Niet mee in zee gaan
Het leek allemaal te kloppen. De telefoon werd snel opgenomen, op korte termijn een afspraak ingepland. De monteur was erg laat, maar goed. Die stelde vast dat de pomp kapot was en vervangen moest worden. Die moest besteld worden waarvoor ik een aanbetaling van 50% moest doen. Tot zover vond ik het nog redelijk. Ik hoorde daarna niets meer en belde om te vragen of de pomp inmiddels binnen was. Dat was zo, nieuwe afspraak ingepland, monteur komt niet opdagen. Nog een afspraak ingepland, monteur komt weer niet opdagen. Toen begon ik nattigheid te voelen en zag dat dit bedrijf geen KvK registratie heeft en er staat geen vestigingsadres op de website. Intussen werd de telefoon niet meer opgenomen. Ik heb via het contactformulier meerdere gezegd dat ik ontevreden ben en mijn aanbetaling terug wil. Geen enkele reactie. Toen heb ik de politie opgebeld. Die deelde mee dat wanneer een partij je laat betalen en niets levert, er inderdaad sprake is van oplichting. Wanneer een bedrijf je laat betalen, iets levert, en het is niet goed, is er sprake van een civiel geschil en moet je het zelf oplossen. Ik kan geen aangetekende brief sturen en het bedrijf reageert niet, dus ik heb geen poot om op te staan.