Monteur is tot twee keer toe niet komen opdagen. Eerste keer belde ik zelf een uur na het afgesproken tijdsvak. Ik kreeg te horen dat het uitliep en dat hij om zes uur zou komen. Om half zeven telefoo... Toon meer
Fantastisch geholpen door Emin van Witgoedservicejasper. Wasmachine werkt weer naar behoren! Vakkundig en vlot gerepareerd en netjes getest. Fijne ervaring, erg vriendelijk geholpen en ook zelf wa... Toon meer
Emin is beleefd, aardig, eerlijk en vakkundig. Hij kon onze (al oude) vaatwasser helaas niet repareren omdat er na zijn uitgebreide onderzoek en tests meer onderdelen aan vervanging toe bleken te zijn... Toon meer
Afgelopen vrijdagmiddag kregen we onze vrij nieuwe wasmachine niet meer open. Er was een plaid om de manchet gedraaid. Snel een bedrijf gezocht en bij dit bedrijf terecht gekomen via Google. Kadir be... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super snel en fijn geholpen door…
Super snel en fijn geholpen door Witgoed service Jasper. Zeer kundige en vriendelijke monteur. Wist al vrij snel het probleem te ondervinden en dit ook snel te repareren. Vaatwasser met een halfuur weer aan de praat gekregen!!
Bedankt voor de super goede service!
Topservice gekregen
Topservice gekregen!
Had problemen met mijn wasmachine, binnen 1 dag snel en perfect opgelost!
goed service
goed service, heb snel een afspraak kunnen maken, en het probleem hebben ze opgelost, ze hebben ook nog eens laten zien waar het probleem lag.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Meerdere keren geweest vanwege dezelfde melding, laten je betalen, maar zodra je hem aanzet weer dezelfde melding. Vervolgens afspraak maken, komen niet opdagen (o, sorry, verkeerd genoteerd), weer afspraak gemaakt, anderhalf uur te laat. Wederom nagekeken, uiteindelijk lek gevonden, of je nog een keer 150 euro wilt betalen, terwijl er al bijna 240 betaald is. Als je dan vervolgens appt komt er geen reactie meer, telefoon niet meer beantwoord. Als je dan met een ander nummer belt wordt er wel opgenomen en wordt er 'uitgelegd' dat er nou eenmaal meerdere dingen kapot kunnen zijn. En dat als hij denkt dat daar het probleem zit, ze dat eerst oplossen en we anders een paar weken later toch weer gebeld zouden hebben. Inmiddels al drie weken zonder vaatwasser, dus absoluut een hele dikke afrader deze partij.
Prima geholpen!!
Prima geholpen!!
Witgoed service Jasper gebeld en ze konden gelijk de volgende dag komen. Ik moest helaas werken maar een dag later was geen probleem.
Mijn zanussi wasmachine wou niet meer afpompen. De monteur gaf aan dat de stekker naar afvoerpomp gebroken kan zijn(blijkt vaker voor te komen). En ja hoor dat was ook het geval. Nieuwe stekkertje erop en de wasmachine doet het weer goed. Ik was bang dat de pomp vervangen moesten worden maar dat hoeft gelukkig niet.
Toppiie 👍👍👍
Slechte service
Slechte service, ik raad het niet aan. Ze willen alleen geld verdienen zodat ze nog een keer langs kunnen komen. Oplichters!
Vakkundig bedrijf met goede service en advies
Voor een reparatie van zowel mijn wasmachine en later mijn vaatwasser, heb ik Witgoedservice Jasper ingeschakeld. Ze zijn vakkundig, stellen een goede diagnose met als resultaat, dat ik met beide apparaten weer vooruit kan. Onderdeel voor de wasmachine moest besteld worden en werd na levering snel gemonteerd. Ze zijn makkelijk bereikbaar en afspraak maken gaat snel. Zeker de moeite waard om hen langs te laten komen, alvorens je overweegt nieuwe apparatuur te gaan kopen.
Hele fijne service!!
Hele fijne service!!
Eergister gebeld, kon vandaag al langskomen.
Binnen no-time wist hij wat het probleem was.
Afvoerpomp defect, ben direct geholpen en werd gewezen op andere mankementen, welke ook zijn verholpen.
Natuurlijk vervelend als kosten hoger uitvallen, dan waar je op had gerekend..
Maar hier word je voordat hij begint aan eventuele reparatie, van op de hoogte gesteld en na akkoord wordt het probleem verholpen.
Gelukkig was monteur heel schappelijk in bepaalde onderdelen.
Maar ik ben blij en kan weer wassen. Zeer vriendelijke monteur.
Dank voor jouw hulp en service!
