Uitmuntende winkel, leuke verassing bij levering, mooie producten!
Zyzou is een uitmuntende webwinkel met mooie kinderkleding en -schoenen. Goede service en verassende kadootje bij de levering zijn ook zeer goed Keep on going!
St. Jacobsstraat 31, 4381EK, Vlissingen, Nederland
Leuke webwinkel. Veel keus en goede service. Vandaag besteld is morgen in huis. Netjes verpakt. Kortom een prima winkel om leuke kinderkleding te kopen.
Zyzou is een superleuke webwinkel met mooie kinderkleding en -schoenen. De service en levering zijn ook zeer goed en heb nooit klachten gehad. Ga zo door!
Leuk team met meiden, klantvriendelijk en erg snelle service. Overzichtelijk site met eigen account waar ook je inkopen uit de winkel zelf aangekoppeld zijn.. Altijd 10% korting met klantenkaart.. Ook vaak kortingsavonden met hoge kortingen. Super winkel. Enige minpuntje is dat er iets meer voor jongens zou mogen zijn.. Maar de meidenkleren zijn te leuk daarom zal dat meer ingekocht worden denk ik.
Snelle verzending, mooie kleding en leuke prijzen, helemaal top en zeker aan te raden!
Hele goede service en erg snel. Groot aanbod op de site.
Ik had graag een positief bericht willen schrijven, want de klantenservice is zeer vriendelijk en compleet. Maar ik heb 2 keer een bestelling geplaatst. de eerste keer was mijn pakket naar een verkeerd adres gestuurd, ruim een week later toch in huis met de verkeerde maat. Bleek dat mijn bestelde maat niet eens was ingekocht!! Tweede keer besteld, stond een verkeerd huisnummer op mijn pakket, terwijl ik het goed had ingevoerd. Jammer!
perfecte service. Bij een vraag altijd een antwoord. Zelfs na 3-4 weken kan ik mijn bestelling nog retour sturen zonder enig probleem. Bij andere moet ik de hele internet procedure doorlopen, binnen 7 dagen ruilen dat is hier niet het geval!