De WordPress klanten service is gewoon perfect! Ik stuurde WordPress een mailtje omdat ik mijn account per ongeluk had verwijderd. Ze stuurde me een mailtje terug met de gegevens en vroegen me direc... Toon meer

Niks werkt je kan niet eens fatsoenlijk een kolom verplaatsen, heel het susteem is verschikkelijk gemaakt
Oude site naar wordpress gehaald en EINDELIJK worden we gevonden! Super blij! met dank aan Syed Balkhi, Mede-oprichter van WPForms
Voor een leek prima te doen! De site is makkelijk te maken en weer aan te passen. Wat ik vooral goed vind aan WordPress is hun klantvriendelijkheid. Je kan geen telefonisch contact met ze hebben, maar... Toon meer
- Webhostingbedrijf
- Business to Business-service
- E-commerceplatform
- Softwarebedrijf
- Softwareverkoper
- Webdesigner
Over WordPress.com
Powering everything from personal blogs to billion-dollar company websites, WordPress.com is the all-in-one platform designed for success.
Where others cut corners with off-the-shelf solutions, we're built from the code to the metal to make WordPress sing — with 20+ years of expertise behind us. We offer lightning-fast, fully managed hosting, so you can focus on your business, not technical headaches.
Why WordPress.com?
- Endless possibilities: Whatever you’re building, we’ve got you covered — from personal blogs to online stores, portfolios to professional service sites, and more.
- Unmetered traffic: No bandwidth limits or visitor caps, so your success never comes with surprise overage fees.
- Built for WordPress from the ground up: Custom 28+ location CDN, burst scaling, automated data center failover, and 99.999% uptime.
- Fully managed hosting: No technical skills necessary — we handle hosting, security updates, daily backups, and maintenance automatically.
- Unbeatable security: Sleep easy with 24/7 security monitoring, malware scanning and removal, DDoS and WAF protection.
- Developer-friendly tools: Staging sites, GitHub deployment, SFTP/SSH, WP-CLI, and direct wp-admin access.
- 24/7 support: Round-the-clock assistance from the WordPress experts.
Whatever you’re building, with WordPress.com you get everything you'll ever need to build and grow your site — all in one place.

Verenigde Staten
- www.wordpress.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gemakkelijk in gebruik
Gemakkelijk in gebruik, overzichtelijk, professioneel.
Wordpress werkt goed, maar zou het graag in het nederlands zien.
Ik zou graag meer uit wordpress halen, maar doordat alles in het engels en soms vaktermen, neem ik de tijd niet om het uit te zoeken. Nu besteed ik de zaken uit en gebruik het alleen om te bloggen.
Zou bijv. ook graag advertenties plaatsen e.d.
negatieve beoordeling verdwijnt
Mijn negatieve beoordeling van eerder deze week is gewoon weg verdwenen. klacht gaat over dat de verkooptechniek wordt gebruik om kleine flesjes shampoo voor 6 euro te verkopen. Bij het bestellen lijkt het alsof het normale shampoo is, blijken het reisverpakkingen te zijn. Ter info, deze kosten een euro bij elke willekeurige drogist, hier dus 6 euro. Ook geen reactie gekregen op verstuurde email en facebookbericht, erg jammer!

Antwoord van WordPress.com
Do the right thing first, use Wordpress for Blogging
Sinds twee jaar gebruik ik nu Wordpress om mijn foto's te delen met familie en vrienden. Eerst met een fotothema maar sinds een paar maanden gebruik ik een blogthema. Ik vind het prettiger om een verhaal(tje) te schrijven passend bij mijn foto ervaringen en zo de bezoekers in mijn ervaringen te laten mee beleven.
Het kost weinig tijd om de afbeeldingen op de site te zetten, kwestie van pagina aanmaken, verhaal(tje) schrijven, bericht aanmaken (korte omschrijving) afbeeldingen up-loaden voor de gallery, uitgelichte pagina plaatsen voor de header(s), tags plaatsen, koppeling aanbrengen tussen pagina en bericht, publiceren en klaar is kees. Update ook de verbinding naar Facebook en de site is ook daar zichtbaar.
Altijd lees ik nog wel even de de nieuwe blog door, ook op Facebook, controleer extra op foutjes of afbeeldingen die er toch niet zo goed uitkomen en corrigeer dan alles.
Mijn conclusie: Do the right thing first, use Wordpress for Blogging
een goede en correcte behandeling
Ik ben heel tevreden met wordpress en raad het ook vrienden aan.
goed maar niet perfect
wyswyg ziet er niet hetzelfde uit als hi online gepost word..vind dat erg storend..want je maakt een lay-out hoe jehet wil en dan komt het er toch anders uit te zien.
Perfect
Gebruikersvriendelijk, veel mogelijkheden en niet te duur!
Goed-Uitstekend
Wat goed is, is goed. Hoe moet je dat nu omschrijven. Ik kan maar één ding doen dat is een ander mijn goede ervaringen met Wordpress te laten zien.