Zelf.nl Reviews

3,4

Proberen niet uit te betalen als je daar wel recht op hebt. Iedere mail duurt 5 dagen voordat er antwoord op komt, ben je met een simpele melding al snel.meer dan één maand bezig. Mijn reisgen... Toon meer

Op 14 juli schade gemaakt, vandaag zonder hoofdpijn een schadeformulier digitaal ingevuld, nog telefonisch contact opgenomen en het wassen gewoon TOP deze behandeling. Weet natuurlijk niet hoe het... Toon meer

Beste, Ik heb een doorlopende reisverzekering, inboelverzekering en thans ook een all-risk autoverzekering. Je zult vragen waarom allemaal bij zelf.nl maar daar heb ik diverse antwoorden o... Toon meer

Wij verzekeren alles, in maart 2014 wordt ook de autoverzekering bij julie afgesloten! Wij hebben zelf veel onderzoek gedaan naar de beste en goedkoopste verzekering en dan steken jullie er met kop en... Toon meer

1. Verzekeraar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Zelf.nl - Verzeker Uzelf Voordelig

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede verzekering en direct duidelijkheid

Een tijdje geleden heb ik een kapotte digitale camera opgegeven. Die was helaas in de handen van ons bijna 2 jarig zoontje beland. Binnen 1 week was allen geregeld. Het enige minpuntje was dat ik achteraf moest horen dat ik een gedeelte eigen risico moest betalen. Daarover was ik helaas niet geïnformeerd. Snelle service en ook de mogelijkheid om ons de volgende dag terug te laten bellen als het erg druk is

Transparant, snel, zonder poespas

Zelf.nl is transparant in wat ze doen en zijn zonder uitzondering de meest makkelijke verzekeraar waar ik tot nu toe bij ben aangesloten. Vlakschade van de telefoon? Geen probleem, reparatieofferte toegestuurd en binnen no time had ik het geld op de rekening.

zelf het beste!

No nonsens verzekering.
duidelijk en goedkoop.
De naam zelf slaat niet op de service
ze helpen je goed!

2 september 2014

Zelf.nl bied een goede service voor een betaalbare prijs.
Geen klachten.
Schades werden ook goed behandeld.

2 september 2014

verzekerd van een goede verzekering!!

Hebben reisverzekering en helaas ook nodig gehad omdat ketting van mijn vrouw op vakantie was gestolen. Bij de telefonische melding heel vriendelijk te woord gestaan, formulier ingevuld en heel snel maximale vergoeding gekregen.

2 september 2014

Goedkoop en goede service!

Zelf.nl is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en bekwaam. Ook de snelheid van de service is goed. Tenslotte is zelf.nl ook goedkoop vergeleken met andere verzekeraars. Tot nu toe heb ik geen klachten.

Simpel.

Simpele aanvraag en goede response als je ze een keer nodig heb. Merendeel is simpel en duidelijk.
Kort om eenvoudig en goedkoop.

2 september 2014

goede afwikkeling van zaken.

De afwikkeling van de inbraak bij ons thuis, werd netjes en redelijk snel afgewerkt.
Zelf huurt een onafhankelijk bedrijf in voor de afwikkeling.
Van dit bedrijf kregen wij ook goede adviezen mee ivm verwerking en beveiliging.
Ondanks dat je niet alles terug krijgt wat je verloren bent. kijken wij alles met goede verstandhouding terug.

Denk aan jezelf, kies Zelf

Toen de zorgverzekering moeilijk ging doen, stond zelf direct klaar om
zonder moeilijk te doen de dure injecties voor Rabies (in sri lanka) meteen te betalen. In een woord....Geweldig.