2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

In sept nieuwe zeehengel van 5 mtr…

In sept nieuwe zeehengel van 5 mtr gekocht, na vijf keer gebruikt te hebben en één keer gevallen op het strand de geleiding uit de ogen van daag gemeld, maar zegt geen garantie en totaal geen oplossing wat er verder gedaan gaat worden, vind dit geen oplossing en een flut bedrijf

11 juni 2026

slechte kwaliteit, slechte service

Hengel besteld, dag 1 na 10 minuten brak het topje, nou ja, dachten we maar nog wel te gebruiken, niet dus, dag twee brak de hengel final in tweeen, niet door een vis, maar door een drijvende rietstengel. De reactie: geen garantie. Zo slecht

10 januari 2026

Zagers gekocht kwaliteit slecht

Zagers gekocht
Bij het openen van het pakket zeer kleine zagers helft dood en verrot
Antwoord was dat ik binnen 10 minuten na ontvangst moest controleren
Niet gedaan dus jammer voor mij was het antwoord
Geen aanrader voor zeeaas dus

30 september 2025

OPLICHTERIJ

Ik heb bij Wesdijk Hengelsport een molen (Daiwa certate sw 2024 500XH) besteld. Daarvoor heb ik ook telefonisch contact gehad met Wesdijk. Tijdens het gesprek heb ik verteld dat ik enige tijd geleden bij een andere hengelsportzaak een slechte ervaring heb gehad. De molen die ik van dat bedrijf ontving had duidelijke gebruikssporen, bleek bij het openen van de verpakking en heb ik pas na veel moeite kunnen ruilen voor een echt nieuw en onbeschadigd exemplaar.
Omdat ik niet nog een keer gedoe wilde hebben had ik daarom nog even met Wesdijk (A) gebeld. Deze gaf mij de verzekering dat het echt om een nieuwe molen ging, geen demonstratiemodel.
Echter, toen ik na ontvangst de doos opende bleek er een molen met lakschade in te zitten (i.v.m. corrosie wil je dat niet als je aan zee vist).
Ik heb contact opgenomen met Wesdijk (Willem) en aangegeven dat ik de molen wilde retourneren. Dat werd geweigerd! Als argument werd aangevoerd dat zij het verdacht vinden dat ik nog even had nagevraagd of het wel echt om een nieuwe molen ging. Bovendien was het niet mogelijk dat zo'n dure molen beschadigd kon zijn en werd zelfs gesuggereerd dat ik de molen zou verwisselen voor de molen die ik bij de andere hengelsportzaak had gekocht (Ander merk en type!!!).

Wees dus gewaarschuwd!

Service en klantvriendelijkheid bij Wesdijk Hengelsport ontbreekt volledig. En als je om informatie vraagt dan wordt je bestempeld als oplichter. Een "bijzondere" manier om met je klanten om te gaan. Dit is dus de eerste maar tevens laatste keer dat ik iets bij Wesdijk Hengelsport heb gekocht.

Bovendien voldoet Wesdijk niet aan de voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk, waarin aangegeven wordt dat retourneren van een gekocht artikel binnen 14 dagen, altijd mogelijk is.

20 september 2025

Wesdijk Hengelsport voor service een dikke 1!

Ik heb bij Wesdijk Hengelsport Barendrecht twee Sportex karperhengels gekocht.
Na een week ging ik er voor het eerst mee vissen en constateerde dat er een kunsstof binnenring (2e v.a. het topoog) ontbrak.
Ik heb dat toen direct gemeld. (Eerste reactie: Waarom kom je daar nu pas mee)...........(hengels zitten uiteraard ingepakt en dan is het moeilijk kijken)........
Ook dat ik een ongelukje heb gehad met 1 hengel waardoor ik het topoog opnieuw gelijmd heb, dat was uiteraard mijn schuld.
Het blijkt dat een lose ring niet te leveren is wat ik al heel raar vind maar goed ze konden wel een nieuw topdeel leveren voor € 94.95.
Service en oplossingsgericht????.......
Op mijn vraag hoe dan om te gaan met het ontbreken van het oog, toen begon de discussie......
Melden bij de leverancier, steeds vragen om een antwoord en na weken eindelijk de reactie vanuit de leverancier: Doordat ik een ongelukje gehad heb met de hengel zal de ring wel gelijk kapot gegaan zijn (wat een onzin en gemakzucht om er maar vanaf te zijn).
Maar ik doe geen zaken met een leverancier maar met Wesdijk Hengelsport dus stelde ik voor: lever me een nieuw topdeel voor € 50.00.
Nou......geen denken aan want ze krijgen van de leverancier niets dus is het geen garantie en willen ze alleen maar een nieuw topdeel leveren voor € 94.95 (hun normale verkoopprijs).
Na zoveel onbegrip en wegkruipen achter de leverancier heb ik de stekker eruit getrokken, mij zien ze daar nooit meer want van enig begrip en service hebben ze daar geen hoge pet op.
We gaan voortaan wel naar een andere hengelsport zaak!
Vandaag naar Hareco geweest in Sliedrecht en......gratis nieuw topoog en ring gemonteerd!!!!

30 augustus 2025

Slechte service, hengel met een kapot oog

Hengel met een kapot oog en een gebroken top binnen1 jaar na aankoop. Na een discussie hierover met een uiteindelijk lulverhaal word de top gewisseld maar het oog word niet vervangen of gerepareerd. Met deze hengel valt natuurlijk niet meer te vissen en heb ik afgeschreven.

Er zijn zaken die een stuk klantvriendelijker met hun klanten omgaan, dit was de eerste keer en tevens de laatste keer dat ik daar iets gekocht heb.

Kortom, deze winkel is absoluut geen aanrader,je bent een stuk beter af bij andere zaken

Gezien jullie antwoord hieronder is dit exact wat ik bedoel met service..... ik vraag geen nieuwe top of hengel maar wel een reparatie van een hengeloog en dat heeft niets te maken met eerlijkheid, jullie wimpelen liever klanten af... Ga b.v eens kijken in Vlaardingen, daar kunnen jullie nog wat van opsteken

4 april 2024

Is dit jouw bedrijf?