Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk kulinarisk oplevelse!

Mine varmeste anbefalinger til Vodskov Kro🤩 Det var en fornøjelse at fejre rund fødselsdag og holde damefrokost hos jer i lørdags🥰
Fik en sublim kulinarisk forkælelse gennem 12 fantastiske tapas retter og udsøgte vine - flot præsenteret🤩🌷 Alt har bare fungeret perfekt lige fra første planlægning til selve dagen, hvor jeg bare kunne slappe af og nyde mine gæster😍 Tusind TAK for utrolig velsmagende mad og for alle jer på kroen, der gjorde det SÅ godt! ♥️🤩

25 april 2026

Dejlig oplevelse

Min mand fejrede for nylig sin fødselsdag hos jer.
Dejlig mad og god betjening af Laura og Jeppe.
Både vi og gæsterne var meget begejstrede for både mad, opdækning og service.
Tusind tak for en dejlig dag, og vi kommer helt sikkert igen 😊

7 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mortens Aften med skøn mad.

Der blev fejret Mortens aften (og fødselsdag) på Vodskov Kro med deres Mortens aften menu. 3 retter som smagte sublimt! Kendte retter men med skønt twist, så det blev mere end blot som mor ville have gjort det. Venlig og kompetent betjening hele aftenen. Kun andre gæster som var surstrålende og snotsnøftende var en dæmper på aftenen, men det kan Vodskov Kro ikke gøre noget ved.

10 november 2024

Super dejlig oplevelse

Den 16. marts kl. 12.30 var vi inviteret til fødselsdag på kroen.
Der blev serveret en helt igennem dejlig og spændende frokost. og stedet har helt klart fulgt med tiden, med en frokost som både var lækker og nytænkende.
Betjeningen var helt i top, og i det hele taget var Vodskov kro en dejlig oplevelse

16 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk 10 retters Tapas ud af huset…

Bestilte 10 retters Tapas ud af huset til 25 personer.
Perfekt levering til tiden, hvor Kokken satte maden frem til vores gæster, meget lækkert og indbydende.
Der var 3 x fisk, 3 x koldt kød, lune svinekæber med mos, ost og lækker dessert kage.
Maden smagte fantastisk og vores gæster roste den til skyerne, og der var rigeligt til alle.
Faktisk så meget vi fik en dejlig frokost næste dag :-)
Og prisen var faktisk ganske rimelig, så det er ikke sidste gang vi bruger dem.

25 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mad og service i topklasse🤩

Nytårs menu fra Vodskov Kro, en helt igennem fantastisk oplevelse, nemt og super velsmagende.

HELT VILDT DEJLIG MAD!!

Det er ikke sidste gang vi er fristet til at købe fra Vodskov Kro..

Du skulle prøve det!! 🍹🥂🍾

Vi synes prisen var høj, men det var alle pengene værd!!!

Tak for dejlig mad😋

31 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har reserveret bord til fredags…

Vi har reserveret bord til fredags tapas. Hold nu op for en dejlig oplevelse. Vi fik denne ene lækre ret serveret efter den anden. Flot anrettet og smagte virkelig lækkert.Det er bestemt ikke sidste gang vi spiser på Vodskov kro. Kan varmt anbefaledes fra os.

21 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service i top på hyggelig kro

6 venner havde tre overnatninger på Vodskov Kro og oplevede nyistandsatte værelser med alle bekvemmeligheder. Et virkelig godt morgenbord. En yderst velsmagende tapasmenu. Og en personlig og imødekommende service.
Henrik Høyer, Kbh. V.

13 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var hos jer fredag d 2/9-22 til Tapas…

Var hos jer fredag d 2/9-22 til Tapas 🤗 vi kan varmt anbefale denne Meny 🤗 mega fine anretninger 🤗smagen helt i top 👍og super fin betjening 🤗vi kommer igen.Anbefaler oplevelsen til alle vi kender👍👍👍

2 september 2022

Vidunderlig oplevelse

Vi har haft fornøjelsen af at spise på Vodskov Kro til Tapas fredag. Det var helt igennem fantastisk lækkert. Retterne var så flotte anrettet, med masser af nye twist. Det var en vidunderlig smagsoplevelse og hyggelig stemning på kroen. Vi kan varmt anbefale et besøg hos Vodskov kro.

19 februari 2022

Kroophold

Min familie og jeg overnattede på kroen, og spiste der ved flere lejligheder! Deres mad “sad lige i øjet” og til yderst rimelige priser! Kan varmt anbefales

1 januari 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

3 stjerneskud som take away

Hentede 3 stjerneskud som take away, som var super flotte, store og rigtig velsmagende, men stjerneskuddene var serveret på det mest forfærdelige stykke brød, som selv en gril kniv havde svært ved at skære i, hvilket ødelagde oplevelsen så meget - rigtig synd.

18 december 2020

En fantastisk lækker brunch

Købte brunch som take away, det var en fantastisk oplevelse. Lækker mad, på lækre råvarer. Rigeligt til alle... og noget til i morgen 😀. En brunch med lækkerier ud over hvad vi forventede. Kan SÅ meget anbefales 👍.

6 december 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.