Witgoedwinkel Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

In het begin werden wij vriendelijk geholpen. Een koelkast en droger uitgekozen voor een leuke prijs. Na 1 week stopte de koelkast er al mee. Deze kon vrij snel omgeruild worden voor een minder luxe... Toon meer

Vriendelijk en snel via app geholpen. Vaatwasser zou via koerier gebracht worden. Duidelijk gevraagd of de machine schoon en geen defecte onderdelen heeft. Mij werd verzekerd dat de mach... Toon meer

product aangekomen en voor de garantie van 3 maanden was het al kapot, na een aantal telefoontjes en berichten kwamen ze 1 week later waardoor ik mijn kleding niet kon wassen... nadat ze langs waren... Toon meer

Onze condensdroger ging kapot en we moesten snel een nieuwe. Liefst een Bosch, omdat we dat merk al hadden en er veel plezier van hebben gehad (de oude droger is 12 jaar meegegaan!) Op witgo... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Witgoedwinkel.nl - voordelig online uw witgoed apparatuur kopen. Onze vakkundige bezorgservice bezorgt uw witgoed zoals de winkel om de hoek en in vele gevallen nog beter! Witgoedwinkel verkoopt Siemens,Miele,Zanussi,Whirlpool,AEG,Bauknecht,Bosch,Candy,Delonghi,Dyson,Hoover,Indesit,LG

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Extra service uitstekend en erg prettig

Het apparaat is keurig afgeleverd en aangesloten. Ik vind de service altijd prima, zeker ook de service waarbij je voor een laag bedrag van 15 euro alles op zijn plek krijgt afgeleverd, ook op zolder. En uit de verpakking gehaald en het oude apparaat retour wordt meegenomen.

27 november 2010

uitstekend

goede aankoop voor relatief weinig geld en ook nog een perfecte service!

kwaliteit

Je word er erg vriendelijk te woord gestaan, ze denken met je mee en bieden alternatieven aan als dat nodig is. de levertijden zijn prima nagekomen. erg tevreden.

Bestelling - afhandeling aankoop wasmachine

Bestelling van een Meile wasmachine gedaan. De prijs was uitermate goed en vooral de administratieve afhandeling perfect. Ook de bezorging ging prima. Netjes aangegeven wanneer, 45 minuten van te voren gebled, dat ze komen. Wasmachine op de plek gezet, aangesloten en de oude machine meegenomen. Prima gedaan

19 november 2010

Prima service, grote keuze en snelle levering

In 2008 en 2010 heb ik een koelkast gekocht bij Witgoedwinkel. Beide keren viel me op hoe uitgebreid de keuze in het assortiment is: ook met moeilijke eisen qua maten e.d. vind je altijd wel iets dat bij je past voor een redelijke prijs. De informatie op de site is voldoende en het bestelproces is eenvoudig. Zelf heb ik beide keren de spullen afgehaald. Ik woon in de buurt en je krijgt dan een mooie korting. De communicatie over de levering en het ophalen is snel en duidelijk en als je er bent wordt je zeer vriendelijk en vlot geholpen. Als je op zoek bent naar Witgoed en zelf redelijk weet wat je wilt, is dit een prima adres.

18 november 2010

beschrijving

ten eerste, allle complimenten voor het leveren. werd netjes gebeld 20 minuten vantevoren.
werd netjes bezorgd in huis.
We hebben zelf de inbouwkoelkast ingebouwd. De tekening die erbij geleverd werd had wel wat uitgebreider mogen zijn. Heel sumier.
Dat was voor ons de eerste keer dat wij een bestelling via internet hebben gedaan. En het ging ook nog goed ook. (je bent eerst wel wat zenuwachtig, of alles wel goed gaat)
groetjes uut Kolham

6 november 2010

een tevrden klant

Ik niet anders ervan maken maar na een dag of 5 krijg ik mijn bestelling netjes en vriendelijk geleverd.
Ik zou zeggen houden zo en vele zullen mij volgen,tot nu toe TOP

5 november 2010

Super

De klantenservice was enorm behulpzaam bij het plaatsen van de bestelling en probeerde aan al onze wensen tegemoet te komen. Ook de bezorgers hebben hun werk vriendelijk en professioneel uitgevoerd.

Compliment!

3 november 2010

Goede communicatie

Gewenst exemplaar was op moment van bestellen niet op voorraad; uitermate nette communicatie hierover. Overeengekomen dat de betaling uitgesteld zou worden tot levering en een maximum termijn afgesproken voor de levering: allemaal prima geregeld.
Bij de levering zou één van de bezorgers een tikje voorzichtiger kunnen zijn, vandaar geen 5, maar 4 sterren.

3 november 2010