Kwaliteit TOP Service UITSTEKEND!
allereerst wil ik zeggen dat ik nog nooit zo een vriendelijke meneer aan de deur heb gehad. Komt binnen met een glimlach en gaat weg met een glimlach. Mijn dag en denk zelfs jaar kan niet meer stuk. Het begon bij mijn wasmachine. Na een korte analyse wist meneer meteen wat er aan de hand was. 3 kwartier later had hij het probleem opgelost! Een stukje verwachtingsmanagement nog aan het begin, zodat ik wist waar ik aan toe was. En daarom verdien je een dikke vette review met 5 sterren! Volgende keer weer deze topper. aanrader dus ;)
Snel en professioneel
Ontzettend snel geholpen door witgoed service Jasper en zeer vriendelijk. Afgelopen woensdagavond gebeld rond 19:30 voor een afspraak en de monteur was direct de volgende dag aanwezig. Het verwarmingselement van mijn Beko wasmachine was stuk, gelukkig had de monteur het onderdeel bij zich en kon de reparatie gelijk plaats vinden. Binnen een halfuurtje stond mijn wasmachine weer te draaien. Zo een snelle service is tegenwoordig moeilijk te vinden terwijl je bij andere zaken wachttijd van 1tot2 weken hebt.
Bedank voor de snelle reparatie 👍🏿
Kadir is een vriendelijke amicale man
Kadir is een vriendelijke amicale man, wist aan de telefoon welk onderdeel kapot was, de besturingsmodule 180 euro excl. verzendkosten.
Vroeg of ik handig was zou hem zelf kunnen wisselen. Een dag of 3 later wederom hetzelfde probleem. Kwam langs liet de machine afpompen en kwam tot de conclusie nieuwe geleverde print defect, diagnose en voorrijkosten 65 euro. Dik een week later komt Kadir met een nieuwe print, niks meten/nalopen gelijk hop erin. Wat denk je de dag erop weer hetzelfde. Sindsdien via app en voicemail ingesproken maar niemand thuis. Tot op heden 253 euro lichter en nog een kapotte machine. Hebben inmiddels een nieuwe machine gekocht.
Even een update, naar aanleiding van de slechte review alsnog telefonisch contact gehad met Witgoedservicejasper, en tot een overeenkomst gekomen.
Bedrijf met klasse
Bedrijf met klasse. Reageert snel en bespreekt de prijs netjes van te voren.
Veel betere service vergeleken met de fabrikant
De pomp van mijn Samsung wasmachine was stuk.
De monteur kwam vrij snel en heeft de pomp voor mij vervangen. Een zeer correcte, vriendelijke en beleefd persoon.
Ik heb één motto: “Wie zoekt, kent Witgoed Service Jasper niet. Wie hem wel kent, zoekt niet” !!!
Vaatwasser reparatie
Vaatwasser reparatie;
Positief: Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
Ècht een tevreden klant hier!
Al eerder een bedrijf over de vloer gehad maar dat was niet voor herhaling.
Een zeer Vriendelijke, professionele en behulpzame ervaring.
Ik hoop niet tot snel , maar mocht het zo zijn zal ik zeker weer dit bedrijf benaderen met verzoek naar de zelfde monteur (uit den haag) wel 😁!!
Betrouwbaar en kwaliteit
Voor mijn droger hun service gebruikt. Een ervaren meneer was erg behulpzaam en heeft mij erg snel en professioneel geholpen!
Perfect!
Ben door alle televisie programma's nogal achterdochtig geworden voor witgoed reparatie bedrijven. Met flink speurwerk op internet vond ik Witgoed Service Jasper. We hadden met spoed een reparatie nodig en de volgende werkdag stonden ze precies op tijd voor de deur. Probleem met een eerlijke analyse en transparante prijs aangepakt, we kunnen weer zonder zorgen wasjes draaien. Chapeau voor jullie werk gasten!
Voor oud en nieuw mijn vaatwasser laten…
Voor oud en nieuw mijn vaatwasser laten maken. Omdat ik vaste klant ben kreeg ik een gratis service monteur.. wat een geweldig bedrijf.
Witgoed Service Jasper berekent extreem…
Witgoed Service Jasper berekent extreem hoge prijzen voor het materiaal door aan klanten.
Volgens de website en het telefonisch contact hanteren ze een vasttarief van € 65,-, inclusief voor het stellen van de diagnose, voorrijkosten en 30 minuten reparatie. Dit is inclusief btw en exclusief onderdeelkosten.
Het betreft een E 15 reparatie van een vaatwasser van Siemens. De reparatie duurde 30 minuten en de materiaalkosten zijn c.a. € 25 a € 35 inclusief BTW (gecontroleerd op verschillende internet sites)
Wit Goed Service Jasper hanteert een vaste prijs van € 150,- inclusief BTW. Met andere woorden dat is € 85,- aan materiaal (reparatieset) terwijl dit normaal € 25,- a € 35,- kost.
Top service !
Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Heel aardig geholpen en ook nog eens super snelle service ! Top 👍🏻