Website/winkel bestaat ineens niet meer. Aankoopbedrag en retourkosten kan je naar fluiten. Via de e-mail (mobielnummer op website wordt niet beantwoord) nog ene Fleur op de lijn gehad maar het is inm... Toon meer
Niet bij bestellen. Dropshipper, het enige mooie is de website. Kleding niet zoals op de foto, slechte kwaliteit. Retour naar China op eigen kosten. Ze bieden eerst 10% kosten aankoopbedrag (dat was a... Toon meer
Reageren nergens op, product te laat bezorgd en verkeerd. Nu terug proberen te sturen maar het komt weer retour aan huis dus extra kosten gemaakt en nog steeds geen geld terug…. Belachelijke site
De bestelling werd geleverd voor meer dan 2 weken in plaats van de opgegeven 5-9 dagen. Ze stuurden me een andere maat, kleur en motief van de tekening. Het belangrijkste is - polyester in plaats van... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik bestelde een "elegante " kersttrui
Ik bestelde een "elegante " kersttrui. Volgens de site in hoogwaardige materialen enz.
Het ontvangen product is van erbarmelijke kwaliteit en komt aan geen kanten overeen met de afgebeelde trui op se site van Zephyras.
Puur bedrog.
Oplichters!!! Foutieve informatie en halve waarheden
De zin dat de maten volgens gewone pasvorm is klopt totaal niet , ikzelf heb 2 kostuums besteld aan mata XL , toen ik ze ontvangde waren deze beide veel te klein , rond de maat small waarschijnlijk dus zelf niet kunnen passen , hun retourneren beleid is ongelooflijk misleidend , ze plaatsen een ''niet goed geld terug garantie '' maar in werkelijkheid heb je de keuze tussen terugzenden naar China (waar de kleren vandaan komen) aan de prijs van 20-30€ die op de consument hun kosten komt , ofwel mag je de kleren houden en krijg je 10% van je geld terug, wat echt heel weinig is , dus niet kopen op deze site , je komt bedrogen uit na 2 weken wachttijd voor ontvangst!!!
+Ik heb ontdekt dat dit een oplichters site is die vanuit China komt , steelt afbeeldingen van andere sites en heeft absoluut geen bureau of vestiging in Nederland, hun Kvk (kamer van koophandel) nummer is een elektro zaak te Nederland, dus fraude, identiteitsfraude en oplichting!!!!opgelet dus!!!
Oplichterij
Oplichterij. Je betaal € 80 voor een Chinees neppertje van € 15. Retour sturen is niet mogelijk. Lees onderstaande reviews.
Helaas heb ik deze niet gelezen en heb een trui besteld die achteraf van waardeloze kwaliteit bleek.
Criminelen zijn het.
Waardeloze levering
Ruim drie maanden moeten wachten op de schoenen. Ik heb maat 38, de schoenen vallen veel te klein, ze zijn meer maat 36-37. De kwaliteit is waardeloos. Ruilen is een onbegonnen zaak. Ik heb de schoenen gratis weggegeven, omdat ze geen stuiver waard zijn. Oplichters zijn het.
Pure oplichting
Pure oplichting. Doen zich voor als Belgische en Nederlandse mode uit Amsterdam. 50 euro voor een hoodie van Cbinese brol gemaakt. Terug sturen verplicht naar China kost 30 tot 40 euro. Klachten krijgen allemaal standaard antwoord.
Koop hier nooit
Koop hier nooit. Foto’s zijn misleidend en niet representatief voor wat je ontvangt. Je betaalt veel te veel voor het product. Kwaliteit 0. Service 0. Retourbeleod 0. Lange levertijd. Geen communicatie tussentijds. Retour op eigen kosten naar China. Dus je geld ben je kwijt . Ze adviseren om 10% van aankoopbedrag terug te storten. Dit is geen correct retourbeleid. Dit is geen klantgericht bedrijf. Wegblijven hier.
Criminelen
Criminelen! Wat een oplichterij, verzenden duurde lang. Toen het eenmaal binnen was bleek de kwaliteit erbarmelijk.
Toen ik het wilde terugsturen kreeg ik te horen dat ik het dan wel op eigen kosten naar China moest sturen, kosten 30 tot 40 euro!! Als alternatief kon ik ook kiezen om 10% van de aankoopprijs terug te krijgen, deze regeling mocht ze speciaal voor mij eenmalig aanbieden. Wat een eer!
Dit soort bedrijven moeten zo snel mogelijk alle bestaansrecht kwijtraken!
ik vreesde het ergste
ik vreesde al het ergste toen ik het aanbod zag, veel te lage prijzen voor de voorgespiegelde kwaliteit en voor mij een nieuwe naam tussen de webwinkels controle hier bij Trustpilot bevestigt mijn vermoeden Een winkel die bestelt in China en waar niet geretourneerd of geruild kan worden als het artikel [zwaar] tegenvalt althans niet op een redelijke manier hoge retourverzendkosten naar China betalen en dan dan nog afwachten of het geretourneerde
artikel daar ooit aankomt één van de vele ondeugdelijke webshops waarvan ik hoop dat die gaan verdwijnen op den duur
KOOP HIER NOOIT!! - 2
Met z'n retour beleid heeft deze kledingwebsite geen recht van bestaan zij leggen het ondernemers risico bij de klant en denken dat de klant nog onder een steen leeft.
