Zeer verrast dat ik mijn bestelling al zo snel mocht ontvangen. De dienstverlening van Webconnexxion is geweldig en mijn product voldoet exact aan mijn verwachtingen. Tevens een prima prijs kwaliteit... Toon meer

Het plaatsen en afhandelen van bestellingen mag eigenlijk voor geeneen webshop een probleem zijn en dit gaat vrijwel altijd prima. Zo ook bij Webconnexion. Het enige minpunt vind ik, dat ik als za... Toon meer

Bij Webconnexxion krijg je echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt. Wanneer je een vraag stelt per e-mail komt er snel duidelijk, professioneel, inhoudeliijk correct en zeer vriendelijk a... Toon meer

Vooraf mijn bestelling enkele technische vragen werden snel beantwoord. Ook de meeste produkten op voorraad m.n. Areca incl. allerlei toebehoren standaard op voorraad. Bv BBU, geheugen en het mooi... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

WebConneXXion.com, Official and autorized distributor of Addonics, Areca, Highpoint, Enhanced Technologies and more..

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima webshop!

Snelle reacties op emails, zeer snel verzonden en geleverd, meerdere malen prima koop gedaan. Koop er zo weer spullen :)

20 januari 2010

Ook bij kleine orders perfecte service

Had een klein onderdeel nodig van slechts 4 euro. Met Ideal betaald en de volgende dag al in de brievenbus. Dat is pas snelle en goede service ook op een bestelling waarop eigenlijk niets verdient wordt!

19 januari 2010

Zeer tevreden

Uitstekende service
Telefonisch goed bereikbaar en wordt altijd goed geholpen
Uitgebreid aanbod van artikelen

Accurate en persoonlijke service

vooraf de bestelling had ik wat informatie nodig, wat snel (en goed) beantwoord werd. Bestelling plaatsing ging gebruikelijke en was snel afgerond. Volgende dag had ik de bestelling thuis.!

Moeiteloos aanpassen bestelling

Een product dat niet op voorraad was had ik niet meebesteld om de levertijd kort te houden. Echter door een "mismatch" was een wel besteld product ook niet op voorraad. Dit werd binnen het halve uur gemeld ('s avonds!). Op mijn verzoek is de bestelling uitgebreid en ik had alles zelfs al na 3 dagen binnen. Erg behulpzame medewerker. Ook in het verleden al prima ervaringen gehad.

Zeer goeie Service !!

Bestel erg veel via internet op Computer gebied, echter de Service van webconnexxion gaat boven alles. Goeie comunicatie, snelle levering en mocht het dan (Door mij zelf) dan toch fout zijn gegaan is het binnen enkele dagen opgelost!!

Top Tent!

Gr Mario

17 november 2009

Top!

Meerdere malen hier iets besteld, van Areca controlers tot kabels, binnen 2 dagen in huis. Vragen per email worden snel beantwoord, zelfs nog in het weekend. En zelfs ongevraagd werd ik er op gewezen dat bestelde kabels al bij de bestelde controler werden geleverd ofschoon dat niet 123 duidelijk werd uit de specificaties van de controler. Top dus!

3 november 2009

Super orderafhandeling

Ik doe al wat jaren zaken met Webconnexxion en telkens weer verbaasd mij de service en orderafhandeling. Gewoonweg super ! Als alle bedrijven zo zouden werken dan was internet winkelen een groot plezier. John Mocnik heeft heel veel kennis van zaken en doet altijd wat hij belooft !

Zijn website is gewoonweg goed en de wijze van afhandeling en ordertracking steek met kop en schouders boven de rest uit !

Ga zo door !

Frans Brouwer
Brouwersoft Uden

3 november 2009

al langer bekend met webconnexxion

al langer bekend met webconnexxion
beperkt aantal producten op de site,
maar wel erg gespecialiseerd binnen hun assortiment.
Niet het doorsnee aanbod.
tot nu toe geode ervaring mee gehad
producten zijn altijd degelijk verpakt

18 oktober 2009

Bestelling Areca ARC-1000 LCD

Gemakkelijke site, gevonden via tweakers.net, beoordeling was oke tot zeer goed. Bestelling gedaan en 2 dagen later was die al binnen. Snel en super gegaan. Zal hier zeker nog een keer bestellen mocht ik wat nodig kwa RAID equipment :)

geleverd als beloofd.

Netjes een mailtje gestuurd dat in de loop van de volgende week pas de highpoint 3520 raidcontroller dan pas binnen kwam. En zo als gezegd kwam de controller in de loop van de volgende week dinsdag binnen. Alles werkte naar behoren.

Geweldig tevreden!

Prima shop met uitstekende service en nazorg. Ook bij problemen met de hardware wordt er uitgebreid meegedacht aan een oplossing. Kortom, een dikke plus voor dit bedrijf!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken