Wowmomofficial Reviews

4,7

Super fijne Borstkolven. Makkelijk schoon te maken, flexibel in gebruik, stopt na 20 minuten vanzelf waardoor je weet dat het apparaat optimale tijd heeft benut (na 20 minuten kolven komt er meest... Toon meer

Wat een geweldige kolf! Gisteren de dubbele borstkolf van Wowmom ontvangen en gelijk geprobeerd. Ik kan nu, zonder lekken, twee borsten tegelijk kolven en ben ik met 20-25 minuten klaar. De kolf hee... Toon meer

Na lang twijfelen over het aanschaffen van een andere handsfree kolf kwam toevallig de Wowmom op de markt. Na lang twijfelen toch de Wowmom een kans gegeven. En Wow het product doet eer aan zijn naam... Toon meer

De WOW MOM borstkolf is echt een lifesaver! Hij is draadloos, compact en super comfortabel, waardoor kolven moeiteloos en efficiënt gaat. De zuigkracht is krachtig maar zacht, wat het proces heel natu... Toon meer

1. Babywinkel

Wij bieden producten aan die het borstvoeding geven vergemakkelijken.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hij is super handig

Hij is super handig! Vooral ik ook nog 2 kleintjes thuis heb rond lopen hoef ik niet bezig te zijn met kabels kan gewoon lekker tafelelen met mijn wondertjes tijdens het kolven😇

10 april 2023

Alleen maar lof!

Ik heb een dubbele borstkolf besteld, maar ben zelf nog niet bevallen. Ik heb de wowmom dus uitgeleend aan een vriendin die opeens minder melkproductie had aan één borst. Dankzij de wowmom is haar melkproductie weer op peil! Ze is er super blij mee en ik kan niet wachten tot ik ‘m zelf kan gebruiken! (Ze heeft er inmiddels zelf een besteld)

18 april 2023

Super fijne kolf!

Super fijne kolf!
Kan overal makkelijk kolven en het gelijk overgieten zonder hem helemaal uit elkaar te hoeven halen. Hij is super krachtig, batterij gaat lang mee en is ook makkelijk schoon te maken.
Plus vooral s’nachts fantastisch als je hem een kwartslag draait kan je liggend op je zij kolven.

16 april 2023

Top top top! 😍😍😍

Top top top!
Ik ben er super blij mee 😍
Ik raad het iedereen aan!
Boven verwachting 👌🏼
Ook de service is heel professioneel.

Een dikke aanrader!

11 april 2023

Wowmom, wowkolf 😍

Een geweldig borstkolf met enorm veel voordelen. Krachtige motor, lekt niet, batterij gaat lang mee en je bent mobiel! Voor mij een hele verademing en kan nu niet meer zonder! De kolf is makkelijk in gebruik en is makkelijk schoon te maken. (Durf het bijna niet te zeggen, maar hij zit zelfs lekker😭) kortom een geweldig kolf en een musthave als mama!

11 april 2023

Geweldig handige kolf!

Mama van 3 kindjes, 7 jaar borstvoeding en nu gebruik ik deze kolf bij mij 3e borstvoedingsavontuur. Het is een geweldige kolf, makkelijk in gebruik, super handig want je hebt je handen vrij tijdens het kolven. De batterij gaat heel lang mee, de standen die je kunt kiezen zijn fijn in te stellen op je eigen behoeftes en de melk kun je meteen na het kolven in een flesje of bewaarzakje gieten (zonder eerst de batterij/het motortje er af te moeten halen). Ik beveel deze kolf echt aan alle mama’s aan!❤️

10 april 2023

Wowmom Mom 2 Mom 🫶🏼

Wowmom! Hamdoelilah ik was zoekend naar een oplossing voor mijn pareltje. Was verdrietig dat ik mijn dochtertje Misschien niet de volle 2 jaar kan geven. Had veel moeite met aanleggen en de gedachte van kolven stootte mij af om het überhaupt te proberen. Maar het is soenna en een plicht van mama en recht voor mijn pareltje om haar bv te geven. But i did it!! Hamdoelilah super blij! Het is compact en goede zuigkracht plus ik
Heb mijn handen vrij! Kan haar in bad doen en tegelijk kolven. Als ik even wil
Uitrusten dan kan mijn man de fles geven. Ideaal win win
Situatie. Draagt bij aan balans in de huishouding (🤭) kortom dank je wel WowMom from mom to mom 🫶🏼

7 april 2023

Just buy it. I promise it’s good sis.

Hi, ik wou even zeggen super goede service hebben jullie. En daarnaast wauw wauw en wauw. Ik wil iedereen echt bedanken van WOW mom voor dit geweldige product. Ik heb het 1 dag gebruikt en het is echt amazing. Ik kolf fulltime geen live voeding en heb vele soorten kolven gehad en deze is echt super. Zelf ben ik nog heel erg aan het spelen met de verschillende modus omdat ik de zuigkracht op de automatische modus wel iets te hard vind. Maar voor derest geen klachten, je productie gaat echt omhoog, het is makkelijk schoon te maken en geloof het of niet amazing voor onderweg en op werk. Ik had dit niet verwacht! Je kan dit product echt vanaf dag 2 na je bevalling gebruiken. Dit mag echt nummer 1 op de markt worden, weg met de kabels en grote machines. Welcome hello wow mom!

Full-time kolver!

Als full-time kolver, is een goede, krachtige maar ook handige kolf prioriteit. Deze dient niet enkel krachtig te zijn maar ook praktisch. Handsfree kolven is fijn, maar niets tipt aan handsfree kolven zonder te lekken! De Wowmom voldoet aan alle wensen en ziet er nog eens heel leuk uit ook. Ik zou het alle mama's aanbevelen!

Eindelijk meer vrijheid!

Eindelijk meer vrijheid! Ook al duurt kolven maar een kwartier, het maakt zoveel verschil uit op een dag! Zit nu niet meer vast aan het stopcontact maar kan mijn tijd goed benutten! Feeling like a WOW MOM.

2 maart 2023
Reviews in alle talen tonen. (119 reviews)