Ze laten de spullen gewoon vanuit China direct naar de klant sturen, als de klant niet tevreden is zeggen ze dat je zelf de spullen moet terug sturen naar China kosten voor de klant schatten ze op € 30.- a € 40,-
Dus als je daar iets koopt kun je het niet omruilen/retourneren.
Niet kopen! Dropshippers, geen klantenservice.
Niet kopen. Oplichters net zoals Luminoir.nl
Niet bestellen
Het verzenden duurde ruim een maand en ik wil het pakketje graag retour sturen,maar heb nooit een retour formulier ontvangen. Bij het zoeken van contact krijg ik geen reactie. Kort om, niet bestellen hier.
Nooit meer shoppen bij Zephyras
Nooit meer shoppen, na 2 manden mij bestelling ontvangen, ongelooflijk slecht kwaliteit, de product dat ik ontvang heel anders dan de foto's op hun website, en toen ik wou het retouren, dan zeg ze kost €40 tot €50 voor verzendkosten naar China voor een product van €30. Gewoon oplichters
Oplichting winkel
Oplichting winkel! Ze verkopen jou neppe spullen van Aliexpress daarom is de levertijd ook 4 weken minimaal en je betaald de prijs voor een originele. NIET KOPEN HIER!!!
Ik heb al 3 e-mails gestuurd om een…
Ik heb al 3 e-mails gestuurd om een retournering te doen en heb tot op heden nog geen bericht terug ontvangen
Koop hier geen producten!
- Voor 23:00 uur besteld, Vandaag verzonden
- Niet goed? Geld terug
- bel ons: 31622875311... maar telefonisch onbereikbaar
Helaas kwamen we te laat achter dat dit om een dropshipper gaat en producten aanbied met een lage kwaliteit. Ik kan een eindeloos verhaal schrijven over de service en het email verkeer dat inmens slecht is. Maar ik waarschuw liever.
Koop niks op deze webshop. 30 dagen voor je product word bezorgd, slechte kwaliteit, zelf retourneren naar China met hoge verzendkosten en naar je geld kan je helaas fluiten.
Ik kan er helaas niks positiefs van maken.
Oplichters
Oplichters
Niks bij Zephyras kopen, ze zijn oplichters. Wees voorzichtig. Ik heb op 20 oktober een winterjas voor mijn gehandicapte zoon gekocht. ik heb 90 euro daarvoor betaald maar niks ontvangen .
Hen telefoonnummer is buitengebruik. Twee keer een e-mail gestuurd maar ik kreeg een standerd reactie.
Oplichterij
Een ster is werkelijk nog te veel. Het is klinkklare troep die wordt bezorgd. Poloshirts lijken totaal niet op de foto op hun website. Het is synthetische troep, te slecht om aan de kringloopwinkel door te geven of in een kledingzak te doen.Het is weggegooid geld. Geen vat te krijgen op deze lui.
Het is pure oplichterij en diefstal van je geld. KOOP HIER NIET!
slechte kwaliteit en geen geld terug
Deze website levert slechte kwaliteit. Synthetische rommel in plaats van 100% katoen zoals op de website beloofd wordt. Het product is heel anders dan op de foto. Geld terug lukt niet, vanwege de porto van 30 tot 40 euro die je dan zou moeten betalen. Het is oplichting, niks bestellen bij Zephyras! Die paar positieve reviews zijn ongetwijfeld nep.
Geen eerlijk bedrijf!
Geen eerlijk bedrijf!! Kleding zeer slechte kwaliteit.. had een broekpak gekocht van 40euro en het is china kwaliteit..
Je denk dat je wat koopt in nl degelijk materiaal.. katoen zou het zijn het is dun en polyester!!
Weggegooid geld!
Er word gevraagt wat er mis ging?
Er word gevraagt wat er mis ging?! Nou oprecht alles!!
Mijn zoon dacht hier een mooie parka jas Mt L (€60) te hebben gekocht, 8 nov binnen gekregen en het is een jas van nog geen €10 uit China en veel te klein zelfs mijn dochter met Mt S past het niet eens 🤨 Dikke oplichters dus .. Je moet €40 extra neertellen om je aankopbedrag terug te krijgen of 10% van het bedrag terug te krijgen dus €6 helemaal van de zotte!! Kind verdrietig €60 verjaardags geld door de goot en geen enkele service of medewerking! En dan meerdere keren aangeven dat ze je als klant waarderen BELACHELIJK!!!
Niets bestellen hier dus en niks komt uit Amsterdam is gewoon dropshipping uit China!!