Wahl Clipper Reviews 60

1,9

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Na een mailtje wegens het ontbreken van een onderdeel van mijn tondeuse kreeg ik de volgende dag meteen antwoord en de dag erna stuurden ze het ontbrekende deeltje al op.
Chapeaux!

13 februari 2025

Roest na 2 weken

Na twee keer gebruikt te hebben in twee weken tijd begonnen de messen te roesten. Een toestel van +100 euro zou beter moeten. Zeker als je bij de concurrentie een gelijkaardig toestel kan krijgen voor minder geld, meer accessoires en vooral minder onderhoud. Wahl vereist dat na elke scheerbeurt je het toestel grondig reinigt en opnieuw olie aanbrengt. Dit is bij een toestel van Philips niet nodig. Ze hebben een nieuw mes opgestuurd nadat ik dit gemeld had, maar het blijft voor mij te veel geld en te veel onderhoud voor een mindere bouwkwaliteit, dus ik kan Wahl absoluut niet aanbevelen.

2 december 2024

Dure tondeuse blijkt rommel.

Tondeuse van ca 3 jaar oud maakt ontzettend veel lawaai intern, mijn vorige tondeuse van €30,- heeft het nog langer volgehouden. Goedkope meuk voor de hoofdprijs, op internet meerdere forums gezien waar mensen hetzelfde probleem hadden. Zo goedkoop mogelijk produceren en voor de hoofdprijs verkopen is bij menig producent al jaren de trend!! Ook bij Wahl blijkbaar.

26 november 2024

TOP service

Door een ongelukje een kam van mijn (goed werkende) Wahl 1911 Lithium Pro LCD gebroken. Het betreft een al wat ouder model, dus onderdelen zijn er niet meer.
Bij Wahl in Nederland hebben ze toch nog even een kast met oude onderdelen nagelopen en jawel er werd er nog eentje gevonden.
Die wordt als service naar mij gezonden.
Helemaal TOP dus.

26 augustus 2024

Wahl heeft zijn tijd gehad

Wahl heeft zijn tijd gehad. Je betaald voor de naam maar qua innovatie en kwaliteit blijft het achter. Motor met lage toeren ten opzichte van andere merken. Daarbij zogezegd verschillend modellen maar ze hebben bijna allemaal dezelfde motor alleen een andere hoesje of ander mes. En ineens bij de nieuwe modellen een andere stroom aansluiting dus je kunt met een oude lader geen nieuw model opladen. Lekkere waardering voor je trouwe klanten. Ik ben er klaar mee. Gebruik enkel nog de cordless detailer maar alle normale clippers zijn echt verleden tijd voor mij.

14 mei 2023

Wahl magic clip was goed om mee te…

Wahl magic clip was goed om mee te leren maar ging stuk na 6 maanden
Wahl senior heeft geen 2 maanden gehaald. Was altijd snel warm en na 2 maanden gebruiken is hij gestorven.

Clippers werden dagelijks geölied en gereinigd zoals het hoort.

13 juli 2022

Bij bol een tondeuze gekocht van Moser

Bij bol een tondeuze gekocht van Moser. Dit product valt onder Wahl blijkbaar. 8 april 2020 gekocht. In december doet het product zijn werkt niet meer. Naar contact via mail met foto's krijg ik te horen dat een plastic onderdeel onder de scheerkop is afgebroken. Valt niet onder garantie! Slijtage onderdelen. Was het antwoordt. Kosten 4.50 euro. Na ontvangst artikel blijkt het precies zo uit te zien als artikel wat kapot is. Als dit onder service wordt gezien. Moet deze firma zich flink schamen. Nieuwe tondeuze gekocht ander merk. Kosten 90 euro. Ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen. Wahl voor mij tot nu toe 1 ster

1 januari 2021
Toon reviews in alle talen. (60 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken