Jeg fraråder kraftigt at indmelde dit…
Jeg fraråder kraftigt at indmelde dit barn på denne skole. Skolen har en ringe reputation, og mit eget barn udviklede angst under sit første år der. Selv om vi som forældre gjorde alt vi kunne for at læse udfordringen, blev vi mødt med manglende evner og trusler om udsmidning fra skolen.
Vi oplevede også, at skolen var nedslidt og havde mange sikkerhedsmæssige udfordringer. Der var ingen penge til at udbedre problemerne, og vi som forældre blev bedt om at lege håndværker på skolen og medbringe ting til arrangementer, som man selv skal købe, hvorefter pengene gik til skolen.
Skolen er utroligt dårligt drevet, og manglen på kvalitet skriger til himmelen. Vi kunne ikke se en vej ud af skolen, da Steiner principperne holder ens barn fastlåst indtil de er på niveau med andre børn. Nogle børn kommer til det niveau, mens flere efter vores viden falder igennem.
Nu starter vi med at tage vores barn hurtigt igennem klasserne, hvor vi forventer en betydelig udgift og indsats der skal til. Vi fraråder derfor at indmelde dit barn i denne skole og lad ikke barnet være gidsel i et fup og fidus trick.