1. Makelaardij
  2. Kantoorvastgoedbedrijf
  3. Makelaars

WOW-Estates is een Nederlandstalige vastgoedmakelaar die gespecialiseerd is in woningen aan de Costa Blanca & Costa Calida. WOW-Estates is ontstaan uit een passie voor vastgoed en het realiseren van mensen hun dromen, net zoals die van u. Bij WOW-Estates is de prioriteit een ongedwongen, persoonlijke en klantgerichte service. Zo maken wij het verschil en bent u verzekerd van een zorgeloze aankoop. WOW-Estates staat garant voor een WOW-Effect dankzij een WOW-service, WOW-woningen en WOW-locaties! Twijfel niet en contacteer ons vandaag nog voor een gesprek over uw doelen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Airzone werkt weer

Dit jaar een airzone laten plaatsen in mijn appartement. Helaas werkte hij niet meer. De leverancier reageerde niet op mijn mail. Brigitte van WOW Estates is gaan bellen.
Nu een dag later zijn de monteurs al geweest en het probleem is snel opgelost.
Zo fijn als je mensen als Brigitte altijd kunt benaderen. Bedankt

17 oktober 2024

Uitstekend geholpen!

Bij de zoektocht naar een appartement in Torrevieja ben ik uitstekend geholpen door Brigitte van WOW-Estates. Door goed marktonderzoek, voldoende bezichtigingen en hulp bij de onderhandelingen heb ik een prachtig appartement kunnen vinden. Niet alleen bij de afhandeling van de aankoop, maar ook bij vragen na de aankoop, was Brigitte altijd beschikbaar voor de benodigde ondersteuning.

14 augustus 2024

Kopen is vertrouwen

Als je op zoek bent naar een woning in Spanje (alicante) dan kan ik wow estates van harte aanbevelen omdat ik Nederlandstalig ben kwam ik in contact met brigitte poulet die van Belgische komaf is dus de communicatie was dus makkelijk.
Mijn ervaring met haar is vertrouwd wat ik erg belangrijk vind het is een hele eerlijke oprechte dame met 100% inzet.
Kortom ben je op zoek naar een woning regio alicante zou ik brigitte van wow estates van harte aanbevelen.
Mijn ervaring was in ieder geval top.

18 april 2024

Kosteloze bijstand van de koper: toch niet!

Brigitte was bijzonder behulpzaam tijdens onze zoektocht in juli maar de eigenaar van Wow-estates rekende ons als kopers een commissie aan van 5%!! Om te beginnen zegt zijn eigen bedrijfswebsite dat de koper kosteloos wordt bijgestaan en dan een schandalig percentage durven aanrekenen omdat de aankoopprocedure via een ander systeem verliep is pure diefstal. Wanneer je dit als klant pas te horen krijgt op het ogenblik dat je een bod uitbrengt is mensen met de rug tegen de muur zetten. Uiteindelijk een nog steeds totaal ongepast percentage kunnen afdwingen van 2% (waarvan wat onder de tafel geen kwaad kon🤔) - het fatsoen om niets te vragen zoals het hoort ontbrak duidelijk. Dit hebben we met heel veel tegenzin maar onder lichte dwang betaald. Fijne start was het dus maar een heel zuur én duur einde van ons aankoopverhaal.

1 september 2023
Logo WOW-Estates

Antwoord van WOW-Estates

We zijn vastbesloten niet toe te geven aan chantage, Mevr. Franck.

Het lijkt erop dat uw informatie niet juist is, aangezien uw versie niet overeenkomt met de werkelijkheid. We hebben uitvoerig gesproken over de timingfout van onze collega Brigitte. Volgens haar heeft ze u nét na het bezoek geïnformeerd dat de andere makelaar bij deze woning niet bereid was om de commissie te delen en vóór u een bod deed. Dit is ook zeer duidelijk te zien in uw berichten en e-mails die ik heb kunnen inkijken. U bracht uw bod uit met het idee dat u een extra 5% zou moeten betalen en volgens Brigitte zou u dankzij haar tussenkomst en inzet, driemaal dit bedrag hebben kunnen afbieden. Brigitte gaf ook aan dat u op de hoogte was van uitzonderingen zoals deze, die soms voorkomen bij samenwerkingen met makelaars die zeer lage percentages hanteren. Van alle woningen die u samen met Brigitte heeft bezocht, was dit de enige met zo'n uitzondering. Dus ja, er is een timingfout gemaakt door onze agente. We schrijven al onze agenten voor om zulke situaties vóór elk bezoek te vermelden en niet erna, om zulke ongemakken te voorkomen.

