1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Monteur was 5 min

Monteur was 5 min. Binnen. De deur van de vriezer deed het weer door omverklaarbare wijze. Toch €70,- moeten aftikken omtrent voorrijkosten. Monteur (die ingehuurd is) zegt; dit staat ook vermeld op de site. Site werkt niet eens. Ik voel me echt opgelicht.
Belde het nummer om verhaal te halen maar helaas.

25 juli 2024

Oplichter!

Oplichter!!
Kwam voor een fornuis reparatie, 60 euro voorrijkosten en 230 euro betaald voor onderdelen die besteld moesten worden. 3x niet op komen dagen voor de afspraak en onbereikbaar.

17 mei 2024

Ze zijn stelletje oplichters

Ze zijn stelletje oplichters, telefoonnummer klopt nou al niet meer, ze zijn bij mijn vriendin geweest voor opereren van de koelkast, ze hebben niks gedaan en vriendin moest ook volle
bedrag betalen, de koelkast werkt nu niet meer. Kunnen we misschien de politie op de hoogte brengen?

9 maart 2024

Amerikaanse koelkast

Gebeld, mijn Amerikaanse koelkast; vriezergedeelte deed het wel, maar koelgedeelte koelde al dagen minder goed, ondanks meermaals "ontdooid" en allerlei andere reset-pogingen. Ik vermoede zelf een thermostaat defect.

Hij kwam binnen, keek even en zei zonder dingen door te meten: Ja,ik moet gas vullen. (wtf? Dat mag niet eens lees ik achteraf), en dat kost 330,- euro.
Daarna doet hij het 100%.
Na even nagedacht te hebben "een nieuwe Amerikaanse koelkast kost me gemiddeld 1500,-... laten we dit proberen, hij beloofd dat hij het weer 100% gaat doen met 330,-...overstag gegaan.

Nou..binnen 15 min was hij klaar en ik was 330,- lichter.

De koelkast deed helemaal niet koelen, het was precies het zelfde. Een dag later alles bedorven.

Van ellende gisteren een nieuwe Amerikaanse Koelkast besteld.

NOOIT meer bij deze boeven een reparatie vragen!

Ik heb trouwens op
koelingreparatie-denhaag.nl een reparatie aangevraagd.
Ik kreeg een factuur met een andere naam: Volks Witgoed.
Wees gewaarschuwd!!

13 februari 2024

Pas op!

Oplichters allemaal. Heb sinds 5 Januari 2024 betaald voor een onderdeel. Heb geprobeerd met hun in contact te komen van alle kanten wordt je genegeerd. Nog steeds doet mij oven het niet..... Nooit met deze gasten in zee gaan... Dievenbende, leugenaars, aasgieren zijn ze..

9 februari 2024

Opgelicht.

Opgelicht.
Monteur kwam langs voor vaatwasser.
Er moest een onderdeel besteld worden.
Daar moest ik een aanbetaling voor doen.
Zodra hij het onderdeel had, kwam hij weer langs en dan betaalde ik het restant.
De man kwam niet en telefonisch was het bedrijf ook niet bereikbaar.
Hoe kan je met jezelf leven, om zo je geld te verdienen.
Overigens maakte ik een afspraak bij een Rotterdams bedrijf, maar op mijn bankafschrift staat Volks.
Ga niet met deze mensen in zee.

24 januari 2024

Rani

Deze heer doet zich voor als monteur. Is langs geweest om een thermostaat van mijn koelkast te vervangen. Onderdeel moest besteld worden. Na een week weer langs geweest met het onderdeel, en heeft de reparatie uitgevoerd. Ik moest meteen afrekenen, maar het probleem was niet opgelost. Meteen volgende dag teruggebeld, zonder reactie. Uiteindelijk 2 keer afspraak gemaakt om langs te komen. Wij zijn nu een maand verder en er is niemand langs geweest.

Deze partij is ook te benaderen via de website: reparatie-centrale-rotterdam.nl

Let op wanneer je met deze partij in zee gaat.
Onbetrouwbaar, oplichters en komen hun afspraken niet na.

20 november 2023

Boevenbende Volks Witgoed

Monteur is twee keer geweest. De eerste keer kwam de monteur tot de conclusie dat de pomp van de vaatwasser stuk was, dus kwam hij de volgende dag de pomp monteren. De rekening (235 euro) moest direct betaald worden. Omdat de vaatwasser nog dezelfde problemen had heb ik ze daarover op de hoogte gebracht. Mijn telefoon werd geblokkeerd en tot nu toe is er geen monteur geweest.

21 augustus 2023

Komt zijn afspraken niet na

Komt zijn afspraken niet na. Heeft een nieuwe pomp geplaatst voor 235 euro en de was bleef zeik nat. Nadat wij een nieuwe afspraak hadden gemaakt is die niet komen opdagen en nooit meer wat vernomen. Mail en telefoon wordt niet meer beantwoordt.Het is een vuile oplichter doe geen zaken met deze man.

21 juli 2023

Pas op met deze partij!

Pas op met deze partij!
Monteur kwam snel langs.
Liet ons 400 euro betalen voor het bestellen van een onderdeel. We zijn nu maanden verder en het onderdeel is nooit geïnstalleerd.
De telefoon wordt niet opgenomen. Men belt ook niet terug.
Wees gewaarschuwd.

23 maart 2023

Geen gehoor bij beroep op garantie

Men was zeer snel met aanvankelijke reparatie (goed bereikbaar, reparatie dezelfde dag). De reparatie was aan de dure kant (270,- euro) maar mét toezegging van 1 jaar garantie.

Na 5 maanden gaf de machine weer dezelfde foutmelding. Met geen mogelijkheid was er echter meer contact te krijgen met het bedrijf. Telefoontjes werden beantwoord met 'stuur sms'. Op sms werd niet gereageerd. In mijn eerste voicemailtje heb ik te kennen gegeven dat het om een eerder gedane reparatie ging...

Onbetrouwbare partij! Wees gewaarschuwd.

10 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?