Super blij met deze woefboxen
Super blij met deze woefboxen! Steeds rijkelijk gevuld met wat lekkers en leuke speeltjes. Onze hond Balou was er heel blij mee! Zijn kerst kon niet meer stuk met de kerstwoefbox.
Onze katten waren super blij met hun kerst miauw box, heel erg bedankt voor de leuke verrassing. Het zat vol met speelgoed en eten.
Ik heb de Woefbox voor Kerst besteld. Echt super! Wat krijg je een hoop voor dat geld. Hond is er superblij mee 😁
Verkeerd artikel geleverd, de bestelde artikel nageleverd. Het verkeerde mocht gehouden worden.
Super service.
Met verstreken datum artikelen.
Ik kreeg de woefbox kado voor mijn pup. De voeding die ze er in hadden (Renske vlees en snackstrips) waren in mei al verstreken (de box kreeg ik halverwege juni).
Na contact te hebben opgenomen kreeg ik de vraag het verzendlabel te sturen. Dit heb ik gedaan, vervolgens nooit meer wat gehoord.
Super leuke en goed gevulde boxen! Kwalitatief speelgoed en de lekkerste snacks. Niet alleen heel erg leuk om te geven maar ook om te krijgen. Iedere euro dubbel en dwars waard, je krijgt echt waar voor je geld. De blije gezichtjes van onze honden zijn onbetaalbaar!❤️
Ze hebben zulke leuke boxen voor mijn hond Chucky vandaag zijn verjaardag en wat zitten er leuke balletjes bij hij is zo blij en natuurlijk de snacks hij houd van kauwen en er zit altijd wel leuke botjes bij ik ben heel erg tevreden met de woefbox ook de thema boxen zijn zo leuk
Wat origineler speelgoed verwacht( in thema verjaardag). Ook word er kong en fuzzyard beloofd, niets daarvan in de box.
Wel goed gevuld.
Spijtig
Er zit in de box een soort hamster hangmandje, en weinig inhoud voor de prijs. Ook krijg je geen reactie op mailtjes.. ik bestel ieder geval niet meer, jammer aan het begin was de box leuk maar nu niet meer
Ik heb de verjaardag woefbox voor de 2e keer besteld en alles was bijna hetzelfde als vorig jaar hoewel op de pagina van de website wordt beweerd dat de woefbox voldoende veranderd wordt zodat je hem gerust nog een keer kan bestellen. Al bij al zat er 1 nieuw speeltje en 1 nieuwe snack in en de rest was hetzelfde.
Ik was ook de code vergeten in te vullen voor een gratis mini woefbox omdat ik voor de 2e keer bestelde. Ik heb gelijk na mijn bestelling contact gezocht met het bedrijf om dat te melden maar geen reactie meer gehad.
De woefbox besteld voor mijn hondje Zelda was best prijzig.
Maar vanmorgen het verrassingspakket ontvangen.
Echt een leuk pakket om uit te pakken.
Leuke speeltjes en snacks.
Mijn hondje is gelijk gaan genieten van haar kauwstaaf.
Ja echt een aanrader om een leuke box te bestellen bij Woefbox!!!!
Super leuke website, en gave Boxen!
voor de eerste keer besteld en dik tevreden.
goede service en als je vragen heb krijg je heel snel antwoord!
ga zo door