Kast werd betaald, maar niks levering! Op de Duitse website van Webesto is bij beoordelingen te vinden dat er al geen contact meer was met de fabriek op 04/01/2018 niet per telefoon, niet per mail.... Toon meer
Dit ^%$@(*-bedrijf heeft mij net na me meer dan een maand lang niets te laten horen over mijn bestelde kast zojuist gemaild dat het bedrijf failliet is en 'dat de kans dat ik mijn geld terug krijg nih... Toon meer
Kwalitatief zeker beter dan de concurrenten , Goed geholpen door de telefonistes ,als je ze belt , goed en duidelijk verhaal , makkelijk in elkaar gezet , Als je een beetje geduld hebt , zou ik... Toon meer
Slechte service en lange levertijd Kast zou binnen 3 weken geleverd worden... Word inmiddels 6 weken, naar verwachting.. Klantenservice en communicatie is zeer slecht! Je word van het kastje naar d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op zoek naar de perfecte kledingkast? Ga dan voor een schuifdeurenkast van Webesto - M-Joy GmbH. Webesto is een Duits familiebedrijf met jarenlange ervaring in de fabricage en verkoop van design meubels. Onze schuifdeurkasten zijn van perfecte kwaliteit en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. U kunt uw garderobekast zelf samenstellen in onze kastenplanner. We zijn blij dat we de Webesto schuifdeurkasten nu ook in Nederland kunnen aanbieden. Daarom geldt voor onze garderobekasten: gratis verzending vanuit Duitsland
Marienstr. 57, D - 41844, Wegberg, Duitsland
- +49 (0)2434-604 91-25
- info@webesto.nl
- www.webesto.nl
Mensen keken ook naar
Top kwaliteit en goede service
zeer tevreden met de mooie kast en goede service
Goede prijs én kwalititeit!
Mooie kast besteld. Makkelijk in elkaar te zetten en niet duur!
Uitstekende prijs kwaliteitverhouding!!!!
Zoals iedereen hier waren ook wij op zoek naar een simpele goedkope maar vooral grote kledingkast. Na deze besteld te hebben verscheen de kast 5 weken na besteldatum netjes op afgesproken tijdstip. Eenmaal in elkaar gezet ( zeer eenvoudig ) stonden we perplex van de ruimte, afwerking en stevigheid van de kast. Tevens is de kast makkelijk uit elkaar te halen zonder dat er dingen afbreken ect. Ik heb dit wel eens anders gezien. We zijn er zeer tevreden over.
Helemaal blij!
Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe Webesto kast. Hij past perfect in de slaapkamer en ik kan er veel meer in kwijt dan ik had gedacht. Ook had ik de kast (met wat hulp) snel in elkaar, en het 'frubbeltje' zoals je hoort bij Ikea miste hier niet. Dus top!
Zeer ontevreden!
De chauffeur dumpt de pakketten buiten. Er wordt niets geregeld om de kast in elkaar te zetten ondanks afspraken daarover. De pakketten staan nu al 2 weken te wachten op een oplossing. Er wordt niet gereageerd. Wat een waardeloze firma.

Antwoord van Webesto - M-Joy Gmbh
Gewoon heel erg goed!
We waren op zoek naar een op maat gemaakte kledingkast voor op de slaapkamer. Webesto heeft snel geleverd en bied echt kwaliteit! Stukken beter dan de fabrikanten uit Zweden
Stevige, mooie kast voor een superprijs!
Wij waren op zoek naar een kledingkast en zijn langs veel winkels geweest. De meeste kasten staan niet stevig in elkaar en de schuifdeuren lopen niet lekker. Uiteindelijk een kast via Webesto besteld, een hartstikke goede beslissing! Van tevoren hebben we gevraagd om kleurstalen zodat we de kleur konden bepalen. Dat was geen probleem. Vervolgens de kast besteld, deze werd binnen drie weken geleverd. In elkaar zetten was goed te doen. We zijn er ontzettend blij mee; de kast is stevig (zelfs de basis versie staat als een huis), hij is ruim en de deuren lopen soepel. De kast is veel beter als de Pax van IKEA en een stuk goedkoper. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Snelle levering, makkelijk in gebruik
Drie weken geleden bestelde ik 2 kasten bij Webesto. De service was goed en de levering snel. De kasten zijn van hoge kwaliteit. Veel hoger dan welke we eerst van Ikea hadden.
Ga voor kwaliteit!
Aan iedereen aan te raden. Kijk verder dan een IKEA en je komt met Webesto ontzettend goed uit de bus. Kwaliteit gegarandeerd!
Helemaal top!
Ik ga nooit meer naar de Ikea. Webesto heeft niet alleen een prima kast geleverd, maar ook een ruzie met mijn vriendin voorkomen.
Tevreden klant
Een kast op maat besteld, snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke eenvoudige omschrijving om de kast goed te kunnen monteren! Helemaal blij met onze nieuwe aankoop, een aanrader voor iedereen.
Goede spullen prima kwaliteit
Heb hier een eigen kast samengesteld. Levertijd duurt ook echt wel 3 tot 4 weken, maar dat wist ik van tevoren. Heb het nergens anders goedkoper kunnen vinden! Kwaliteit is prima! Precies wat je mag verwachten.
Gemakkelijke montage
Complimenten. Laatst de zolder opgeruimd. Daarvoor een zweefdeurenkast aangeschaft. Was Ikea gewend dus ik hield mijn hart vast voor wat betreft de montage. Maar dat ging echt super. Kast stond in no-time. Zonder vloeken :).
Mooie kast, ben tevreden
Mijn nieuwe Webesto schuifdeurkast is een ware voltreffer geweest. U moet weten, al jaren ben ik fervent carnavalvierder. Het aantal carnvalkostuums dat ik bezit, is momenteel 42 en de afgelopen jaren kocht ik steeds chiquere (en duurdere) pakken. De rieten manden waar ik jarenlang mijn carnavalsspullen bewaarde, voldeden dus niet meer.
Via een vriend van me uit Munchen, Sebastian, kwam ik bij Webesto terecht. Eerst op Webesto.de, maar al gauw merkte ik dat Webesto ook een Nederlandse website heeft. En zoals Sebastian al zei: "Webesto is de enige meubelzaak die garderobekasten van 4 meter breed verkoopt". Hij had gelijk.
Mijn huiskamer wordt nu gesierd door een mooie, robuuste design schuifdeurkast. Mijn brandweermannenkostuum, Cupido outfit, Griekse toga, Tiroller klederdracht, sexy zusterpakje en alle andere carnavalskostuums zijn perfect opgeborgen.
Al met al ben ik tevreden met Webesto!
Super service en prijs/kwaliteit
Ik ben heel erg te spreken over de levertijd die wordt nagekomen.
De kasten die ik heb besteld waren niet alleen zeer goedkoop, maar ook boven verwachting qua kwaliteit.
Goede service en een snelle levering
Ik heb de premium kast besteld van 200 cm breed en de kwaliteit is echt super goed. Ik heb de kast volledig ingericht en dit maakt mijn slaapkamer helemaal af. Het duurde amper 3 weken om te leveren terwijl men 4 weken aangaf!
De kast werd keurig op tijd thuisbezorgd en bij mij ter plekke gemonteerd. Super tevreden!