ENFINIGY Pro-vandkedel (1,5 l) I skriver til mig STOP OMG med at bruge el-kedlen, da nogle er blevet skoldet og fået 2.grads forbrændinger -pga håndtaget. Kan oplyse at kanden desude... Toon meer
Utrolig dårlig kundeservice! Aldrig køber fra dem uanset produkt kvalitet. Varer vist står på lager, 5-7 arbejdsdage leveringstid, me de sender ikke, da varen “ikke er muligt at sende øjeblikkeligt... Toon meer
Virkelig forfærdelig kundeservice! Min Zwilling Enfinigy Bordblender gik i stykker. Jeg indsendte billeder og video som de bad om. Den skulle så sendes ind, så de selv kunne undersøge. Farven var... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
ZWILLING - et af verdens ældste varemærker - er kendt for sin høje kvalitet indenfor knive, gryder, pander, elektriske køkkenapparater samt innovative vakuumsystem, Fresh & Save.
Denemarken
- info@zwilling.dk
- www.zwilling.com/dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
TILBAGEKALDT ENFINIGY Pro-vandkedel (1,5 l)
ENFINIGY Pro-vandkedel (1,5 l)
Kan oplyse at kanden desuden ikke stopper kogningen af sig selv, men skal stoppes manuelt.
Jeg har skrevet til jer et utal af gange for at få kanden registreret, så den kan erstattes/tilbagebetales.
Men PLC nummeret står ikke på kanden, hvorfor i beder mig kontakte jer, så vil I være behjælpelige med nummeret - men INTET sker - jeg modtager bare et svar, fra efterhånden mange forskellige e-mail adresser - jeg skal bare skrive igen.
Desværre er I fuldstændig ligeglade med mine mails.
ALDRIG havde jeg forestillet mig så ringe opfølgning fra jeres kundeservice.
Jeg kar oplyst jer kandens navn/nummer SAMT
ordre nummer
Jeg vedhæfter fakturaen/ordre nummeret - så håber jeg i selv kan se PLC nummeret
Kanden er sort og rummer 1,5 l -
Men INTER forholder I jer til - over for et farligt produkt I selv kalder tilbage.
Jeg er dybt rystet og fraråder andre at handle hos jer.
Men kan se jeg LANGT fra er den eneste der er rystet over jeres kundeservice.
Jeg købte en Fresh & Save Vakuumstang
Jeg købte en Fresh & Save Vakuumstang. Mistede gummipakningen og Zwilling prioriterer at man køber en nyt produkt frem for at fastholde kunder. Jeg køber ikke Zwilling igen. Desværre investerede jeg i deres dyre elendige system som nu er 100% ubrugeligt.
Giver Zwilling i Ringsted Outlet min…
Giver Zwilling i Ringsted Outlet min bedste anbefaling. Virkelig god kundeservice og meget sød og hjælpsom ekspedient. ⭐⭐⭐⭐⭐
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice!
Aldrig køber fra dem uanset produkt kvalitet. Varer vist står på lager, 5-7 arbejdsdage leveringstid, me de sender ikke, da varen “ikke er muligt at sende øjeblikkeligt pga for mange bestillinger “. Forsendelse dato er ukendt. Man kan ikke fortryde køb, refundering ikke er muligt kun hvis returneret efter modtagelse. Hvilken er stadig ukendt. Når man peger på webshop på lager status som misvisende de svarer at jo det er tilgængeligt bare at vi har for mange logistik udfordringer. De er en joke, dårligste betjening nogensinde.
Livstidsgaranti = ingen garanti.
