Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med WTC i forbindelse med salget af min andelslejlighed. De har begået to alvorlige fejl, som de ikke har ønsket at tage ansvar for: 1. Før overta... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har kun gode anbefalinger til WTC advokater! Dygtige, reelle og fair i pris! Ken Torp var vores rådgiver ifbm køb af en bolig med uorden i ejerforeningen. Ken formåede at balancer sagen så... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tak til WTC advokaterne i Nykøbing F. Stor tak til dig Anders Brøndtved, Der hjalp mig stille og rolig igennem en sag om forældremyndighed. Jeg har hele vejen igennem, været helt tryg ved at ha... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Advocatenkantoor

Geschreven door het bedrijf

WTC advokaterne er et full-service advokatfirma. Vi assisterer både virksomheder og private med specialistrådgivning inden for alle juridiske områder samt ejendomsadministration. Hos os er du sikret en ekspert ved din side, uanset hvilke juridiske kompetencer din sag kræver. Vi tror på, at den bedste løsning findes efter en tæt dialog. Det ligger i vores DNA at være fleksible, nærværende og tilgængelige. Det betyder for dig, at du kan få fat i os, når du har brug for det, vi lytter og arbejder dedikeret for dig og din sag. Hos WTC advokaterne hjælper vi hver dag vores klienter trygt igennem beslutninger og udfordringer. Vores klienter er primært mindre og mellemstore virksomheder, og vi rådgiver også private. Vores afdelinger finder du i Nordsjælland med kontorer i Hillerød og Helsingør.

2,8

2 sterren
1 ster

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig oplevelse med WTC – uprofessionel håndtering og dårlig kommunikation

1. Før overtagelsesdatoen bad de køberne om at få lavet endelig vurdering af lejligheden, selvom salget endnu ikke var endeligt gennemført (køber boede på det tidspunkt som lejer i lejligheden).

2. Efter overtagelsen – mens jeg stadig ventede på de sidste forbrugsopgørelser – rådgav de køber om at trække mig i huslejenævnet. Dette skete fire dage efter at lejemålet var ophævet.
Det er fuldstændig ude af proportioner og vidner om en meget uprofessionel og rodet måde at arbejde på.

De nægter at tage ansvar for deres egne fejl og bede om at man ringer. Kommuniker altid med dem på skrift, så du har beviser for deres opførsel.

Jeg har hørt fra andre i samme andelsforening, der også har haft store problemer med kommunikationen med WTC. Det virker desværre ikke som enkeltstående fejl, men som et generelt mønster.

Jeg kan på ingen måde anbefale WTC – hverken som administrator eller samarbejdspartner.

6 november 2025

Kære Mette

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, hvor du føler, vi har modarbejdet dig. Det har på ingen måde været vores hensigt.

Vi er som advokatvirksomhed godt klar over, at det kan opfattes som modarbejdelse, hvis man ikke får medhold i alle sine synspunkter, som vi vurderer ikke er juridisk korrekte.
Det er aldrig vores hensigt, men vores rolle er at følge juraen og foreningens vedtægter.

Vi kan naturligvis ikke udtale os til bunds i denne specifikke sag her på Trustpilot, men vi ønsker dig alt godt fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Anders Brøntved: Han afsendte mails, uden at jeg fik mulighed for at se og godkende dem forinden. Han droppede uden varsel forberedende møder og telefonsamtaler før møder, og oveni tog han langt flere penge i løn end forventet

4 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst professionel og personlig håndtering af vores sager

Vi har kun gode anbefalinger til WTC advokater!
Dygtige, reelle og fair i pris!
Ken Torp var vores rådgiver ifbm køb af en bolig med uorden i ejerforeningen. Ken formåede at balancer sagen så alles interesser blev håndteret - tilmed med hurtig respons, grundigt arbejde og passende humor. Stor anbefaling herfra!
Sara har udarbejdet såvel fremtidsfuldmagter og testamenter for os. Igen - altid med øje for personlige forhold og med tid til grundige forklaringer.
Alt i alt en yderst professionel og personlig håndtering af vores sager.
Vil til enhver tid vende tilbage og i øvrigt anbefale WTC.
Venlig hilsen Karen og Mikkel

22 september 2025

Tomme trusler

Blev udsat for Ken Torpe Christoffersen i forbindelse med salg af min fars lejlighed. Ken var købers advokat, og gør flittigt brug af indirekte trusler, afsendt umiddelbart efter modtagelse af e-mail, som han tydeligvis ikke havde gjort sig den ulejlighed overhovedet at læse.
Lugter lang væk af at skabe en konflikt, som han så kan fakturere for at håndtere.
Der var blot ikke noget at komme efter. Derefter totalt tavshed, desuagtet lovning om at komme tilbage når han har talt med sin klient.

EN SÆRDELES UBEHAGELIG OPLEVELSE!