Wellicht bent u niet op de hoogte, maar als zaakvoerder was ik de eerste die intern aangaf dat we geen commissie zouden rekenen voor onze begeleiding op deze verkoop, als financiële les voor onze agent. Maar nadat ik hoorde hoe alles was verlopen en hoeveel onze agent voor u heeft gedaan omdat de andere makelaar en advocaat niets deden, hebben we besloten om onze commissie te verlagen van 5%+btw naar 2%+btw. Hoewel we niet verplicht waren tot dit extra werk, laten we onze klanten niet in de steek. U vroeg volgens onze agent toen of dit bedrag contant kon worden betaald om de btw-kosten te vermijden. Het is dan ook niet netjes om te suggereren dat wij met dergelijke voorstellen komen. Hoe dan ook, onze factuur werd correct opgesteld en u heeft deze voor akkoord en zonder bezwaar betaald. Daarom gaan we ervan uit dat we, ondanks het verlies, een aanzienlijke concessie hebben gedaan en dat u nu kunt genieten van een volledig legale woning, een legalisatie die zonder ons waarschijnlijk niet mogelijk was geweest. Zonder onze tussenkomst had u waarschijnlijk nooit deze B&B kunnen openen.

Voor ons was de zaak gesloten en hadden we opnieuw een tevreden klant, maar blijkbaar hebt u geprobeerd nog wat geld te verdienen. U hebt deze beoordeling geschreven en aan onze agent Brigitte verteld dat deze zou worden verwijderd in ruil voor €6.000...

Wel, Mevr. Franck, wij hanteren een eerlijke werkwijze en geven niet toe aan chantage. Het spijt ons dat deze actie volgt nadat we ons tot het uiterste hebben ingezet voor u en een grote financiële geste hebben gedaan.

We hopen oprecht dat alle gasten van uw B&B tevreden zullen zijn en positieve recensies zullen achterlaten. Dit gevoel van onrechtvaardigheid is niet fijn.

Nu u het juiste verhaal kent, wil ik u vragen om het juiste te doen en deze onjuiste review te verwijderen.

Wij hebben een jaar geleden een…

Wij hebben een jaar geleden een appartement gekocht via WOW real estates, wij zijn uitstekend begeleid door Brigitte, ze is werkelijk geweldig.
We krijgen nu nog steeds hulp van haar , zoals het onderhoud van de geiser en sleutelhulp!
Ook haar collega’s staan altijd voor je klaar.
Zeker een aanrader om je te laten begeleiden door WOW real estates.
Carla Smit

10 augustus 2023

Prima werk gedaan door Hans Schatterman van WOW estates

Via social media kwamen wij in contact met WOW estates
Vervolgens was het Hans Schatterman die contact met ons op nam. Om kennis te maken gingen we voordat wij een huis met hem gingen bekijken een hapje met hem eten. En het klikte tussen ons.
Hans heeft ons super goed geholpen en begeleidt in alles. Geen appje of vraag was hem te veel.
WOW ESTATES kan trots zijn op zo'n medewerker. Wat ons betreft is Hans een topper en zeer aan te bevelen.

8 augustus 2023

Perfecte begeleiding

Ook langs dit kanaal willen we WOW-Estates feliciteren voor de professionele diensten die zij ( voor ons Brigitte) voor ons gedaan hebben..steeds zonder druk van kopen , steeds met de perfecte uitleg op wat we moesten kijken , en ook steeds met een mooie vriendelijke glimlach..niets was haar teveel ..wij bedanken dus de ganse groep en in het bijzonder ons Brigitte..goed gedaan. 10/10

18 februari 2022

Persoonlijk, ongedwongen en eerlijk!!

Enkele maanden geleden in contact gekomen met Nico van WOW Estates via enkele goede vrienden die al in Spanje wonen. We waren op zoek naar een tweede verblijf, maar hadden nooit verwacht om snel de perfecte woning te kunnen vinden. We waren enorm achterhoudend en bang voor de consequenties van een slechte aankoop. Nico heeft echt zijn tijd genomen om ons te begeleiden in bij deze belangrijke beslissing en heeft ons op geen enkel moment onder druk proberen plaatsen of het gevoel gegeven dat hij iets wou verkopen aan ons. We hadden het gevoel dat Nico ons al jaren kende, hij gaf ons de ruimte, inzichten en kennis die we nodig hadden om de juiste beslissing te maken. Op ons 3de bezoek aan Las Colinas werden we opslag verliefd op het pand dat Nico ons zo graag wou tonen. Wij hebben nooit het gevoel gehad dat ons iets verkocht is geweest, we zijn Nico enorm dankbaar voor wat hij heeft gedaan voor ons en daarom een dikke 5+! Ik kan iedereen Nico aanraden, hij heeft onze droom waar gemaakt! Ik ben zeker dat veel andere makelaar het al lang hadden opgegeven want wij waren zeker niet de gemakkelijkste!!

4 januari 2021
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)