Uitstekende service. Ik werd gelijk geholpen toen ik de winkel binnen kwam lopen. Het personeel is zeer vriendelijk en geeft een heldere uitleg over het probleem dat mijn telefoon overkwam. Mijn telef... Toon meer
Al ruim 6 jaar doen wij zaken met Winkelreus computers. In de loop van de jaren hebben we een goede band opgebouwd en is de zakenrelatie altijd betrouwbaar en goed geweest. Wij zijn blij met W... Toon meer
Alweer een prima service van Winkelreus. De ventilator van mijn oude laptop had het begeven en is vakkundig vervangen. Ik blijf Winkelreus aanbevelen bij al mijn vrienden en kennissen. Maarten en... Toon meer
Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de reparatie van computers. U hoeft niet meteen naar een dure computerzaak of winkel, bel of mail eerst Winkelreus ! Bij kleine storingen repareren wij aan huis, bij de grotere problemen nemen we de pc mee naar onze werkplaats. Dan lossen we het probleem daar netjes op. We zijn, in tegenstelling tot dure computerzaken en -winkels, goed betaalbaar. Eerst kijken we wat het probleem is en overleggen met u hoe we het aan gaan pakken. Zo maken we met u een kostenindicatie. Eén ding is zeker: wij overleggen eerst voordat we handelen. U bent nooit meer geld kwijt dan werkelijk afgesproken is.
Boschweg 101a, 5481 ED, Schijndel, Nederland
Uiteraard weer terug gegaan naar winkelreus voor een telefoon reparatie! Binnen een dag kon ik mijn telefoon weer ophalen! Zag er weer als nieuw uit! Ben er super blij mee! Vooral met de snelle service en aardig personeel!
Bedankt winkelreus en tot snel.

Antwoord van Winkelreus
Ik wil alleen even zeggen, een winkel waar je externe communicatiemiddelen koopt, zou ook de interne communicatie op orde moeten hebben. Maar dat is bij deze winkel zeer zeker niet aan de orde.
Het ene na het andere tegenstrijdige antwoord krijg je te horen, Van: er liggen hier 3 harde schijven waarvan we niet weten van wie ze zijn, tot ik denk dat de schijf op de grote hoop is verdwenen. Maar uiteindelijk is en blijft hij zoek en komt men met een externe behuizing, die totaal niet van mij is. En een simpel sms'je met verzoek om contact op te nemen. Prioriteit ligt duidelijk ergens anders, niet bij een harde schijf van een klant

Antwoord van Winkelreus
In deze winkel heb ik een hdmi kabel gekocht. Helaas was deze kabel voor mij niet lang genoeg en wilde het terug brengen om mijn geld terug te vragen. De eigenaar zelf vertelde mij dat hij slechts een tegoedbon kon aanbieden. Naar mijn mening heb ik voor een artikel in originele verpakking recht op teruggave van geld binnen 7 werkdagen. Maar goed, dit laat ik uitzoeken. Ik vertelde hem dat ik het hier dus niet mee eens ben en vervolgens kwam vermoedelijk de vader van de jonge eigenaar erbij staan om mij op een zeer onbeleefde manier te deur te wijzen. Ik moest de winkel verlaten!
Kortom... nooit meer kopen daar!

Antwoord van Winkelreus
Met belangstelling heb ik de reviews gelezen, veel tevreden klanten en een paar ontevreden. Dat is een bekend gegeven. Er zijn altijd mensen die je het nooit naar de zin kunt maken, die overal commentaar en problemen hebben of veroorzaken. Ik heb al veel bij Winkelreus besteld. Ik ben steeds goed behandeld geweest. Mijn defecte laptop werd keurig volgens afspraak hersteld. Ik heb zelf ook kennis van computers, want ik heb websites ontworpen, onderdelen in mijn computers gebouwd. Met mijn kennis ben ik in staat om een ander te beoordelen. Winkelreus is deskundig en Maarten (eigenaar) heeft correcte antwoorden ook op moeilijke vragen. Onlangs heeft Winkelreus voor mij een computer gebouwd Windows 7 met onderdelen die ik zelf gekozen had. Deze computer is supersnel en deze werkt prima. Ik wilde een muis waaraan ik gehecht was. Deze werd besteld en precies volgens afspraak werd deze geleverd. Ik heb goede ervaringen met Winkelreus.

