voordeligetandenborstels.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Bestelling gedaan die dinsdag zou worden verzonden, nog niets ontvangen. Ik zie geen mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, enkel via mail maar daar wordt niet op gereageerd.... Toon meer

Opzetborstels besteld maar kreeg geen bevestiging via de mail. Reactie gestuurd via de site en kreeg savond keurig een reactie terug dat het probleem bij Ziggo ligt en ze er mee bezig zijn, de bestel... Toon meer

2 sets van 8 Oral B Cross Action opzetborstels besteld en na enkele dagen in de brievenbus ontvangen. De borstels komen totaal niet overeen met de afbeelding op de site. Dit ziet er uit als chinese ne... Toon meer

12 juni bericht dat de opzetborstels zijn verzonden. Na 1 week nog niks ontvangen. 19 juni heb ik gereageerd via de email dat ik nog niks heb ontvangen. Geen reactie....... Zonet 3 dagen la... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling per post zoek

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling op mailtjes en berichten via de site wordt traag gereageerd.
Na 1,5 week een reactie en de bestelling alsnog mogen ontvangen.

16 juli 2024
Logo voordeligetandenborstels.nl

Antwoord van voordeligetandenborstels.nl

Beste, we waren afgelopen een aantal zendingen kwijt via de post, inmiddels zijn deze zendingen opnieuw verstuurd, ik verwacht dat uw zending inmiddels heeft bereikt zou u dit kunnen bevestigen? Anders ontvangen we graag een mail op info@voordeligetandenborstels.nl

Zitten al een week op onze bestelling…

Zitten al een week op onze bestelling te wachten. Twee mails gestuurd, geen reactie.
Spijt dat ik zo goed gelovig ben en niet eerst naar revieuws heb gezocht 😡

15 juli 2024
Logo voordeligetandenborstels.nl

Antwoord van voordeligetandenborstels.nl

Beste mevrouw van der Zwaard, We hebben u hierover twee mails gestuurd en een nazending gestuurd, we waren afgelopen week een aantal zendingen kwijt bij de post, ik verwacht dat u de nazending inmiddels heeft ontvangen, we zouden het op prijs stellen als u het bericht daarmee aanpast.

Verkeerde borstels geleverd

Had zachte opzetborstels besteld, maar de normale werden geleverd. Na meerdere mails te hebben gestuurd, hoor je er niks meer van terug. Dus ik zou niemand aanraden, om hier te kopen. De ene ster is nog teveel!!

21 februari 2024

Prima service na levering van verkeerde borsteltjes.

Ik kreeg de verkeerde Oral-B opzetborsteltjes (hard) geleverd. Nadat ik hierover een e-mail (met foto) had gestuurd kreeg ik per omgaande excuus van het bedrijf, en -zonder retourgedoe- de juiste (soft) borsteltjes toegestuurd. Dit verdient een compliment.

6 februari 2024

Borstels keihard

De bestelde tandenborstels waren op tijd en inderdaad voordelig. Maar de borstels bleken erg hard. Ik kan er mijn tanden niet mee poetsen zonder mijn tandvlees te beschadigen. Mijn advies aan de verkoper: zet dit eerlijk op de site. Mijn advies aan kopers: koop hier geen borstels, tenzij je groot fan bent van keiharde tandenborstels.

2 oktober 2023

Voor mij nooit meer

Ik kreeg totaal iets anders dan besteld. Andere vorm en andere kleur. Dus alles retour.
Maar ze claimen dat het niet retour gekomen is en reageren niet meer :(

23 juni 2023

Na aankomst envelop bleek deze half…

Na aankomst envelop bleek deze half leeg te zijn, hebben nieuwe verzending gestuurd met 3 extra tandenborstel sets, Prijs kwaliteit klopt en goede communicatie,snelle levering. Nogmaals dank voor afhandeling van de bestelling, helemaal Top

1 maart 2023

Super tevreden over de opzetborstel…

Super tevreden over de opzetborstel voor de philips sonicare electrische tandenborstel. Borstels passen heel goed. Heb vaker universele borstels geprobeerd, kwam toch altijd weer uit bij de echte. Maar ik ben echt heel tevreden over deze opzet borstels. Mooie prijs en snel geleverd. Volgende keer weer hier bestellen, top!

7 februari 2022

Super service

Super service! Gisteren besteld en vandaag lag het al in de brievenbus. Goede communicatie via de mail over de levertijd etc. Erg tevreden!

13 januari 2021

Snelle levering binnen een dag tegen…

Snelle levering binnen een dag tegen een prima prijs. Op eerste oogopslag zijn de borstels van prima kwaliteit na 1 poetsbeurt. Ik zal deze review eventueel aanvullen mocht de kwaliteit toch anders zijn.

15 januari 2020