Jeg kan kun advare imod den slags advokater, som tydeligvis skaber konflikter for at fakturere for at håndtere konflikten.

- svar på besvarelsen -

At vi er modpart kan på ingen måde retfærdiggøre, at man som advokat besvarer en e-mail med trusler og uden at læse indholdet.
Og at Ken dernæst, efter høfligt svar på tiltale svarer, at han vil vende tilbage, for derefter at forholde sig tavs, er utilstedeligt.
Essensen af sagen er oven i købet, at jeg havde tilsikret en løsning som var 100% i overensstemmelse med både det kontraktligt aftalte såvel som det med køber mundtligt aftalte.

INTET - ud over en uforbeholden undskyldning - kan forklare en advokats tomme trusler, som alene er baseret på intuitiv handlen.
Særdeles uprofessionelt!

5 september 2025

Kære Nikolaj

Vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Som du selv nævner, var du og din far modparter i sagen, hvilket naturligt giver forskellige perspektiver.

Vi har repræsenteret køberne med fokus på at gennemføre handlen på de vilkår og under de bestemmelser, der gjaldt i den pågældende ejerforening.

Hos WTC advokaterne arbejder vi med faste honorarer i denne type sager, aftalt ved indgåelsen af samarbejdet. Vores arbejde er derfor ikke baseret på at skabe konflikter, men på at sikre en korrekt og afsluttende håndtering af sagen inden for de givne rammer.

Professionel og venlig assistance

Professionel, hurtig og venlig assistance med testamente og fremtidsfuldmagt fra Nete Dahl-Sørensen og kontorets sekretariat.

8 juli 2025

Kære Torsten

Tak for at tage dig tid til at give os feedback.

Det er altid dejligt at høre, hvordan vi har været vores klienter behjælpelige.

Mvh.

Virkelig god service

Mine brødre og jeg havde fået anbefalet Ditte Kjeldgaard i forbindelse med en arvesag. Da testamentet blev udleveret fra skifteretten, var der dog udpeget en anden advokat. Dog nåede vi at have en rigtig god dialog med Ditte og Stine. Processen op til skiftet af advokat forløb gnidningsfrit, kommunikationen var rigtig god og professionel og vi fik hurtigt svar på vores henvendelser. Skulle jeg nogensinde få brug for en advokat i et lignende tilfælde vil jeg uden at tøve tage fat i Ditte.

19 juni 2025

Kære Mikkel

Mange tak for at tage dig tid til at anerkende vores arbejde.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og dine brødre med at komme i mål.

Mvh.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde fået anbefalet advokat Anders…

Vi havde fået anbefalet advokat Anders Brøndtved som advokat til B&U i Ishøj. 24 timer før mødet i B&U ringer Anders Brøndtved og siger han ikke kan komme til mødet men at han har aftalt med anden advokat at hun ville tage sagen. Hun møder totalt uforberedt op til sagen ( kan godt forstå hun ikke har haft tid da det er en kompliceret sag) og kan slet ikke argumentere i sagen. Anders Brøndtved har kendt datoen i 2 måneder så han kunne have sagt fra fra start. Efterfølgende har det været umuligt at komme i kontakt med ham. Vi føler han svigter og viser en ligegyldighed som slet ikke hører hjemme i så alvorlige sager.

27 mei 2025

Antwoord van WTC advokaterne

Tak for din anmeldelse, som vi dog ikke mener er retvisende.

Som tidligere oplyst pr. mail har advokat Anders Brøndtved et ønske om at hjælpe så mange forældre som muligt, der står i lignende sager. Proceduren er desværre den, at kommunerne ikke spørger ind til repræsentanternes mulighed for at deltage i møderne, men alene meddeler tidspunktet for det fastsatte møde i Børn- og ungeudvalget.
I de tilfælde, hvor advokat Anders Brøndtved ikke har mulighed for at deltage personligt, sikrer han altid, at en anden advokat med relevant erfaring inden for området repræsenterer klienten. Det er korrekt, at Anders Brøndtved først gav besked, da han havde fundet en afløser – netop for ikke at skabe unødig bekymring eller stress hos forælderen.

Med hensyn til påstanden om manglende kontaktmulighed med Anders Brøndtved, har han besvaret henvendelserne.

I er altid velkomne til at kontakte vores kontor telefonisk for rådgivning og svar på spørgsmål – også når advokat Anders Brøndtved er i retten eller til møder – da vi har specialister med betydelig erfaring inden for området til rådighed.

Ønsker du en dialog, hører vi meget gerne fra dig.

