Zonnepanelen Greenrecovery Reviews

TrustScore 3 uit 5

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Nieuwe zonnepanelen door Greenrecovery

Wij hebben ongeveer twee jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen door Greenrecovery. Dat was toen zeer goed naar tevredenheid verlopen. Ze kwamen op tijd, gingen direct aan de slag en aan het eind van de dag functioneerde het hele systeem goed. Het personeel is zeer kundig en vriendelijk/behulpzaam bij de uitleg. Twee jaar later besloten we toch het dak te vervangen. Dus panelen er weer af laten halen en later weer terug laten plaatsen door Greenrecovery. Weer dezelfde positieve ervaring. Kenmerken Greenrecovery: Afspraak is afspraak, kwalitatief goed, kundige en vriendelijke service gerichte mensen, flexibel in planning (terugplaatsen moest even wat later dan oorspronkelijk gepland). Ik kan dit bedrijf echt aanraden.

14 augustus 2024

DRAMA

De weggeefwinkel Zeist kreeg via de gemeente Zeist en met een aanbeveling van het groenne huis 64 zonnepanelen met individuele omvormers en infaroodverwarming geïnstalleerd Op papier werd een prachtig plan gepresenteerd De uitvoering was en is echter een drama. Na veel uitstel brak de datum van plaatsing aan Speciaal dagen vrijgekomen Maar er kwam niemand Belletje gedaan " we zijn er wel ".. zucht Vlak voor de opening door de wethouder leek t toch nog goed te komen de zonnepanelen werden geplaatst Het beloofde afleesscherm waar de opbrengst oo te zien zou zijn bleek bij de feestelijke opening een uurtje later pas te kunnen komen Nu bijna een jaar later wachten we daar nog op Een derde van de zonnenpanelen is nadat de hoifdzekering er steeds uitsloeg losgekoppeld De beloofde reparatie heeft ook na zeker 40 belletjes nooit plaatsgevonden De infaroodpanelen werden echter wel voortvarend geplaatst Dat moet gezegd worden Minder handig dat ze waren aangesloten op de noodverlichting en of op afgekoppeld stroompunten Ook de app om de opbrengst te kunnen monitoren hebben we nog steeds niet .....Gek genoeg waren er bij een ander project waar greenrecovery ook de zonnenpanelen legde en waar ik zicht op had dan weer absoluut geen klachten Sterker nog daar deden ze t top Maar voor de weggeefwinkel bleken mooie beloftes loze woorden Zelfs nu de politiek en ambtenaren er vragen over gaan stellen blijft t stil .

5 juli 2024

Professioneel en Service gericht bedrijf

Heel fijn en snel geadviseerd, geholpen en geplaatst.
Alles werkt naar alle tevredenheid sinds oktober 2022.
Afgelopen najaar waren door de harde wind een paar panelen van z'n plek gewaaid, binnen een uur stonden monteurs van Green Recovery om de boel veilig te stellen.
Panelen zijn kort daarna weer op z'n plek gelegd.
Top bedrijf met service gericht personeel.

29 januari 2024

Never ending drama....

Begin november de warmtepomp geplaatst. Inmiddels is het al eind mei en het functioneert nog steeds niet zoals het hoort..,

- Enige tijd na akkoord te hebben gegeven op de offerte, werd de prijs ineens met een kwart verhoogd! (dat is met behulp van rechtsbijstand opgelost)
- De warmtepomp stond ineens onaangekondigd op de stoep! (nogal een duur apparaat om zo voor de deur op straat te zetten!) GreenRecovery vroeg vervolgens of het nog 5 weken kon blijven staan..... Bizar.
- Nadat het eenmaal geïnstalleerd was, bleek het niet goed te werken. De warmtepomp zou ook moeten kunnen koelen werd van tevoren gezegd, maar dat bleek na installatie toch níet te kunnen.
- Het verwarmen bleek óók niet goed te werken! Hele winter in de kou gezeten.
- Nu verwarmt hij gelukkig wel, maar blijkt dat ding continu te "reinigen" waardoor het energieverbruik heel hoog is!! (dit reinigen hoort normaal maar 1 keer in de week te zijn)

+ Het aansluiten van de pomp zelf is wel goed gedaan en zonder veel rommel achter te laten.

26 mei 2023

Nu een vervolg nog steeds geen contact…

Nu een vervolg nog steeds geen contact kunnen krijgen bij de levering zou er een dongel geleverd worden zodat je de gegevens via je app kont uitlezen deze werden als het kon door de deur heen zijn geplaatst maar werden zonder enige uitleg afgegeven deze doen het nog steeds niet verschillende werken niet en contact krijgen ho maar nog steeds niet opgelost ik heb nog nooit zo'n slechte service gezien en ik ben niet de enige van de 65 appartementen het is waarschijnlijk boven zijn hoofd uit gegroeid maar daarom kun je wel contact opnemen voor een oplossing speelt nu al meer als een half jaar

21 april 2023

Te beroerd om een offerte uit te…

Te beroerd om een offerte uit te brengen als het geen standaard oplossing is. Dat voorspelt weinig goeds voor de service als ze eenmaal een installatie hebben aangelegd. Zeldzaam slechte communicatie.

8 december 2022

Is dit jouw bedrijf?