Eerste keer kwam het product aan met niet correcte elektrische aansluiting. Toen gingen ze een trafo sturen. Ook niet de oplossing omdat ze niet goed luisterden dat er geen aansluiting was.... Toon meer
Mijn Luxaflex Duette 32 mm, powerview met optie top-down, bottom-up is keurig en op tijd geleverd. Zelf geïnstalleerd wat niet al te moeilijk was met de duidelijke online handleiding. Ik ben tot nu t... Toon meer
Tien jaar geleden naar volle tevredenheid Luxaflex voor het hele huis besteld. Door een ongelukje nu voor een raam een nieuwe moeten bestellen en deze werd binnen drie weken geleverd, weer heel blij m... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Zonweringshop is de grootste online dealer van de merken Luxaflex, Sunway en Verosol. Zonweringshop verkoopt online zonwering/raamdecoratie met de hoogste korting. Zonweringshop heeft een het Webshop keurmerk, één van de meest betrouwbare keurmerken van Nederland. Zonweringshop levert de meeste producten op maat binnen 10 a 15 werkdagen aan. Zonweringshop heeft samen met de merken Luxaflex, Sunway en Verosol de beste service voor u als consument. Zonweringshop heeft grote showrooms waar u van harte welkom bent om de producten zelf te zien, uit te proberen om uw juiste zonwering uit te kiezen.
Goudsesingel 77-83, 3031 EE, Rotterdam
- 010-4127777
- info@zonweringshop.nl
- www.zonweringshop.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heldere communicatie
Heldere website. Ivm feestdagen was mijn bestelling enkele dagen vertraagd, waarover ik via mail geïnformeerd werd. Na ontvangst had ik nog een vraag mbt montage , die ook binnen 24 uur naar wens beantwoord werd. Kortom: ik voel me gewaardeerde klant bij zonweringshop.

Wat meer uitleg
Wat meer, of duidelijker uitleg/gebruisaanwijzing aangaande bediening van het jaloeziesysteem was welkom geweest.

5 rolgordijnen
Recent 5 rolgordijnen besteld, waarvan 1 net te lang is . Voor de rest prima prijs kwaliteit verhouding

Antwoord van Zonweringshop
Top bedrijf die doet wat ze beloven.
Als je een product op maat besteld is het altijd afwachten of het ook klopt.
De afwerking is hoog en de maatvoering tot op de millimeter nauwkeurig .
Dit bedrijft leverde top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Antwoord van Zonweringshop
Zeer klantvriendelijk en servicegericht.
Deze webshop munt uit in klantvriendelijkheid en service. Zij reageren altijd zeer vlot op mail met vragen en bijzondere verzoeken en zijn ontzettend welwillend naar terugkerende klanten. Wij hebben hier nu 3 maal een bestelling gedaan en zijn steeds enorm tevreden. Het bestelproces is zeer eenvoudig en de levering accuraat en volgens planning.

Antwoord van Zonweringshop
Ik ben zeer tevreden over de service en …
Ik ben zeer tevreden over de service en de levering.
Er was enkel een bediening die aan de rechter kant moest zitten en zo opgegeven was bij bestelling, die aan de linker kant zat.

Super klant vriendelijk
Bij de montage van een geleide strip maakte ik een fout door deze te kort af te zagen. Toen ik belde mij een nieuwe strip te sturen, werd ik zeer correct geholpen. Binnen 2 dagen had ik de strip in huis en ook nog zonder nota. Dat is pas service!

Prima service
Prima service. Adequate telefonische beantwoording van additionele vragen en levering zelfs voor de geplande datum!

Antwoord van Zonweringshop
De kleurcode moet je weten
De kleurcode moet je weten, maar verder is het prijsverschil snel verdiend.

Snelle en correcte afhandeling
Snelle en correcte afhandeling en prima product.
Verbeterpunten:
(1) montage-instructie kan beter: een duidelijke video zou helpen
(2) betalingsvoorwaarden onduidelijk: in eerste instantie wordt een aanbetaling gevraagd, maar onduidelijk is wanneer het restant moet worden betaald; moest hierover bellen

Antwoord van Zonweringshop
Winkel met uitstekend advies en goede klantenservice.
Prima advies, prima online prijzen. Geweldige service, ook na de aankoop!

Antwoord van Zonweringshop
De shop komt zijn afspraken prima na
De shop komt zijn afspraken prima na. Stipte levering en service. En .... concurrerende prijs!

Prima site
Prima site. Duidelijk in uitleg. Bestelling was er snel. Paste allemaal prima. Kan het iedereen aanbevelen.

Antwoord van Zonweringshop
Goede service en lage prijs
Service is goed en de prijs concurrerend.

Tevreden klant!
Het telefonisch contact met het bedrijf voor advies was buitengewoon prettig en kundig. Tevreden over de zonwering, alles past precies!

Antwoord van Zonweringshop
Prima geregeld, alles op tijd en mooi zoals besteld!
Niets aan bovenstaande toe te voegen, de bestelde Luxaflex was precies volgens order en op tijd in huis.
Keurig meldingen van hoe laat de levering zou zijn.

Antwoord van Zonweringshop
Goede service, goed product!
De bestelmodule is goed te volgen, de opvolging op de bestelling is snel en adequaat en ook wijzigingen worden correct doorgevoerd! vervolgens alle mogelijkheden met aflevering/vervoer om afleveradres etc te wijzigen waardoor heel flexibel. Ik ben zeer tevreden!

Antwoord van Zonweringshop
Prima service en snelle levering
Wij zijn zeer tevreden met de snelle levering.
De producten waren ook netjes en stevig verpakt.

Antwoord van Zonweringshop
snelle reactie, uitstekende levering en op tijd zoalsa gepland
Werd netjes geholpen met de keuze die ik moest maken aangezien ik te weinig detail kon zien op de website. Uiteindelijk wat ik gekregen heb voldeed helemaal aan mijn verwachtingen