Bodeling af Morten Jensen WTC Advokaterne Nykøbing Falster

Efter endt bodeling, er vi arvinger sat i en bevidsthed vanskelig situation af bobestyr Morten Jensen fra WTC Advokaterne i Nykøbing F.
Han/ boet har arveudlagt et halvt hus til den ene arving i boet. Problemet er bare at boet ikke var i besiddelse af den halve grund, men alligevel taget betaling for dette. Det er mig som anden arving der har det fulde ejerskab til hele grunden - altså har bobestyreren Morten Jensen, arveudlagt mit ejerskab. Morten Jensen har totalt ignoreret min dokumentation og istedet brugt gammel dokumenterer til at udføre sin gerning. Nu står vi to arvinger, den ene med det fulde ejerskab og den anden med en købsaftale/ arveudlagt på halv hus, men har betalt til boet for et halv hus og en halv grund -hvor boet/ Morten Jensen, har inkasseret penge for et halv hus og en grund, (som boet ikke har haft rettighederne til). Nu gør den arveudlagte arving krav på den halve grund hos mig, som boet har modtaget betaling for. Vi står nu i en låst situation som bobestyreren, Morten Jensen er fuldt bevidst og orienteret om. Men har alligevel gennemført det!
Jeg kan derfor ikke anbefale Morten Jensen fra WTC Advokaterne i Nykøbing Falster, som advokat eller Bobestyr - det er uansvarligt at en bobestyr forvalter et bo på denne måde og må konstatere at de dokumentarer der har været på DR om advokater der skaber splid i familier er meget relevante - for det samme er sket her.
Samtidig kan jeg kun undre mig over hvorfor at nogle advokater/ bobestyrer handler på denne måde - det handler om at høste store honorarer til bobestyreren, som også det fremstår i dokumentaren. Der udover smider en advokat som Morten Jensen også andre Advokater/ bobestyrer under bussen - da han forsætter stilen.

1 januari 2025

Kære Stine

Som du selv skriver, var du ikke klient hos os, men arving i et dødsbo, som advokat Morten Jensen behandlede efter anmodning fra den lokale skifteret.

Den faktuelle beskrivelse i din anmeldelse er ikke korrekt. Du er bekendt med, at konfliktniveauet mellem jer arvinger var så højt, at det var svært at få en ordentlig dialog mellem arvingerne.

Du er også bekendt med, at skifteretten har afvist alle dine klager i sagen og ikke har haft noget at udsætte på vores sagsbehandling.

Vi finder derfor ikke din 1-stjernede anmeldelse for retvisende eller rimelig i forhold til det faktuelle forløb.

Vi ønsker ikke at gå i yderligere detaljer med sagen her på Trustpilot, men du er velkommen til at kontakte os for dialog.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået en stor hjælp og støtte fra…

Har fået en stor hjælp og støtte fra min advokat Anders brøndtved og hans juridisk assistent Heidi Jørgensen omkring en børnesag.
Uden dem omkring sagen havde det ikke lykkes at få rettens afgørelse.
Tak for jeres støtte 🙏

21 maart 2025

Glemte at anke

Jeg var egentlig glad for at have Anders Brøndtved som advokat i min søns anbringelsessag. Vi var i børn- og ungeudvalget d. 25 oktober 2023, hvor det blev bestemt at min søn fortsat skulle være anbragt. Vi bliver enige om at anke. Vi har ligeledes en sag om samvær med min søns familie, som skal i retten januar 2024. Anders skriver til mig i december 2024 om vi skal droppe sagen med familiens samvær i retten og fokusere på "kampen der ligger forude istedet". Det ved jeg ikke, hvad jeg skal svare til, men han ringer til mig i januar, hvor jeg indvilliger i at droppe sagen om familiesamvær i retten og fokusere på min egen kamp for min søn.
Derefter hører jeg intet.
Den 06-08-24 skriver jeg mail til Anders og spørger, hvad det bliver til med min søns sag i Ankestyrelsen, men han svarer mig ikke. Jeg rykker for svar pr. mail d. 22-10-24, men igen svarer han mig ikke.
15-02-25 skriver jeg istedet til hans sekretær, der skriver tilbage d. 18-02-25 at Anders har travlt og derfor ikke altid svarer på sine mails. Derudover skal hun beklage at sagen ikke er blevet påklaget rettidigt, hvorved børn- og ungeudvalget afgørelse står ved magt. Hun skriver, at det er derfor jeg intet har hørt i næsten halvandet år.
Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre eller tænke eller føle lige nu. Jeg prøver på at lære at være alene i min hverdag med den sorg, som det er at have et anbragt barn og at være fuldt til stede i det samvær, som jeg har med min søn. Jeg stolede på at Anders havde styr på resten, så jeg ikke behøvede at bekymre mig over det også.

****

Jeg bliver nødt til at spørge med hvilket formål I tilbyder at drøfte forløbet med mig? Jeg er bestemt ikke imod dialog, men vi er jo enige om at det er sådan her sagen er forløbet.
Jeg er også klar over at I beklager og selvom jeg et eller andet sted måske nok vil kunne sætte pris på det en dag, så ændrer det desværre ikke noget.