Købte en MIYABI 7000D kniv som har en normalpris på 1800, til 800 kr på Zwillings ejet lagersalg for 3-4 år siden, dengang de havde lager i Ballerup. Bladet er med tiden blevet bøjet så det er umuligt at lave lige snit med den. Henvendte mig til kundeservice da de har livstidsgaranti på knive... Det gælder så kun hvis man har købsbevis, hvilket man ikke fik på lagersalg. Da jeg efterfølgende spørger hvad rationalet er bag det får jeg intet svar og det er nu over en måned siden. Til gengæld kunne jeg få en "30% rabatkode på hele Zwilling shoppen", så nu kan jeg få lov selv at købe en ny Miyabi kniv til en langt højere pris end jeg har betalt for den i første omgang, og en højere pris end den er på tilbud til hos diverse forhandlere. Nej tak. Køber ikke Zwilling / Miyabi igen.
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice. Har et - 3-4 år gammelt, Zwilling køkkenredskab hvor en sliddel står til udskiftning. Har ikke fundet den på nettet og kontaktede derfor Zwilling for at høre om denne sliddel kunne købes direkte hos dem, eller de kunne henvise til forhandler hvor jeg kunne købe den. Svaret fra Zwilling var "vi sælger ikke reservedele, men du kan indgive en garanti anmeldelse". Altså: Det rager os en papand, og held og lykke med at finde en sliddel! Det er helt sikkert absolut sikkert sidste gang jeg køber noget som helst fra Zwilling.
Virkelig forfærdelig kundeservice!
Virkelig forfærdelig kundeservice!
Farven var sølv. I mellemtiden havde jeg købt en sort Enfinigy brødrister. Og derfor spurgte jeg om jeg kunne få evt. erstatnings blender i sort, så produkterne matchede. Det kunne der slet ikke blive tale om, og siden har jeg intet hørt fra Zwilling.
Dårlig kvalitet; sen refusion og dårlig kundeservice.
Sous Vide stav går i stykker. Elendig kundeservice. Ender med at refunderet mere end en måned for sent. Utroligt at så stor en virksomhed hverken har styr på regler eller kan drive kundeservice på ordentligt niveau.
Elendig kunde service og fejlbehæftet…
Elendig kunde service og fejlbehæftet produkt oversigt. Deres kundeservice er nedladende og anderkender ikke at de har fejl i deres produkt beskrivelse / overskrifter. Har modtaget produkter i glas selv om ordre oversigt beskriver plastik.
Hold jer væk
Stor skuffelse over både kvalitet og kundeservice
Jeg har købt en betydelig mængde af ZWILLINGs vakuumsystem (skåle, fade og poser), men oplevelsen har været alt andet end "frisk".
Problemer med produkterne:
• Defekte skåle: 7 af mine skåle virker nu overhovedet ikke. Nogle vil slet ikke generere vakuum, mens andre taber trykket efter ganske kort tid.
• Poserne svigter: Det samme gør sig gældende for deres vakuumposer, som desværre heller ikke holder tæt.
Umulig kundeservice:
Det mest frustrerende er dog kontakten med deres kundeservice. Det er næsten umuligt at komme igennem til dem. Når det endelig lykkes at få hul igennem, stopper de pludselig med at svare midt i forløbet. Det betyder, at man skal starte helt forfra hver gang.
Det føles som en bevidst strategi at gøre reklamationsprocessen så besværlig og uoverskuelig, at man som kunde til sidst opgiver kampen. Det er simpelthen ikke i orden for et mærke i den prisklasse.
Styr udenom, hvis du forventer holdbarhed og service.
Uigennemskueligt om produkterne har…
Uigennemskueligt om produkterne har batteri. Bestiller efterfølgende batteri men der var ingen oplader. Altså er det overhovedet lovligt.
Så kan man jo sige, at man skal læse ordentligt efter; men to personer der prøver at gennemskue deres vare beskrivelser misforstår det.
Vil ikke anbefale man køber noget fra det her firma. Der findes mange andre.
Umut Sakarya er reklamesøjle for dette…
Umut Sakarya er reklamesøjle for dette elendige firma. Det er er sølle af ham og bare fordi han anbefaler og reklamere for dette firma, så er det tydeligvis ikke det samme som at produktet/firmaet er til at stole på. Men han får betaling og rejser for hans ukritiske annoncer, så selvfølglig anbefaler han dem.
