Helt hen i vejret med deres priser og…
Helt hen i vejret med deres priser og alle deres skjulte gebyrer man bliver plukket ligegyldig hvad man køber ved dem en stor svindler koncern deres sælgere er iskolde
Würth Danmark A/S fører markedets bredeste og dybeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer og personlige værnemidler. - Velkommen til Würth Danmark A/S
Montagevej 6, Industri N2, 6000, Kolding, Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg har leaset en dækmaskine og en afbalanceringsmaskine hos Würth, og det her er uden sammenligning den værste kundeoplevelse, jeg nogensinde har haft – både privat og erhvervsmæssigt.
Før bestilling – allerede der gik det galt
Allerede før bestilling var det tydeligt, at noget var helt galt. Jeg fik oplyst en leveringstid på 7–12 hverdage, men hver gang Würth “lige skulle undersøge noget”, gik der flere dage uden nogen form for tilbagemelding.
Telefonen blev sjældent taget, og når jeg endelig kom igennem, blev jeg lovet opkald tilbage, som aldrig kom. Hver eneste gang var det mig, der måtte ringe igen. Når jeg så fik sælgeren i røret, virkede det som om jeg var blevet glemt, sagen var ukendt, og der var ingen svar – kun nye løfter om at vende tilbage på en bestemt dag. Spoiler: det skete aldrig.
Efter betaling – fuldstændig tavshed
Efter jeg underskriver kontrakten og indbetaler 72.000 kr., modtager jeg ingen bekræftelse overhovedet. I 14 dage hører jeg absolut intet fra Würth. Ingen status. Ingen forklaring. Ingenting.
Det går så op for mig, at Würth end ikke havde bestilt maskinerne endnu. Igen: jeg var glemt. Jeg skal selv ringe for at få helt basale informationer som leveringstid. En måned efter betaling får jeg så at vide, at der stadig er en måned til levering – hvilket heller ikke holder.
I mellemtiden: total stilhed fra Würth.
Da jeg rykker igen, sender de mig en mailkorrespondance skrevet samme dag, som angiveligt skal bevise, at de “arbejder på sagen”. Den dokumenterer absolut ingenting og virker mere som ren bortforklaring.
Løfter, der ikke bliver holdt.
Jeg blev tidligere lovet levering mellem 8. og 12. december, og ud fra det havde jeg allerede solgt mine gamle maskiner for at gøre min varevogn klar. En kæmpe fejl.
Næsten 2 måneder senere efter bestilling får jeg at vide, at maskinerne nu er landet på lager i Kolding – en fredag. De kan så først sende dem mandag eller tirsdag ugen efter. Da jeg ikke ville vente mere, kører jeg selv til Kolding d. 19. december for at hente dem.
Maskinerne er ikke klargjort – og virker ikke
Ingen har fortalt mig, at maskinerne overhovedet ikke er klargjort til brug. Især afbalanceringsmaskinen skulle samles, hvilket var ekstremt besværligt.
Da jeg endelig får den samlet, virker den ikke.
Det er op til jul, de fleste teknikere er på ferie, men jeg insisterer på hjælp. En tekniker kommer, måler lidt, kigger lidt – kan ikke finde fejlen og gætter på, at CPU’en er defekt. Han kommer dagen efter med en ny CPU. Det løser intet.
Jeg får så at vide, at jeg skal vente til d. 6. januar, før en af deres “Hunter-nørder” kan komme. Resultat: jeg kan ikke arbejde i næsten en hel måned.
Der er endda ingen bekræftelse på besøget 6. januar. Jeg ringer selv den dag og opdager, at de ingen anelse har, om der kommer nogen. Først efter kraftig brok sender de en tekniker ud. Han kigger hurtigt, kommer igen dagen efter – og finder fejlen på få minutter:
Et stik til printkortet var ikke klikket helt i.
Jeg kogte indvendigt. At jeg skulle vente næsten 2 uger, fordi den første tekniker ikke opdagede noget så banalt, er fuldstændig uacceptabelt.
Og så virkede dækmaskinen heller ikke
Da afbalanceringsmaskinen endelig virker, pakker jeg dækmaskinen ud – og den virker heller ikke. Et kabel er bøjet og defekt. Jeg sender billede d. 8. januar. Jeg får at vide, at de vil komme og kigge. Ingen kommer.
Jeg ringer igen. Nu får jeg at vide, at de “lige skal finde og bestille det rigtige kabel” – på trods af at de allerede har haft 3–4 dage. I dag er det 20. januar, og jeg har stadig intet hørt fra Würth. Ingen opdatering. Ingen løsning. Ingenting.
Det føles oprigtigt som om jeg ikke eksisterer.
Konklusion
Würth ved udmærket godt, at jeg ikke har kunnet arbejde siden starten af december. Jeg har talt med sælger, teknikere og servicechef. Intet hjælper.
Der har været:
Brudte løfter
Ingen kommunikation
Manglende bestilling
Manglende klargøring
Defekte maskiner
Manglende teknisk kompetence
Ingen oplæring eller gennemgang
Total ligegyldighed over for kunden
Magen til dårlig service og inkompetence har jeg aldrig oplevet i mit liv.