Mvh Anja.

18 februari 2025

Kære Morgan

Som vi har skrevet til dig tidligere, beklager vi mange gange, at du ikke fik svar på din mail fra august 2024.

Anders er blevet forelagt din anmeldelse, og han er helt enig i din kritik, hvilket han beklager.

Vi vil ikke gå i detaljer med din sag her på Trustpilot, men vi vil naturligvis gerne drøfte forløbet med dig.

Hvis du ønsker dette, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 54 84 50 50.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøse grådige mennesker der hetzer

Useriøse grådige mennesker der hetzer folk for ville spare penge i julen… top seriøst når man som partner i kæmpe advokat firma og tjener Minimum 2600kr i timen… sidder bitcher på bt omkring folk som ikk engang tjener halvdelen af Hva han tjener gerne vil spare penge … Manden rager til sig i forvejen pg har det bedre end alle andre så sidder samtidig hakker ned på folk… du burde skamme dig Morten …. Du burde bare betale fuld pris tie stille om andre ikk

17 december 2024

Anders Brøndtved

Anders Brøndtved er for mit vedkommende Danmarks BEDSTE Børnesags advokat !

Jeg fik for nogle år siden tilkendt både den fulde forældremyndighed samt bopæl....

8 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tak til WTC advokaterne i Nykøbing…

Stor tak til WTC advokaterne i Nykøbing F.
Stor tak til dig Anders Brøndtved, Der hjalp mig stille og rolig igennem en sag om forældremyndighed. Jeg har hele vejen igennem, været helt tryg ved at have ham som advokat. Jeg kunne ikke på nogen måde have været i bedre hænder.
Jeg vil til enhver tid varmt anbefale at bruge Anders Brøndtved, når det drejer sig om familieretssager.

20 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan på det varmeste anbefale advokat…

Kan på det varmeste anbefale advokat Anders Brøntved.
Han er mega dygtig til sit fag,meget empatisk og rolig. God at snakke med og giver sig tid til at lytte.
Han vil børn og forældre,der er i klemme i systemet og med den anden forældre det bedste.
Han er god til at forhandle med modparts advokat og være rationel.

1 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anders Brøndtved er en ulækker advokat…

Anders Brøndtved er en ulækker advokat der går persnoligt efter modstanderen i familieretsager og gør alt hvad han kan få at tryne og ødelægge denne person blot for at vinde.

Anders Brøndtved er med til at lave forældrefremmedgørelse og derved skyldig i psykisk vold mod børn. Da han aldrig tager barnets parti, men er så opsat på at vinde ligegyldigt hvad.

Advokater som Anders Brøndtved børn stilles for en dommer og straffes.

2 september 2024

Kære Mikkel

Vi kan ikke se, at du nogensinde har været klient eller modpart i en af vores sager.

Derfor har vi anmodet om flere oplysninger vedr. din sag, men du er ikke vendt tilbage på vores anmodning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for dialog.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Aldrig har jeg haft så ringe en familie…

Aldrig har jeg haft så ringe en familie advokat som Anders fra WTC.

Det var den mest useriøse tur i retten for Sønderborg hvor halvdelen af retsmødet sad han og kiggede Ekstrabladet mm. Hele retsmødet var nærmest bygget op på en løgn imod mig og jeg tabte derfor sagen og mistede min forældremyndighed som moren nu konstant bruger imod mig efterfølgende 😔

Efterfølgende har jeg kontaktet ham men fik et aldrig svar..

Bestemt ikke en advokat jeg vil anbefale nogen som helst trods han burde være mere seriøs i sit professionelle virke..

1 september 2023

Kære Martin

Vi er naturligvis ærgerlige over din oplevelse af forløbet.

Hvis du ønsker dette, er du velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders Brøndtved, advokat ved WTC.

Absolut en af de dygtigste advokater på området, dedikeret, empatisk og professionel.

Jeg kunne personligt ikke have været i bedre hænder, vi er yderst tilfredse med det resultat Anders fik skabt for os.

3 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

WTC yder en meget professionel og…

WTC yder en meget professionel og kompetent service og rådgivning
Specielt Anders Brøndtved gør meget ved at forklare-så alt bliver forstået.
Anders er et sympatisk og empatisk menneske og det spejler sig i det arbejde han udføre.

Jeg kan absolut anbefale WTC og speciel Anders Brøntved hvis du mangler en advokat indenfor familie/ anbringelser.

14 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders er nok den mest dedikerede…

Anders er nok den mest dedikerede advokat jeg har mødt i min desværre lange kamp.. Hans hjerte er hos børnene hvis du har rent mel i posen og vil dine børn det bedste findes ikke bedre advokat🙏😊

8 augustus 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.