Umut sletter i øvrigt kommentarer på Youtube som han ikke syntes om “Før i køber produkter fra ZWILLING, så tjek lige deres ry og anmeldelser på ZWILLING / trustpilot .dk og .com
Kan desværre ikke give 0 stjerner
Det er ikke muligt at bestille til afhentning i pakkeshop, hvilket er meget upraktisk når man forventer at modtage en stor tung pakke. Levering er med postnord og kan derfor være fra 07.00-21.00, jeg var heldigvis hjemme da de kom, til gengæld manglede en af de ting jeg havde bestilt, den var så i en anden pakke og var blevet leveret i en pakkeshop, så den skulle jeg hente senere. Det kan godt være det er postnord den er gal med, men så må man finde sig en bedre samarbejdspartner. Derudover var de keramiske fade jeg bestilte fuldstændigt smadrede, løsningen mente Zwilling var at sende nye fade eller pengene retur, ikke noget med at kompensere for den tid man spiller og alt det skrald man skal skille sig af med. Jeg har ellers været meget glad for produkterne, men sidst jeg købte et produkt gennem kitchenone og der var noget galt med det, ville Zwilling ikke gøre noget ved det. På denne ordre virker blenderen heller ikke, så jeg er meget spændt på hvordan det bliver håndteret. Jeg har ellers altid været glad for produkterne langt hen af vejen, men servicen lever ikke op til det og der er desværre for mange fejl ved produkterne. Jeg skriver dette fordi jeg synes at andre skal vide at det ikke er så godt som det tar sig ud, og med den service er det i hvert fald ikke pengene værd og så længe servicen er sådan kommer jeg ikke til at købe noget fra dem igen. Jeg kommer heller ikke til at bruge det på mine restauranter længere og alle venner og kokke jeg kender får ikke længere dette anbefalet, for det er ikke noget jeg kan stå indenfor længere. Som min kæreste så fint spurgte da jeg modtog tingene i går: "Hvor mange flere chancer skal de have" og som jeg lige så fint svarede hende: "Ikke flere". Jeg håber i lærer noget så andre ikke får de samme dårlige oplevelser.
Jeg købte en gave på Zwilling
Jeg købte en gave på Zwilling, som jeg allerede opdagede en time senere var købt af en anden 😅 Jeg skrev straks til kundeservice, om annullering af ordren, det kunne de desværre ikke men jeg skulle bare undlade at modtage pakken. Fair nok, men ikke nemt, når pakken bare bliver lagt på trappen
Sendte pakken retur, uåbnet for ihvertfald 3 uger siden. Har intet hørt fra dette fænomenale firma 😓
Håber da snart jeg får mine 600+ kroner tilbage 🙏🙏
De sendte et defekt fad ud til mig
De sendte et defekt fad ud til mig, som de vidste var defekt men alligevel vælger at sende ud til kunden. De svarer ikke, når man er uenig med dem på mail og hører overhovedet ikke kunden. Kan ikke anbefales.
Hold jer langt fra Zwilling .har købt…
Jeg købte en blender fra Zwilling – en beslutning jeg bittert fortryder.
Blenderen gik i stykker og blev sendt til reparation. Herfra begyndte et decideret cirkus:
Jeg har modtaget den ene forvirrende og modsatrettede mail efter den anden.
De bliver ved med at kræve en stregkode fra PostNord – en stregkode de allerede har fået! Alligevel beder de om den igen og igen, som om ingen i virksomheden læser noget som helst af det, man sender.
Pludselig forsøger de at tørre ansvaret af på ZWILLING J.A. Henckels – som om det ikke er samme firma. Men det stopper dem ikke i at fortsætte med at sende flere e-mails, der gentager de samme ubrugelige krav.
