Let goed op wat je besteld en krijgt van Zuiderzeebier
Let goed op wat je besteld en krijgt.
Het begon allemaal met een lekker tripel biertje 9,1 %
dat ik van een vriend kreeg die in de buurt woont van de ZuiderzeeBrouwerij in de Flevopolder bij Oosterwold. Een jong bedrijf.
Ik was verguld van de smaak, want ik ben verwend door de Westmalle Tripel.
Ik besloot 12 Tripeltjes á 9,5 % (9,5 % staat op de website) te bestellen en bijgaand 2 pondskaasjes. Heb nog even per telefoon met de baas van het bedrijf gesproken omdat e.e.a. niet duidelijk was op de website.
Vrij snel krijg ik de bestelling, ingepakt in een overdosis bubbeltje plastic.
Na het eerste biertje, had ik niet de sensatie als bij de eerste biertje dat mijn vriend had meegenomen. Ik keek naar het promillage en zag dat dit slechts 7,5% alcohol bevatte. Dat maakt wel wat uit, voor mij althans.
Het bestelde konijnenkaasje was een 'naturel' kaasje. Allemaal geen ramp. Maar ik besloot toch mijn klacht te melden per mail.
De reactie was amateuristisch, zonder aanhef en met Jantje als ondergetekende.
Ik moest de hele zending maar terug sturen en dan zou ik mijn geld terug krijgen. Zonder excuus en of uitleg.
Dat zou uiteraard een flink bedrag aan verzend kosten zijn geweest en een flinke klus en gedoe voor mij. Ik heb nog met hun meegedacht en voorstellen gedaan om de foute bestelling goed te maken.
Men ging hier niet op in.
Kortom, let goed op wat je besteld en krijgt !
Het zijn hele dure biertjes. 3,49 per stuk. De communicatie is verre van professioneel en zeker niet klantvriendelijk.
Geen aanrader dus helaas.
In de toekomst hou ik het maar op de Westmalle tripel, goedkoper, lekkerder en geen gedoe..