1. Yogastudio

SHOP SUSTAINABLE
SHOP YOGA MATS
SHOP MEDITATION

About Yogamatters

We are here to serve your yoga and wellbeing journey. Always have. Always will.

Why choose Yogamatters?

Here at Yogamatters, you'll find a passionate, engaged and values-driven team committed to making positive things happen. With a wonderfully diverse range of yoga practice, experience and styles between us, we trust that our genuine passion for yoga and wellbeing shines through in all that we do - be it sourcing and stocking the latest wellness books or taking the time to help you choose your perfect yoga mat.

4,7

Uitstekend

8K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hoi,

We zijn u erg dankbaar en stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling met ons te delen.

Lily & The Yogamatters Team

Gelukkig met de nieuwe hoes voor mijn…

Gelukkig met de nieuwe hoes voor mijn bolster. Niet goedkoop maar wel degelijk.

26 maart 2023

Hoi Lisa,

Bedankt voor de beoordeling! Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld en helpt ons team te verbeteren.

Heb een fijne dag,

Krisztian & The Yogamatters Team

Leuke webshop, lastig retourneren

Leuke webshop met mooi assortiment. 2 yoga outfits besteld waarvan de ene prachtig uitviel en de andere helaas niet voor mij. Retourneren is echter op eigen kosten (en eigen risico) en naar de UK is dat nogal wat. De retourkosten waren te hoog voor de aankoopprijs van de 2e outfit dus heb ik de outfit maar gehouden en op marktplaats gezet... Dit maakt dat ik helaas niet meer zal bestellen bij deze webshop. - in ieder geval niet voor items zoals kleding, waarvan je niet weet of het zal passen.

21 november 2022

Hoi Annemarie,

Bedankt voor uw feedback. Als relatief klein bedrijf kunnen we helaas niet de kosten van het retourneren van onbeschadigde artikelen dekken, zoals veel van de grotere retailers. We zouden deze optie in de toekomst graag aanbieden, alleen is het nu nog niet haalbaar. Als u iets in minder dan perfecte staat ontvangt, neem dan contact met ons op en we kunnen alternatieven aanbieden.

Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Heb een fijne kerst.

Krisztian & het Yogamatters-team

Yogamatters of course

Mijn yogamat en maankussentje werden supersnel geleverd en waren goed verpakt. De kwaliteit van zowel mat als kussen is ecxellent. Beide zijn ook prachtig van kleur; dezelfde kleur als op de site van Yogamatters.
Ik ben heel tevreden!

22 september 2022

Mooie kwalitatieve yogamatten.

Het ging heel vlot om de yogamatten te bestellen. Bovendien was de bestelling er een week later al. Ik ben zeer tevreden over de prijs en de kwaliteit van de matten, bovendien bestaan ze in zeer leuke kleuren.

20 november 2021

Hallo Liesbeth,

Ik hoop dat het goed met je gaat.

Uw opmerkingen zijn gedeeld met ons hele team van Yogamatters. Als we horen van tevreden klanten zoals jij, verspreiden we de positiviteit! Hoop u snel weer van dienst te kunnen zijn.

Krisztian & The Yogamatters Team

Toon reviews in alle talen. (8.371 reviews)