2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Onbetrouwbaar bedrijf dat webshop keurmerk misbruikt

Webshop komt zijn afspraken niet na en blijkt achteraf ook niet lid te zijn van de stichting webshop keurmerk, terwijl ze wel de algemene voorwaarden hanteren. Bestel niks bij dit bedrijf. Ze zijn onklantvriendelijk en schuiven de schuld op de klant.

22 juli 2016

Warehouse365 houdt zich niet aan de afspraken en laat me zonder spullen achter. Bespottelijk!

Pakket is niet via kiala verzonden zoals is afgesproken en er werd niet meegewerkt aan het achterhalen van waar dit pakket was gebleven. Onvolledige informatie en misleiding. Ik voel me bedrogen.

Na heel erg veel gedoe om mijn geld terug te krijgen. Dreigementen dat als ik mijn slechte reviews niet zou verwijderen mijn geld naar een goed doel gestort zou worden.

Ettelijke telefoontjes naar consumenten bond, geschillen commissie en andere juridische instanties. Bleek dat ik voor een geschil over een product onder de 150 euro geen zaak kon maken en dat ze hoewel ze dit wel op hun site vermelden NIET aangemeld waren voor het thuiswinkel keurmerk. Ik heb me na heel veel mailtjes en berichten erbij neergelegd.

Wat schept mijn verbazing; met oudejaarsdag heeft Warehouse365 toch nog terug gestort. Zonder bericht, maar ok.

Ik hoef nooit meer wat met ze te maken te hebben maar ben toch blij dat ik uiteindelijk mijn geld terug heb. De ontevredenheid blijft maar ik kan het nu wel laten rusten.

2 juli 2016

Super website!

Ik heb al meerdere producten besteld bij Warehouse365. Een enorme voorraad aan creepers en ik ben nog steeds verliefd op mijn creepers en andere producten. En iedereen moet even de fashionblog gaan bekijken. Daar komen reviews van de producten over, fashion events en de nieuwste trends die te maken hebben met de alternatieve kleding stijl! Gaaf om te weten!

20 juni 2015

Steampunk wand lamp

Afgelopen weekend de bestelling geplaatst en heb de lamp inmiddels ontvangen. Wat een top ding! licht is mooi en het frame solide. Heb voor de aankoop meerdere malen contact gehad met WareHouse365 en ben erg tevreden over de afhandeling van mijn vragen.

Groet,

Pim

29 april 2015

Pot helm op maandag besteld, dinsdag in huis TOP!!!

Heb maandag zo'n toffe pothelm besteld en de volgende dag was ie al in huis,de goedkoopste die ik kon vinden, ben er erg blij mee en geen verzendkosten.Jongens en meisjes van warehouse365 bedankt!!
Ik was in eerste instantie een beetje huiverig door een van die feedbacks over die zonnebrillen.......maar ik ben blij dat ik besteld heb.

1 april 2015

Slechte klantenservice!

Erg slechte klantenservice. Had bij dit bedrijf twee zonnebrillen besteld. Eenmaal bij mij thuis aangekomen vond ik ze niet mooi bij mij staan. Na het een week erg druk gehad te hebben bedacht ik me dat ik ze nog retour moest sturen. Vervolgens heb ik een nette email gestuurd voor de goedkeuring van de retour. Zelfs met twee foto's van de zonnebrillen erbij. Hier kreeg ik een erg kortaf mailtje op terug dat ik niet moest vergeten de UV stickers er terug op te plakken. Deze hebben er niet opgezeten zei ik. Waarop hun zeiden dat wel zo is. Mijn moeder had ze al voor me uitgepakt en klaar gelegd op de tafel omdat ze wist dat ik er op zat te wachten. Nouja ik ben pas 19 en woon nog thuis, niet zo'n raar verhaal toch? Nou dat vonden hun wel en dat werd mij op geen nette manier duidelijk gemaakt. Geen Beste Simone, geen groetjes maar wel een hoop puntjes om hun zaak duidelijk te maken.......... Wat ik hun vertelde geloofde ze niet. Ze dachten dat ik de zonnebrillen had gebruikt voor carnaval en dat ik ze nu niet meer wilde. Ik vier geen carnaval en heb geen eens carnavals vakantie gehad i.v.m. stage. Hier werd ik niet op een nette manier van beschuldigd. Vervolgens mocht ik de zonnebrillen wel terug sturen en zou er contact met mij worden opgenomen als hun ze ontvangen hadden. Een week later had ik nog altijd niets van ze gehoord en nog geen geld ontvangen. Ik probeer te bellen maar krijg geen antwoord, ik stuur een mail en krijg weer geen antwoord. 1,5 week later heb ik mijn vader het maar laten oplossen door contact met hun te zoeken. Hij werd erg slecht te woord gestaan en we kregen geen duidelijke antwoorden. Gelukkig zag ik daarna wel dat ik het geld had ontvangen. Erg spijtig dat iemand op deze manier behandeld worden als ze iets willen terug sturen. Totaal niet zakelijk!! Ik zal hier nooit meer iets kopen en zal mensen in de toekomst ook aanraden niets bij deze site te bestellen.

10 maart 2015

Tevreden

Ik was een beetje sceptisch over warehouse365.nl omdat er, voor zo ver ik kon vinden, geen review over te vinden was, maar mijn envelopje met een stretchersetje is aangekomen.
Het enige jammere was het gebrek aan communicatie; 3 januari kreeg ik de bevestiging van mijn bestelling en 6 januari lag de bestelling op de mat. Geen afleveringsbevestiging aan de bezorger o.i.d. tussendoor. Misschien een puntje vanverbetering.
Verder netjes verpakt en bijtijds geleverd. Klasse.

6 januari 2015

Is dit jouw bedrijf?