De mobiele telefoons die deze webshop verkoopt is allemaal tweedehands rommel! Let op: er wordt valse voorlichting gegeven! Onderaan de beschrijving van de telefoons staat in heel klein lettertype... Toon meer

Slechte kwaliteit, staat na jaar helemaal bol, met moeite uit camera kunnen verwijderen. Slechts 6 maanden garantie. Helaas, goedkoop is duurkoop. Antwoord op mail: nooit problemen gehad met deze batt... Toon meer

Ik heb bij Yagoda een USB Wi-Fi adapter bestelt voor circa 12,00 euro. Verzendkosten was al inbegrepen in de prijs waar ik me over verbaasde (dat kom je bijna nooit tegen). Een maal vlot ontvange... Toon meer

1. Computers en accessoires winkel
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Computerwinkel
  4. Elektronische onderdelenwinkel
  5. Elektronicawinkel
  6. Videogamewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uw goedkope leverancier voor al uw Accessoires op het gebied van PC, Laptop, PDA, Camera, Camcorder, Gaming en Gameconsoles (Playstation, Xbox, Wii, Dsi etc.

1,7

Zeer slecht

Had een 8BITDO NES30 Classic controller …

Had een 8BITDO NES30 Classic controller plus Receiver gekocht, maar helaas werkte de Receiver niet.
Gebeld en ze gingen het uit proberen en bleek ook dat die het niet deed.
Na meerdere getest te hebben hadden ze een werkende en die hebben ze meteen opgestuurd en deze werkt wel.

18 oktober 2017

Snelle service, weinig communicatie

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verzonden met DPD. Na wat problemen met DPD kreeg ik het pakket heelhuids binnen, echter bleek hij niet helemaal naar wens te functioneren. Na het zoeken naar de retourvoorwaarden, besloot ik mijn bestelling in de accountpagina te annuleren en heb ik het pakket teruggestuurd. Het was een beetje onduidelijk wat er met mijn pakket was gebeurd, maar uiteindelijk heb ik gewoon mijn geld terug gekregen. Dus de service was goed, alleen mag de communicatie wel wat opgeschroefd worden.

26 augustus 2017

DRAMA service!!

Over de levering niets te klagen...
Kabel besteld via deze site, helaas niet de goede. Gevraagd wat nu te doen, ruilen of retour. Netjes reactie gehad om het te retouren naar afzender. Vervolgens bestelling retour gedaan. Na 2 weken nog geen reactie of geen geld op mijn rekening. Nog maar een mail eruit gedaan maar weer geen reactie. Ook telefonisch niet te bereiken of ze willen je niet verder helpen... Als je zo omgaat met je klanten dan doe je toch echt iets verkeerd!!

15 november 2016

Top service!

Omdat ik niet zeker wist of de hdmi naar tulp omvormer zou werken voor mij heb ik contact opgenomen met Yagoda. Om er zeker van te zijn wouden ze dit wel voor mij testen. ik woon niet ver van Twello dus besloot ik er naartoe te gaan. Ik ben hier goed geholpen door het personeel van Yagoda en de omvormer werkte super. Ik ben niet zo van het kopen op afstand, en gelukkig heeft Yagoda hier een mooie afhaallocatie voor!

14 april 2016

Goed

Geen problemen alles was op tijd en werkt goed

7 april 2016

Zeer tevreden

Zeer leuke producten, en niet onbelangrijk, ook een zeer goede service. Ik had mijn order wat aan de late kant besteld, maar had hem de volgende dag nog binnen. Na enkele onduidelijkheden wat betreft de werking van mijn product even gebeld met de zaak. Na zeer vriendelijk te zijn geholpen was het probleem zo opgelost! Ik ben enthousiast!

7 april 2016

Zelfs geen reactie op e-mails en tickets

Het enige wat goed was, was de snelheid van levering. Jammer dat slechts de helft van mijn bestelling werd geleverd. In een tijdsbestek van 2 weken heb ik hierover 2 e-mails verzonden en 2 tickets aangemaakt, geen enkele reactie al die tijd! Zelfs geen automatisch aangemaakte ontvangstbevestiging. Pas nadat ik extra kosten moest maken door hierover te bellen en waar bleek dat al mijn berichten nog niet eens waren gezien (!) werd de andere helft opgestuurd. Heel erg slecht dit. Ja, er gaat overal wel eens iets mis, maar zelfs niet reageren op e-mails en tickets is onprofessioneel en niet bepaald klantvriendelijk.

2 februari 2016

Goedkoop is duurkoop

Had een 4 poorts usb hub gekocht voor € 19,00, maar was al meteen kapot. Het is een witte usb hub, waarbij ze dan een zwarte adapter leveren! Wordt dus niet aangegeven bij het bestellen.
Geld terug gevraagd, maar daar begonnen ze niet aan, dus het spul kreeg ik nieuw toe gestuurd; na een paar minuten weer kapot. Nu heb ik geld terug gevraagd en gekregen, maar wel al die tijd ellende ermee .
Voortaan maar wat meer geld uitgeven ergens anders, want Yagoda ziet blijkbaar geen kans , om voor dat geld een fatsoenlijke hub te leveren

19 oktober 2015

Waardeloos

Zeer slechte webshop. Plaats je een bestelling wordt het keurig geleverd. Wil je het vervolgens ruilen, zelfs voor een duurder product, hoor je niks meer van ze. Ik had een mail gestuurd en daarin gaven ze aan dat het prima was. Vervolgens stuur ik mijn product terug, maar hoor ik niks meer van ze. Daarna heb ik ze nogmaals een mail gestuurd dat ik nog niks van ze heb vernomen i.v.m. de ruiling. Weer geen reactie. SUPER SLECHTE SERVICE DUS!!! Weg product, weg geld.

16 januari 2014

Snel en goede service in tegenstelling wat anderen beweren

Ik ken Joep vanaf het begin, kocht mijn eerste Dvd's op Ebay bij hem en heb naderhand vele andere zaken bij Yagoda gekocht. De kwaliteit is over het algemeen goed en mocht je al problemen hebben met bijvoorbeeld een cartridge die niet print is het spuitstuk schoonmaken een optie!

Uiteraard gaat er wel eens wat mis maar denk dat ons ieder dit wel eens gebeurt aangezien geen mens perfect is!

30 januari 2012

Slechte vervangende HP-cartridges

Vervangende HP-cartridges gekocht maar die werken echt voor geen meter. De zwarte levert nauwelijks inkt en de kleuren te weinig geel.
Alles schoongemaakt, opnieuw geinstalleerd, uitgelijnd noem maar op maar nog steeds geen fatsoenlijke afdruk geproduceerd.
De levering, moet ik zeggen, was snel en perfect, maar tja...

15 januari 2012

Mooie site

Er is altijd wel een aanbieding die ik wil kopen. De bestelling wordt snel geleverd! Aardige mensen, en dat helpt altijd!

16 december 2011

USB-wi-fi adapter

Ik heb bij Yagoda een USB Wi-Fi adapter bestelt voor circa 12,00 euro.
Een maal vlot ontvangen direct aangesloten, drivers geïnstalleerd van cd`tje en het werkt.
Erg eenvoudig prijs kwaliteit helemaal goed. Maar voor een betere usb Wi-Fi adapter (grotere afstand bijvoorbeeld) toch maar een andere nemen (ze hebben volop keuze!).

10 augustus 2011

snel sneller snelst

het is al weer een tijd geleden dat ik hier wat besteld heb. maar wanneer je daar iets besteld, heb je het supersnel in huis. en via Ebay ook vaak zeer lage prijzen

9 juli 2011

Is dit jouw bedrijf?