Jeg er meget meget glad for yogavivo. Jeg bruger det ca. 4 gange om ugen og det har i den grad hjulpet mig tilbage til en krop jeg troede var mistet pga sygdom. Mit sind er roligere nu. Jeres instru... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Videoer og underviserne er rigtig gode. Desværre er både app og hjemmeside ekstremt ustabile. Jeg har nævnt dette overfor Yogavivo og har blot fået tilbagemeldingen at jeg skal prøve at fjerne cache m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig gode trænings videoer med stor variation. Dejligt at man kan vælge forskellige forløb med påmindelser, men også nemt at finde en træning til et specifikt behov. Alt sammen til en meget rimeli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan godt lide at der er mange forskellige videoer at vælge i mellem, god filtrer (såsom stil, varighed), høj kvalitet, forskellige stilarter af yoga og andre discipliner. Er fx lige i gang med et... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf

København, Denemarken
Vraagt klanten om een review
man kan altid nemt finde inspirerende sessions og få sig nogle gode sundhedsvaner.

Antwoord van Yogavivo
Stor anbefaling herfra. Bruger ofte Ene's og Simon's programmer.
Generelt er jeg meget tilfreds med videoerne og instruktørerne. Der kan dog af og til mangle de der små vigtige justeringsinstruktioner, der gør, at stillingen udføres korrekt

Antwoord van Yogavivo
Gode øvelser og god instruktion. Jeg bruger Kristines videoer ofte. Det er næsten som at være til en fysisk lektion. Uden øvelserne ville jeg ikke få lavet yoga derhjemme.

Antwoord van Yogavivo
God app der holder en til ilden grundet daglige mails samt virkelig fede og varierede forløb - elsker den!

Antwoord van Yogavivo
Den eneste ulempe er at vælge blandt de mange gode videoer med kompetente undervisere. Der er både traditionel yoga, styrketræning, meditation, afspænding, face yoga, gravid yoga mm.

Antwoord van Yogavivo
Jeg elsker at der så meget forskelligt på app'en både yoga men også træning. Det er fantastisk med de forskellige forløb der tit kommer.

Antwoord van Yogavivo
Den bedste yogaplatform jeg har benyttet. Fedt at der også er kommet videoer med styrketræning og puls.

Antwoord van Yogavivo
Et skønt og alsidigt Forum med dygtige undervisere🙏❤️kan varmt anbefales.

Antwoord van Yogavivo
Yogavivo.dk er fantastisk. Jeg laver yoga, hver morgen 20 minutter og elsker det. Har jeg ondt i ryggen eller har brug for styrke, så kan jeg vælge et program, der passer til lige netop det. Yoga er mange ting, og man kan søge på den type yogs, som man elsker mest. Instruktørerne er professionelle. Der er ligeledes meditationer og nye spændende måder, at arbejde med kroppen på. Kan varmt anbefales 😊🙏

Antwoord van Yogavivo
Det er nemt at finde videoer og påmindelsesmailsene fungerer rigtig godt. Der er yoga af en vær art, med god lyd og guidninger.
Jeg synes dog ikke at kunne få samme materiale frem på appen. Måske er fejlen min.

Antwoord van Yogavivo
Dejlig nem app. Jeg finder hurtigt en video som min krop har brug for og jeg finder den dejligste ro!
Namaste 🌟

Antwoord van Yogavivo
Har gennem flere år især fulgt 3-4 af underviserne, og jeg har haft stor glæde af at se og gense deres videoer om både om øvelser, meditation og yogafilosofi.
Der er en super systematik på Yogavivo, der gør det nemt af finde relevante videoer.

Antwoord van Yogavivo
Der er altid en video der passer til det aktuelle energiniveau eller den problematik man har brug for at arbejde med. Fantastisk variation og vigtig viden i alle øvelser og forløb- præcis på det tidspunkt der passer ind.

Antwoord van Yogavivo
Bruger hjemmesiden meget, i nogle uger dagligt. Der er yoga for enhver smag, og jeg får lavet meget mere yoga, fordi der også er klasser på ned til 10 min.
Eneste lidt trælse er, at den automatisk scroller op til start i en søgning, hvis man har trykket ind på en video for at læse mere om den.

Antwoord van Yogavivo
Elsker at dykke ned i en ny yogastil eller ny dygtig underviser og nørde indtil jeg føler jeg kender lidt til stilen. Og så at have noget at vende tilbage til, når jeg har mere brug for noget kendt..
Jeg har brugt yogavivo meget på et tidspunkt, hvor jeg arbejdede på en fysioterapeutklinik, hvor afbud naturligt dukker op i løbet af en dag og dermed udløser hele og halve timers fri - perfekt til en eller to yoga sessions.
Og så på barsel var det skønt at have en underviser klar, når baby blev klar til at sove :)
Nu i ny og næ, som det passer ind i småbørnsfamilielivet og mine behov.

Antwoord van Yogavivo
Yogavivo er nemt at gå til. Der er mange typer af yoga og mange forskellige temaer og undervisere. Eneste lille men er at appen ikke fungerer rigtig godt på min iPhone