Antwoord van Winkelreus
ik vind de service heel goed wij hadden s'avonds de laptop weg gebracht en s'avond laat kwamen maarten de laptop nog terug naar huis brengen echte klassen en service echt klasse

Antwoord van Winkelreus
Wij kunnen niet anders zeggen als superservice! Wehebben vd week enkele spullen gekocht en zijn daarbij supergoed geholpen.Zodat het voor ons een fluitje van een cent was om onze problemen op te lossen.Wij vinden het fijn dat er bij ons in schijndel zo'n zaak zit.hoeven we in ieder geval niet ver weg.Groetjes Ron

Antwoord van Winkelreus
Ik snap het ook niet. Het is een super winkeltje!
Je word super goed geholpen! Mijn computer is hierbij ook gemaakt.
Ze hadden hem ook veel sneller gemaakt dus dit was super!
Na een dag al klaar! GOEIE SERVICE! De site is goed verbeterd. Dus
ze hebben vast wel iets met de klachten gedaan. Maar hier heb ik geen last van gehad.
Groetjes Pim

Antwoord van Winkelreus
ik snap niet waarom jullie mensen slecht over deze winkel denken ik heb er zelf al genoeg gekocht en er was niks mis mee en de service was uitstekend
op email wordt altijd meteen gereageert als de info bij hun binnen is.
dat dat niet altijd meteen kan ligt aan de toeleveranciers.
gr. kees

Een super winkel!
In het begin ging het wat minder doordat ze net begonnen waren!
Maar ik ben heel tevreden. Had mijn computer daar gebracht en hij was meteen na een uur al klaar! & wat andere computeronderdelen.
Mooie prijsjes & tevreden!
MVG Lotte

Antwoord van Winkelreus
13 januari 2 muismatjes besteld. Volgens de website op voorraad. Na een aantal weken wachten toch maar eens gemaild en gebeld. Op mailtjes reagereert men totaal niet. Bij eerste keer bellen deed men heel vaag over dat men maar 1 muismat meer op voorraad had en dat ze aan het wachten waren op een bestelling. Bij tweede keer bellen beloofde men dat het product uiterlijk een week later geleverd zou zijn, maar deze belofte klopte niet.
Uiteindelijk begin maart de eerste muismat ontvangen, ik ben nog in afwachting op de 2e muismat.
Met name het niet reageren op e-mail is erg storend. Ik heb 4x gemaild, leesbevestiging ontvangen, maar 0 reactie ontvangen. Telefonisch wel bereikbaar, maar men draait er erg omheen. Opvallend bij 1e telefoontje: ik hoefde het ordernummer niets eens door te geven en men wist wel gelijk over welk product het ging (wat voor mij een teken was dat men de e-mail wel gelezen had).
Hoewel ik 1 van de 2 muismatten ontvangen heb, geeft de orderstatus op de website aan dat het nog niet verstuurd is.
Ik heb nu 1 muismat ontvangen. De verpakking zat in een doosje. Doosje was goed verpakt, maar het artikel zelf was opengebroken, zag er niet uit.
Verzending is bovendien ruim 1,5 maand nadat het artikel besteld is, terwijl het product op de website voorradig is. Orderstatus op de website klopt bovendien niet.
Ik ben nog in afwachting op een nalevering. Aangezien men op e-mail niet reageert en ik geen zin meer heb om deze mensen te bellen, ga ik er van uit dat de levering niet meer plaats zal vinden.

