Bijzonder prettige ervaring
Bijzonder prettige ervaring met Zonconcept. Ik had mij al behoorlijk in de materie verdiept - en offertes opgevraagd - voor de adviseur langs kwam. Deze nam uitgebreid de tijd om al mijn (al dan niet technische) vragen te beantwoorden en verschillen toe te lichten. Zo kon ik een eerlijke afweging maken met wie ik in zee wilde gaan.
Dat de adviseur bij mij thuis kwam, had het voordeel dat hij de complete situatie daadwerkelijk kon bekijken. Dat is toch anders dan een inschatting maken op basis van een Google-plaatje en/of informatie (aannames?) die ik zelf verstrek over o.a. onze meterkast. Dit betekende ook dat de geoffreerde prijs de daadwerkelijke prijs werd, ook als er bijvoorbeeld onverwacht meerwerk zou moeten worden geleverd. De prijs bleef zoals wij die vooraf van Zonconcept hadden doorgekregen.
De monteurs die de panelen kwamen leggen werkten hard, waren vriendelijk en netjes. Er werd niets afgeraffeld en er klonk nooit een geïrriteerde toon tussen de monteurs onderling. Bij de oplevering hoorde ik dat ze van iedere stap en ieder onderdeel foto's gemaakt hebben voor het dossier. Dit paste helemaal bij het beeld van zorgvuldig werken dat ik van ze had.
Fijn ook dat er een oplevergesprek plaatsvindt, waarin gecheckt wordt of alles compleet en naar wens is afgehandeld. Ook hiervoor kwam de adviseur bij ons thuis. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor vragen die ik nog had. We keken o.a. samen naar de instellingen en werking van de app en ik kreeg weer nuttige tips.
Wat ik mooi vind, is dat een storing in de panelen bij Zonconcept bekend wordt. Als wij de storing zelf niet in de gaten hebben, zorgt Zonconcept ervoor dat deze in elk geval binnen 48 uur is opgelost. En wat voor vraag we ook hebben, we mogen (nee, "móeten", zei onze adviseur zelfs) altijd bellen.
Kortom, op basis van mijn ervaringen kan ik Zonconcept zeker aanbevelen.