Picobello BV.
Willens en wetens een aansluiting niet controleren om vervolgens geen ownership te tonen en/of excuses of passende compensatie aan te bieden.
Helaas geen fijne ervaring met Vroling B.V.
De installatie van de warmtepomp en vloerverwarming van onze nieuwbouwwoning is in 2022 verzorgd door Vroling. Op het moment dat wij in onze nieuwe woning trokken (eind 2022) merkten wij op dat er sprake was van een (zeer) hoog energieverbruik terwijl de thermostaat aangaf dat de vloerverwarming uit stond. Dit werd tevens bevestigd door de schakelaar bij de vloerverwarming zelf. Omdat het energieverbruik hoog en het in huis te warm bleef hebben wij half januari 2023 contact opgenomen met Vroling. Hierop is een monteur langsgekomen die snel kon vaststellen dat er sprake was van een montagefout van de vloerverwarming. Doordat de klep contra was afgesteld heeft de vloerverwarming continu aangestaan terwijl de thermostaat en schakelaar zelf indiceerde dat deze uit stond. Wat ons ten zeerste verbaasde is dat dit een bekend probleem is en Vroling er desondanks voor kiest om de kleine handeling van +/- 2 minuten niet uit te voeren. Wij vinden dit zeer kwalijk. Wij hebben onjuist gebruik gemaakt van de vloerverwarming en juist in de koudste maanden heeft dit geleid tot een torenhoge energierekening. Vroling is bereid een nihil percentage hiervan voor rekening te nemen. (omdat ze niet kunnen vaststellen wat ons daadwerkelijke verbruik zou zijn en als ze naar het gemiddelde kijken voor ons type woning valt het allemaal wel mee. Aldus Vroling) Dit is echter een onjuiste conclusie als je niet in staat kan zijn geweest een product juist te gebruiken. Er is willens en wetens een controle niet uitgevoerd. Dit bedrijf zegt zelf een gerenommeerd technisch installatiebedrijf te zijn, helaas blijkt dit in de praktijk niet zo te zijn.
Er is veel misgegaan bij het zaken doen met deze (onder)aannemer. Lossen zaken niet (netjes) op. Verwijzen je naar heel ingewikkelde handleidingen. Dus erg kort door de bocht wat mij betreft, zeer klantonvriendelijk. De werklui leveren geen keurig werk af en monteren defecte onderdelen om vervolgens naar de fabriek te wijzen! Monteren zaken die niet besteld zijn. Met lekkages en vele bezoekjes voor herstel tot gevolg.