Antwoord van Winkelreus
Wat begon als een veel belovend bedrijf is helaas de laatste periode in elkaar gezakt als een kaartenhuis. Ook moet ik concluderen dat ik momenteel niet de enigste ben. want op meerdere webwinkel beoordelings site scoren ze nu duidelijk minder. Winkelreus claimt dat dit mede door een verbouwing en dergelijke komt.
Spullen bestelt. en geld gestort. echter blijf ik wachten op mijn spullen ik hoor concreet niks terug, vervolgens via e-mail contact. 8 mails binnen 4 weken.
nog niks terug gehoord ik bel het nummer op de website, wordt 3 a 4 doorverwezen naar een ander telefoon nummer. Vervolgens vraagt de eigenaar, waarom ik hem bel ? dit is de bedoeling nietuitsluitend via e-mail wordt alles afgehandeld. als jullie dan eens terug mailen..
Uiteindelijk komt de levering langszaam op gang in delen. omdat niet alles direct leverbaar is. De website belooft echter snelle levering, en een klantvriendelijke houding.. De eerste levering die arriveert is een van de producten al uit de verpakking geklapt. Gelukkig niet beschadigd, maar wel al los door de doos. die pakket dienst aflevert. Overigens claimt de website dat ze via TNT leveren, in mijn geval was dit DPD, die volgens de website in het buitenland levert voor hun.
Uiteindelijk medio januari is het dan echt een fijt al de artikelen die besteld zijn binnen. Echter begint dan het volgende probleem. ik krijg aanmaaning naar aanmaning dat ik een bestelling niet betaalt zou hebben. naar diverse telefoon gesprekken. en mails verder is het dan duidelijk, Uiteindelijk met excuus van de financieele administratie, echter een reactie van de eigenaar zelf blijft uit.
Ik vind dit echt zonde ik bestelde mijn voorgaande bestellingen hier met plezier,
heb zelfs nog 4 andere getipt en die zijn ook gaan bestellen bij winkelreus,
Echter ben ik verder gaan zoeken via internet en moet ik concluderen dat ik
als webshop klant meerdere klachten op soortgelijke review site's moet lezen.
Ook valt me op dat de website een makeover heeft gehad, vindt hem momenteel minder duidelijk.
12-12-2017 U heeft gereageerd op een bericht wat ik in ergens 2010 heb geplaatst. inmiddels bent uw bijna 7 jaar verder en heeft ijndelijk tijd voor die vervelende recentie te beantwoorden, Wauw zaken zullen ongetwijfeld goed gaan dat het zo lang duurt eer men een reactie plaatst. Nee ik ben inderdaad geen klant (meer). ik ben dit al lang niet meer omdat ik steeds aanmaningen bleef ontvangen voor kosten die ik al betaalt had. Ik meen dat uw moeder destijds de administratie deed? en dat dit het excuus was waarom er elke keer fouten aanmaning verstuurd werd. Hopelijk gaat er nu een belletje rinkelen. Uitermate onprofesioneel dhr duffeus of wat uw naam ook weer was.En nee dit is geen spam!
wegens deze brutaliteit verlaag ik hem naar 1 ster inmiddels
(tevens als je verder gaat kijken naar andere recenties zie je zodra deze negatief zijn dat er een standaard verhaal wordt gedaan) dat de persoon geen klant is, en waarschijnlijk een concurrent. duidelijk is dat dit bij positieve boordelingen niet wordt gesteld, deze zullen allemaal ongetwijfeld door tevreden winkelpersoneel, Eeh sorry klanten zijn gedaan!

Antwoord van Winkelreus
Begin december bestelling geplaatst. Alles was volgens de site op voorraad. Op 20 december nog geen bericht, op e-mail wordt niet gereageerd, op telefonische vragen wordt bot geantwoord. De toezegging om voor de kerst te leveren werd niet waargemaakt. Levering uiteindelijk op de laatste dag van het jaar. De e-mail met de gegevens over de verzending werd pas op 2 januari 2010 verstuurd. Verkeerd geleverde dvd's ( mindere kwaliteit) op een e-mail hierover is tot nu toe niet gereageerd. Kortom, niet tevreden.

Antwoord van Winkelreus
Zeer goede service en producten van goede kwaliteit en zeer snelle service aan huis+erg klantvriendelijk

Antwoord van Winkelreus
Aanvankelijk was er van een bestelling van 7 artikelen 1 artikel niet juist geleverd. Dit is uitleindelijk bevredigend opgelost (zelfs 1 artkel extra erbij gekregen), maar dat zou minder irritatie hebben opgeleverd, wanneer men alerter reageert en klant op de hoogte houdt van het proces. Ook wanneer bepaalde systemen niet meer werken, zijn er altijd alternatieve oplossingen.