op 14 nov bestelling gedaan ,meteen betaald ,nog geen ontvangstbevestiging,of enige reactie na verschillende mails gestuurd te hebben,dit kan niet vind ik. eerste en laatste keer dat ik hier beste... Toon meer
Heb vaker bij Xgadget besteld maar sinds een tijdje is de webshop wel verandert. Eerst leverde ze alleen gadgets met een levertijd van 2 a 3 weken. Dit is nu wel verandert. Ze leveren nu o... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
U kunt bij ons afrekenen met: IDEAL, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Mistercash, DirectE-Banking, Giropay en overschrijving. Electronica, Kabels, Auto-accessoires Gadgets Binnen 24uur antwoord op alle vragen.
computermuis
eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb,oplichterij noem ik het.
dit moest een sinterklaascadeautje worden voor mijn dochter, leuk hoor
Onbetrouwbare webshop
Ik heb op 28 september een bestelling gedaan en tot op heden nog steeds niets mogen ontvangen. Ook heb geprobeerd in contact te komen per mail, aangezien er geen telefoonnummer beschikbaar is, maar helaas ook hier geen response.
Erg jammer dat er in deze tijd nog onbetrouwbare webshops zijn!!!
Opgelicht?!
8 juli voor mijn dochter een batterij besteld, hopende het voor de vakantie binnen te hebben, moet tenslotte kunnen. Helaas dat lukte niet want het kwam niet binnen maar dan zou het er naar ons idee vast na de vakantie liggen!
We zijn nu een maand verder, ik heb 1,5 week geleden een mail geschreven daar ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Op deze mail heb ik geen antwoord ontvangen en tot op heden ook mijn bestelling niet mogen ontvangen maar al wel betaald!
Voelt toch echt als oplichting! en voel er langzaam wel iets voor om aangifte te gaan doen.
jammer
Stuurnaaf voor carisma besteld met 2 werkdagen leverbaar. Week later nog niks. Niet telefonisch bereikbaar wat ik heel slecht vind en geen reactie op m'n mail. Heel jammer hoop dat ik niet opgelicht wordt. Als er problemen zijn met leveren meld het op zn minst.
Top Service en Levering!
Eerst leverde ze alleen gadgets met een levertijd van 2 a 3 weken.
Dit is nu wel verandert.
Ze leveren nu onder andere ook Electronica, kabels en Auto-accessoires.
Heb er een tijdje geleden een Stuurnaaf en wat stickers voor mijn auto besteld.
Vervolgens een mailtje gestuurd met de vraag wanneer het bezorgd zou worden.
Kreeg diezelfde dag nog een email met daarin dat het op voorraad was en de volgende dag verzonden zou worden.
Had mijn bestelling dus binnen 2 dagen en ben erg tevreden over de service en levering
TOP!
niet normaal!
ik wacht nu al 3 weken op mijn artikel, en nog steeds niet aangekomen, bij de leveringtijden staat er dat het ongeveer een week zou duren voordat die aankwam. ik stuur allerlei berichtjes met vragen en daar word geen antwoord op gegeven.
ik voel me opgelicht.
Prima service en snelle levering!
Easycap besteld, volgende dag al geleverd. Helaas bleek deze niet te werken (kan gebeuren). Werd direkt volgende dag nieuwe bezorgd.
Prima service!!
Ik voelde me opgelicht.
Ik heb op 15 februari 2011 iets besteld en heb het vandaag 1 april nog steeds niet! Constant loze beloftes dat het pakket eraan komt binnen enkele dagen. Geld teruggevraagd maar hier wordt geen gehoor aan gegeven. Ook via andere wegen geprobeerd contact te leggen met de eigenaar maar hij reageert niet. Pure oplichterij.
Update: Na het lezen van mijn negatieve bovenstaande bericht op Trust Pilot en Tweakers, heeft de eigenaar (meer dan 1,5 maand na mijn bestelling) mijn geld aan mij teruggestort. Het is jammer dat hier 2 zeer negatieve reviews voor nodig waren, maar ben blij dat ik het terug heb. Denk dat ik zonder Trust Pilot en Tweakers had kunnen fluiten naar mijn geld. Beide bedankt.
Prima service
Alles verliep vloeiend. Werd constant op de hoogte gehouden en het is lekker goedkoop.
Doen wat je belooft.
Een hoogtemeter op zonne-energie. Het duurt even voor het produkt in huis is, het komt dan ook uit China. Maar XGadget houdt je goed op de hoogte van de vorderingen in dat proces.
De hoogtemeter zelf is ook precies wat op de website werd beloofd. Het klokje loopt een paar seconden per dag uit de pas, maar verder werkt alles zoals je verwachten mag.
Leuk om te vermelden is de gebruiksaanwijzing die uit het Chinees is vertaald. Geweldige zinnen, die je moet onthouden om op feestjes te kunnen citeren. Het was geen belemmering bij het ontdekken van de mogelijkheden en de bediening.
Een aanrader!
Mp3 oortjes bestellen, 4 weken wachten
Product zelf is super, werkt echt goed.
Baalde dat er vertraging was, kon XGadget zelf niks aan doen, maar wel aan het feit dat ze dit niet aan je melden. Toen ik hier zelf achterna ging vragen kreeg ik wel snel een duidelijk antwoord.
MP3 sport gekocht
we werden prima op de hoogte gehouden wanneer het product verstuurd werd en waar het zich bevond,wij zijn dik tevreden !!!!
Hele goede service !
Ondanks dat het even duurt (maar dat wordt duidelijk uitgelegd van te voren) kun je leuke dingen bestellen voor een lage prijs en krijg je het keurig uit China e.d. thuis gestuurd. Dik tevreden !
Harald
Batterij en Memmory card
Alles verliep volgens afspraak en werd goed geinformeerd .TOP
pandora batterij
Pandora batterij besteld, en netjes binnen de levertijd geleverd.
Dus zover tevreden, alleen krijg ik het kreng niet aan het werk, op de site site van xgadget staat hoe je het moet doen, maar de link om software te downloaden werken niet meer. Navraag bij xgadget leverde een snelle reactie op met een nieuwe link ook daar had ik geen succes bij. Maar naar mijn mening is xgadget daar ook niet verantwoordelijk voor. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Ik zou er zo weer een bestelling plaatsen, alleen zou ik eerst duidelijk willen hebben hoe iets werkt. wie weet hoe het moet mag het zeggen inboard@live.nl
Gamecube controllers
Alles verliep vlotjes, netjes mailtje gehad van een soort track and trace vanuit hongkong. Spullen zijn perfect afgeleverd en werken even goed!
Assecoires Ipod
Bestelde artikelen werden goed verzorgd geleverd. Had wel gelezen maar niet goed gerealiseerd dat Xgadget niet zelf levert maar bemiddelt. De levertijd, zeker reeel gezien land van herkomst, was echter langer dan in eerste instantie verwacht.
3 Telefoons besteld
3 telefoons besteld waarvan 2 leverbaar. Voor de 3e telefoon oplossing gevonden ...en ook die keurig geleverd.
goed goed en nog eens goed
prijs kwaliteit=super
levertijd binnen de 3weken