Det her er ikke bare dårlig kundeservice – det er kaotisk, inkompetent og fuldstændig respektløst over for kunden.
Jeg har leveret alle oplysninger, de har bedt om – og alligevel bliver jeg mødt af tåbelige krav, undskyldninger og rod i deres egne processer.
Føj for en oplevelse. Jeg vil aldrig nogensinde købe noget fra Zwilling igen – og jeg vil fraråde alle andre at gøre det.
De fortjener ikke engang en halv stjerne.
Massiv spild af min tid. Helt omsonst
Havde egentlig vundet nogle Zwilling køkkenmaskine ør. Vildt fedt! Og da et låg gik i stykker skrev jeg blot til fyren der havde kontaktet mig som vinder og modtog straks et nyt. Virkelig flot.
Det er flere år siden nu og nu stod min blender af. Jeg benyttede kontaktformularen på hjemmesiden for at spørge til muligheden for at købe den manglende reservedel.
Herefter fik jeg en mail fra Zwilling som bad om billede og beskrivelse af den beskadigede del. Jeg sendte. Så bad de om officielt navn på produktet. Jeg sendte. Så bad de om faktura. Jeg forklarede det var en præmie. Så bad de endnu engang om billeder og præcis beskrivelse. Jeg sendte + jeg havde imidlertid ledt grundigt i gamle emails og fundet lidt korrespondance vedrørende min præmie, som jeg også sente.
Nu svarer Zwilling at garantien er udløbet (jeg har på intet tidspunkt spurgt til garantien eller ønsket at gøre brug af denne??) og at de aldrig sælger reservedele.... #@&$°¢@&_@£§ hvad pokker skulle alle billederne og beskrivelserne til for? Helt absurd spild af min tid.
Da jeg gør opmærksom på dette får jeg noget der ligner et computergenereret svar omkring at jeg bedes udvise forståelse når nu min garanti er udløbet, det har deres team jo lige vurderet. Hvad sker der? Hvor er undskyldning for massivt at spilde min tid i stedet for at svare på den oprindelige henvendelse? Køber en ny blender af et andet fabrikat.
Godt når det er godt,men virkeligt…
Godt når det er godt,men virkeligt skidt når deres produkter er dårlige.
Jeg er som sådan fan af Zwillings produkter og har haft knive af mærket i 25 år som jeg stadigvæk er glade for. Men skuffelse over deres vacuum system, hvor låg på glas flækker (og erstatning af "bare låget" ikke hænger sammen med helheds prisen).
Senest en køkkenvægt...
Hvor man skal bruge en mini skruetrækker for at skifte batteriet.
Det gik fint de første par gange.
Men så er der en fejl i gevin på skruen, så man ikke kan få den ud.
Bliver lidt ked af, at navnet ikke lever op til deres ry, når de kommer nye produkter ind.
Og ja.. det er da min egen fejl, at jeg ikke har gemt en kvittering på 299 kr. I halvandet år og derfor ikke kan refererer.
Men næste gang køber jeg nok en discount vægt og andre discount produkter. For holdbarheden giver efterhånden det samme.
DATO for oplevelse...
Over nogle år.
Ligesom skuffelsen bliver større
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser.
Hurtigt levering
Købte to airfryer for et år siden, DESVÆRRE
Købte to airfryer for et år siden. Skuffen blev skæv på den ene. Sendte et billede og fik en ny skuffe tilsendt. Nu er teflon skaldet af på risten, og jeg skal nu sende hele airfryeren ind. Billeder er ikke nok og risten heller ikke. Sagsopretningen har jeg udfyldt, og de svarer med den samme mail, at jeg skal oprette en sag. Derudover kan de kun træffes på telefon, hvis man kan tale engelsk og gøre sig forståelig på engelsk, til trods for at Twilling er et gammelt dansk firma. Handler helt sikkert andet sted fremover og anbefaler ikke denne virksomhed.
Lees meer over geverifieerde reviews.