Er miste een onderdeel van onze…
Er miste een onderdeel van onze ijscokar, nadat we deze hadden uitgeleend aan vrienden. Gevraagd bij Vtech of we het missende onderdeel konden bestellen. We kregen 'm gratis toegestuurd, echt topservice!
Product goed maar waneer ik foto's dat ik heb gemaakt op mijn computer dan moet ik een speciale software downloaden.
Ook de Vtech explorer werkt helemaal niet, al een uur proberen het aan mijn computer te laten verbinden.
product: horloge DX2
Uitstekende service van VTech. Na het sturen van een e-mail over een ontbrekend onderdeel van het VTech Scan & Leer 2-in-1 Winkelmandje, werd dit snel en kosteloos toegestuurd. De vriendelijke en efficiënte afhandeling wordt zeer gewaardeerd! Dochter is weer helemaal blij!
De ijscowagen van onze meiden stopte ineens met geluid maken, de garantieperiide was net verlopen en alsnog heeft Vtech ons een nieuwe toegestuurd ! Super fijne service en snel geregeld. heel tevreden
Bij een Dj set van mijn dochter ging er een klem kapot. Na mailen en bellen naar de afdeling in NL vandaag blijkt dat VTech Nederland geen reserve onderdeel kan leveren. Andere leveranciers (LEGO, Playmobil, TACTIC etc.) kunnen reserveonderdelen wel leveren, daar heb ik zeer goede ervaring mee. Qua duurzaamheid is VTech een waardeloze firma: Een complete set is deels waardeloos geworden omdat er geen onderdelen beschikbaar zijn.
Een onderdeel is kapot van de knikkerbaan die we hebben. Ondanks dat we geen bon of betalingsbewijs kunnen laten zien wordt het onderdeel toch kosteloos opgestuurd. Heel klantvriendelijk en goede service. Een dikke 10 voor vtech
Van de ijscokar ontbraken 2 ijsjes, Vtech gemaild met de vraag of deze bij te bestellen waren. Klantenservice van Vtech heeft deze kosteloos opgestuurd. Top service!
Na maanden met veel plezier spelen is een onderdeel van onze Vtech knikkerbaan door onze eigen schuld kapot gegaan. Vtech heeft kosteloos het onderdeel vervangen.
Ik probeer al maanden!!!! een nieuwe stickerset te krijgen voor de vrolijke dierenboerderij, maar tevergeefs. De set is namelijk geleverd met de Amerikaanse stickers en wij hebben de Europese set. Dit staat ook als foutmelding op de website. Het is dus een bekend probleem. Ik bel elke week en heb meerdere keren een mail gestuurd naar de klantenservice. Nog steeds geen stickers. Het is naar mijn idee niet moeilijk om de stickers te sturen.
De Kidizoom Snap Touch die we aankochten werkt niet naar behoren, klantendienst doet absoluut geen moeite om naar een oplossing op zoek te gaan. De product specialist moest dit nakijken maar die was 2 weken met vakantie en daarna duurt het meestal nog 4 weken.. We kregen het advies om het product terug te sturen naar de winkel waar we het kochten. Probleem dus gewoon verleggen naar een ander in plaats van zelf een oplossing te bieden.. Slechte service en niet klantvriendelijk!
Slechte service en slechte producten. Magibook v2 gekocht, connecteert niet met de computer om extra boekjes erop te downloaden. Blijkbaar een algemeen probleem, zoals heel veel mensen reeds aangeven via internet. Hun klantendienst doet niets en reageert niet ondanks meermaals contact. Ik heb Vtech ook reeds afgeraden bij mijn vriendinnen, want gewoon veel geld voor slechte kwaliteit. De Magibook is eigenlijk onbruikbaar als er maar 1 boekje werkt en al de rest niet…
Ongelofelijk slechte service! Kan me niet herinneren ooit zo'n slechte service meegemaakt te hebben.
Mijn zoontje van 3 heeft voor zijn verjaardag een marble rush knikkerbaan gekregen. Bij het opzetten van de knikkerbaan kwamen we erachter dat we een onderdeel van het rad miste.
