!

4 mei 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är verkligen glada att kunna erbjuda dig endast de bästa tjänsterna, eftersom det är allt för oss att veta att du är nöjd. Tack för att du delade recensionen och vi ser fram emot att träffa dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kvalitet på tryckta produkter

Bra kvalitet på tryckta produkter. Leverans blev som vi hade beställt!

24 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Din tillfredsställelse har alltid varit vårt mål och vi är glada att veta att du gillade produkterna och leveransen.

Saknar att ni inte har etiketter 15x35 mm

Saknar att ni inte har etiketter 15x35 mm.
Fick beställa från annat företag.
Många förslag att välja på.
Snabb service.

30 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är ledsna att du inte hittade den storlek du behövde på de returadresser vi erbjuder. Det är sant att det bara finns två storlekar som inte passar dig i det här fallet. Vi kommer att vidarebefordra din feedback till rätt avdelning. Tack för din recension som gör att vi kan förbättra våra produkter.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Affischerna kom fram en vecka senare än…

Affischerna kom fram en vecka senare än aviserat, varför vi inte hade någon användning av dm.

16 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi beklagar att du, efter att ha fått era affischer sent (den 28 april istället för den 22:a), inte har kunnat använda dem. Vi försäkrar dig om att detta inte är den tjänst vi vanligtvis erbjuder våra kunder. Vi försöker alltid skicka paket så snart som möjligt. Du kommer snart att få ett nytt mejl med mer information om den erbjudna lösningen. Återigen ber vi om er förlåtelse för det som hände.

Snabbt leverans 🚚 Bra pris

Snabbt leverans 🚚 Bra pris

21 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi vill det bästa för dig och är glada att veta att du är nöjd med priset och den snabba leveransen.

Bra tryckkvalitet

Bra tryckkvalitet, enkel design online

14 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Det är alltid trevligt att veta att du är nöjd med kvaliteten på de produkter vi noggrant väljer åt dig, och vi bryr oss om att designen ska vara enkla att skapa.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dyr frakt för den lilla beställningen.

Dyr frakt för den lilla beställningen.

13 april 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi beklagar att även när vi väljer den ekonomiska leveranstiden verkar leveranstjänsten ändå dyr. Ta våra kunders kritik på allvar så skickar vi din feedback till rätt avdelning. Tack för din förståelse.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.