Het is de tweede keer dat ik een xl fotoboek bestel via Webprint. Ik ben steeds zeer tevreden over het resultaat: de kwaliteit is zeer goed, de site is gemakkelijk te gebruiken, ... Enige minpuntje de... Toon meer
Ben zeer content en tevreden over het product, heel mooi afgewerkt en op korte tijd geleverd, Het product hangt zeer mooi tegen onze muur in de living en springt er uit en valt zeer hard op. Doe zo vo... Toon meer
Het online programma is handzaam in gebruik. Er zouden mogelijk extra design opties bij mogen, maar dit is niet per se noodzakelijk. Het was gemakkelijk om extra pagina's toe te voegen tegen betaalbaa... Toon meer
We hebben tijdens een veiling 500 foto afdrukken gewonnen van webprint met ordernummer 1100024387. Hun online bewerking is snel en gemakkelijk in gebruik. Ik heb wel de helpdesk gebeld omdat ik... Toon meer
Eektestraat 2a, 7575AP, Oldenzaal, Nederland
- 0031 541 200 770
- klantenservice@webprint.be
- www.webprint.be
Eenvoudig & goed !
Samenstellen van het album was vrij gemakkelijk en de uiteindelijke afdrukkwaliteit was top !
perfecte service
Mijn foto was beschadigd door de transportfirma, ik heb dan contact opgenomen en kreeg onmiddellijk reactie dat mijn foto opnieuw in productie ging. Na 2 dagen heb ik mijn nieuwe foto al gekregen. Dat is wat ze noemen perfecte service! De foto is ook heel mooi, ik ben er superblij mee!
Prima!
Voor herhaling vatbaar om bij jullie iets te bestellen. Dank je wel!
Goede en snelle service
Goede service bestelling was snel binnen
Alleen zouden jullie er over na kunnen denken om de software op de pc te instaleren ipv de browser.
De browser loopt niet vlekenloos bij het maken van een album.
Maar over het algemeen zeer dik tevreden ga zo door.
Een tevreden klant
Super service en kwaliteit!
Zeer goede service en kwaliteit. En snel geleverd.
Helemaal tevreden!
Ik heb via Groupon twee kortingsbonnen gekocht en daar vervolgens twee Sinterklaascadeautjes van 'gemaakt'. Beiden vielen zeer in de smaak!! Ik had zelf veel plezier met de eindeloze mogelijkheden om mijn boeken vorm te geven. Het enige minpuntje was de uploadtijd. Vooral voor mijn vakantieboek met veel foto's kostte dit erg lang, je moet er dus wel echt even tijd voor hebben om het boek te maken.
Ik heb gekozen voor het basispapier en dat ziet er al prachtig uit! De bevestiging en verzending gingen ontzettend vlot. Het boek was zeer zorgvuldig verpakt en kwam dus in perfecte staat aan.
Helemaal tevreden dus!!
Geweldige eerste ervaring
De foto op een aluminiumplaat is van zeer hoge kwaliteit en heel verzorgd ingepakt en verstuurd.
Ik was zelf niet thuis, maar ze hebben mijn pakje gewoon afgeleverd bij de buren, super service!
Ik ben enorm tevreden van mijn eerste aankoop & zal in de toekomst zeker nog bestellen bij Prentu.be!
fotomagneten
Wij zijn 200 % tevreden over de fotomagneten. Als er 6 sterren waren, hadden wij er 6 gegeven !! Ook alle ouders die een magneet gekregen hebben met de foto van hun kindje waren enthousiast !
Dit is zeker voor herhaling vatbaar !!
kwaliteit
heel eenvoudige software goed voor een beginneling als ik , ga zeker nog een tweede boek bestellen
zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden met mijn foto's op aluminium doen het mooi in mijn living boven mijn aquarium, bedankt voor de prima verpakte en verzorgde levering .
goeie prestatie
boeken ( 4) zijn erg mooi geworden. papier ( standaard) is prima, mooie dikke kwaliteit. kleuren zoals bedoeld. levering binnen 1 week.
Foto op Canvas.
Perfect wat ik verwacht had, mooie afwerking vlugge levering. . .
zeer tevreden!!!
Eenvoudig om aan te vragen, goede service, vlotte levering, en goede kwaliteit! Zal zeker in de toekomst mijn foto's hier laten drukken 😉
Prijs kwaliteit excellent
Goede kwaliteit, snelle levering en prima prijs. Aan te bevelen.
Super
De foto's zijn mooi afgedrukt, goed verpakt.
En zaten al heel snel in onze bus
Mooie boeken en snelle levering
Mooie kwaliteit van de boeken en snelle levering! Goede prijs!
Leuke poluprints
Ik heb via Groupon poluprints gekocht bij prentu. De site is een beetje vreemd (er zijn twee fotoprogramma's waar je mee kan werken, maar het is een beetje wazig hoe je er bij komt), maar de foto's zijn van goede kwaliteit. Ook is de polaroid-kader, die rond de foto zit, niet spierwit maar heeft hij een echte retro-look (het heeft meer een grijze structuur). Ik ben alvast van plan om nog meer poluprints te kopen!
goede kwaliteit en goed verpakt
De twee fotoboeken waren zeer goed verpakt en waren goed van kwaliteit. Sommige foto's waren wat wazig maar dit lag eerder aan de originele kwaliteit. De meeste foto's zijn heel scherp en mooi. Over het algemeen dus tevreden.
Product
Dag,ik ben zeer tevreden met jullie product. Bedankt
. Gewoon heel mooi !
Waren aangenaam verrast, geeft de foto mooi weer van een mooie vakantie herinnering