Det her har kostet mig penge, tid og ekstrem frustration.
Det er første og absolut sidste gang, jeg bruger mine penge hos Würth.
Er så træt af deres F-ing reklamer på YouTube at jeg skriver på trustpilot... det siger ikke så lidt.
Og Ja jeg blokerer den hver gang...
Nej jeg har ikke brug for en air condition som er en god buisness case.....
sidste år og i år fik jeg mails om ubetalte regninger som var betalte, og trussel om inkasso inddrivelse, heldigvis efter jeg selv skulle bevise jeg havde betalt alle mine fakturaer blev det først løst efter godt 1½ år.
jeg ville give würth Ringsted en chance igen, denne gang som kontant kunde det andet orkede jeg ikke, men magen til kundeservice skal man lede længe efter, eller retter sagt mangel på samme, oplevelsen fik jeg af personen som stod og ekspederede tirsdag d. 26. november 2024 ca. kl. 15:00, jeg fik ikke hans navn.
kommer ind for at købe nogle arbejdssko som skal opfylde nogle krav til mit lille havefirma den skal have hård tå beskyttelse, grundet arbejde med motorsav og andre skarpe redskaber, fleksibel og lettes muligt, fordi jeg går tit i ujævnt terræn, han finder et par og de ser fine ud, så de her er sikkert gode og ser på mig, og de er også billige ? jeg er ligeglad om der er billige eller dyre, bare de beskytter foden bedst muligt efter mine behov, og sidste jeg spørger indtil om der er beskyttelse i sålen fordi mange steder jeg kommer er der stål i jorden, det ved han ikke og går på computeren, fint så kan vi jo blive oplyst, men så siger han, du prøver jo bare at finde fejl ? hvad helved mener han? jeg har nogle simple krav der skal opfyldes til mit behov, meget enkelt, enten kan würth eller ikke klare det, andet har jeg ikke behov for at vide, ikke blive set ned på eller nedgjort. tog i STARK byggemark og fik sko af en meget behagelig kundeservice STARK Ringsted kan anbefales kraftigt!
Jeg har handlet hos Würth gennem flere år. Flere gange har jeg taget store pauser da jeg simpelthen bliver så træt af deres måde at prissætte samt behandle deres kunder.
Sælgeren ringer ca. 1 gang om året for lige at høre hvorfor min konto ikke bliver brugt.
Det gør den ikke fordi I synes 100 gram plastik i form af 5 små skillerum til en Würth Orsy mobil sortimentskasse skulle koste 550 kr.
De var ca. 6x6 centimeter.
Med Würth skal du prischecke ALT inden du køber.
Da sælgeren ringede denne gang forbarmede jeg mig og købte noget polish til aluminium/messing.
Da varen ankom kunne jeg se at den var meget tæt på at udløbe og blive for gammel.
Det ringer jeg til sælgeren om som så fint sender mig en ny og beder mig aflevere den gamle til butikken i Hillerød.
Jeg tænkte at det var fint, så kunne jeg have den med i bilen og aflevere den en dag jeg var i nærheden.
Da det så er tid til at betale regninger opdager jeg at jeg ikke er blevet krediteret den gamle, men så ganske rigtigt er blevet faktureret den nye.
Jeg får bekræftet fra sælgeren at det er deres procedure.
Jeg beder om en returfragt seddel i stedet, da jeg bor temmelig langt fra Hillerød, og det jo viser sig at jeg ikke kan aflevere den i butikken i Hillerød når det passer mig.
Jeg får at vide af sælgeren at det er for at gøre det nemmere for kunden at de gør sådan.
Jeg kan ikke se hvordan det her kan blive nemmere for kunden.
Sidste mail jeg fik blev jeg bedt om at stille varen frem og vedlægge fakturaen.
Jeg skrev tilbage at jeg ikke har fakturaen længere, og de i så fald så må sende mig en ny faktura.
Siden har jeg ikke hørt noget.
Jeg synes det er fuldstændig vanvittigt at både jeg og sælgeren skal bruge så lang tid på det her.
Det er en lille dåse polish til 250 kr.
Hvorfor i alverden vil I have den retur ?
Kundenummer 45933
Jeg har fået så mange spray dåser som ikke virker der er ikke nok tryk på dem
Så har vi igen-igen været ude for en helt ekstrem fin service hos Würth i Næstved. Denne gang kom den fra Anika. Men i det hele taget har vi over årene mødt så meget service, imødekommenhed, flexibilitet og - ja - bare glæde hos Würth. Mange tak!
Gode produkter. Tit har Würth de rigtige produkter til opgaven.
Har det bredeste sortiment i landet, for håndværkere.
Men kan ikke lide at deres indpakning ofte er alt for stor i forhold til indhold, det er nok effektivt - men resource spild.
Hurtig levering.
Lig hvad jeg bestilte, også selvom det var i sidste minut jeg bestilte det.
Lees meer over geverifieerde reviews.