Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Toon meer
Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Toon meer
Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Toon meer
Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Toon meer
De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.
Erg goede verzending en een snelle levertijd. Heel goed verpakt. Zou zeker weer bestellen als het uitkomt.

Antwoord van YourPlants
super levering niks kapot en zo mooie plant wat je ziet op de foto krijg je ook dankjewel

Antwoord van YourPlants
Snelle en goeie service. Men was een deel van de bestelling vergeten maar kreeg dit direct nagestuurd.
Dank je wel en tot de volgende bestelling!

Antwoord van YourPlants
Zeer mooie bloeiende Anthurium mogen ontvangen, na mijn bestelling was deze binnen 3 dagen geleverd in een zeer goede verpakking waarin de plant zeker niet kon beschadigen. Kortom erg tevreden, ik ga zeker nog een keer bij Yourplants bestellen!

Antwoord van YourPlants
Snelle levering, leuk om kaartjes te versturen waar (hopelijk) bloemen uitkomen

Antwoord van YourPlants
Ik ben heel goed geholpen en daardoor had ik een mooi cadeau, perfect op tijd. Heel goed!

Antwoord van YourPlants
Ik had 2 kaarten besteld toen deze nog maar net aangekondigd waren. Het bleek dat je de kaarten niet apart kon bestellen maar alleen samen met een plant. Dat was op dat moment nog niet duidelijk op de site. Het contact met de medewerker was heel prettig en ik kon kosteloos een plant uitzoeken waarna deze samen met 1 kaart werd thuisbezorgd. Hoewel ik nu nog 1 kaart mis (dit zou nog uitgezocht worden) ben ik zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de plant en de kaart als de aandacht voor mij als klant.

Antwoord van YourPlants
Bijzondere producten, overzichtelijke site, klantvriendelijk. Helaas wel: kaartje vergeten bij de bestelling, en het was een kado -> de ontvanger wist dus niet van wie het kado afkomstig was en heb dat zelf achteraf moeten vertellen. Daarom 3 ipv 5 sterren.

Antwoord van YourPlants
Ik ben super tevreden over de snelle en goede levering. Zeer goed vervoerd en netjes en heel aangekomen

Antwoord van YourPlants
Snelle levering en zeer mooie orchidee. Degelijk ingepakt. Een mooie verrassing voor mijn vrouw.

Antwoord van YourPlants
Snelle reactie. Het product binnen een paar dagen ontvangen.
Ik had de kaarten met zaadjes gekocht. Misschien een tip; de 5 kaarten zaten in 1 envelop. Had graag 5 van deze enveloppen erbij gehad. Ik heb de kaarten namelijk opgestuurd. Wil er ook wel extra voor betalen hoor want het was een mooie bijpassende envelop. Koop er zeker weer in de toekomst

Antwoord van YourPlants
Ik had een ecosysteem besteld. Dit werd keurig verpakt bezorgd. De plantjes zaten stevig in de doos en zagen er mooi uit.
Echte aanrader!!

Antwoord van YourPlants
Inmiddels heb ik al diverse bestellingen bij YourPlants geplaatst. De producten zijn van goede kwaliteit en de service is uitstekend!

Antwoord van YourPlants
Super leuke en mooie plantjes in een pot ontvangen. En wat slim en leuk verpakt ook! Ben er heel blij mee

Antwoord van YourPlants
Yes! Een 3tal mooie, nieuwe plantjes erbij. Super snelle bezorging en ze zaten op een manier in een doos waardoor ze thuis heel aankomen.
Erg tevreden, bedankt.

Antwoord van YourPlants
Prachtige planten, hopelijk blijven ze mij leven. Mooi verpakt in speciale dozen en binnen een paar dagen jn huis.