Contact opgenomen met vtech (begin april) waarbij we aangegeven hebben het onderdeel te missen. Ze gingen uitzoeken of dat onderdeel los opgestuurd kon worden. Meermaals achteraan gebeld omdat we vanuit vtech geen reactie kregen. Uiteindelijk bleek dat het onderdeel niet los opgestuurd kon worden en dat we de hele knikkerbaan terug moesten sturen. Daar ben ik absoluut niet blij mee omdat ik dan weer die 100 stickers op moet plakken!
We hebben de knikkerbaan netjes opgestuurd en konden ook zien dat deze aangekomen was bij vtech maar meer dan een week later was er nog geen contact opgenomen met ons. Dus maar weer zelf achteraan gebeld. Toen werd ons verteld dat we de dag erna een reactie kregen maar weer is er geen contact opgenomen en konden we weer zelf bellen.
Nu wachten we meer dan 2 maanden later nog steeds op een oplossing! Mijn zoontje harstikke verdrietig omdat hij nu al weken de knikkerbaan mist. Echt schandalig service vtech! Heb dit nog nooit ergens meegemaakt. Jullie product is niet in orde en dan laat je de klant compleet in de kou staan. We moeten harstikke veel moeite doen om überhaupt een reactie te krijgen!
Na 2 jaar deed het schep en leer ijsco kar het niet meer. Mijn kleinzoon heeft er zeggen en schrijven 5 keer mee gespeeld omdat hij aan de andere kant van Nederland woont. Batterijen verwisseld, niets meer. Dus contact gehad met de leverancier en met V tech, maar het was na de garantietermijn van 2 jaar en dan heb je gewoon pech gehad. Voor speelgoed van 50 euro had ik toch wel wat meer service verwacht. Er is nu echt niets meer te leren met de kar.
We hebben een kidizoom action cam die net buiten garantie is. Batterij geeft aan dat deze vol is, maar de kidizoom is niet op te starten en doet niets. Is niet meer bruikbaar. Blijkbaar is dit een probleem dat vaker voorkomt zoals ik het zie op internet. Netjes via klantenservice Vtech gevraagd om advies te vragen wat we kunnen doen. Nergens heb ik aangegeven dat ik me wil beroepen op de garantie, want daar valt hij buiten. Maar het lijkt me wel wat vroeg deze action cam nu al naar de prullen bak te sturen. Reactie die ik kreeg was geen antwoord op de vraag en ging alleen maar over garantie. Inmiddels twee keer terug contact genomen met dezelfde vraag , maar geen enkele respons. Van een echte klantenservice lijkt hier geen sprake te zijn. Zal twee keer nadenken voordat we nog vtech kopen in de toekomst. Heel erg jammer.
Leuk, degelijk speelgoed.
Digiart tekenbord is niet meer te koop en kleurplaten voor het apparaat zijn nu ook niet meer te downloaden waardoor het apparaat niet meer te gebruiken is. Klantenservice doet geen enkele moeite om onze vraag om het bestand fatsoenlijk te beantwoorden. Heel jammer.
We hebben veel speelgoed van vtech, allemaal leuk, degelijk en educatief. Nu misten we een onderdeel, dit is gratis door vtech opgestuurd, super service dus. Mensen komen hier hun ongenoegen uiten als eens iets misloopt, tevreden klanten laten zich niet horen maar bij deze dus een positieve ervaring die het vermelden waard is.
Turbo force racer gekocht voor sinterklaas!
Leuk om je dochter van 8 uit te leggen dat het gewoon niet funcioneert. Gewoon continue storing in het auto'tje en oplader....
Jammer en storend!!!!! Volgende keer nooit meer dit merk!
Wij hebben een vtech kidizoom in het bezit dewelke niet meer opstart. De batterij is volledig opgeladen, geeft hij ook aan, maar het toestel is gewoon niet op te starten. Tweemaal vriendelijk gemaild naar hun klantenservice voor een mogelijke oorzaak of oplossing maar helemaal geen reactie ontvangen.
Voor een toestel met deze kostprijs is de levensduur en kwaliteit gewoon uitermate ondermaats, dit trekt zich blijkbaar ook volledig door in hun klantenservice. Absoluut niet klantvriendelijk en zeker geen aanrader wat mij betreft.