Xclusivevillas Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Verhuur van luxe vakantievilla's, villa-appartementen in Zuid-Europa, Zuidoost Azië, Midden- en Zuid-Amerika (waaronder Caribbean) en winterchalets in de Alpenlanden. Tevens aanvullende diensten zoals transfers, vliegtickets, autohuur, activiteiten en evt. conciërge services. Travel Representatives ter plaatse aanwezig.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

prima service

Via internet op deze site terechtgekomen voor een appartement in Parijs, een goed gevoel aan overgehouden. Kwaliteit van de woning was prima, het werd goed schoongemaakt en het zag er goed onderhouden uit. Als welkomstpakket ook pains en baquettes met vin gehad, leuk idee. Wat nog voor verbetering vatbaar was, is dat de beschrijvingen niet alleen in Engels of Frans waren maar ook in het Nederlands.

3 augustus 2014

Service met gouden randje

Op een frisse zaterdagochtend onze intrek genomen in een villa in de Midi Pyreneeën.
Meteen huis en tuin verkend, alles zag er tip top uit. En heel belangrijk: prima matrassen. Alleen mijn dekbed zag er wat dunnetjes uit voor de tijd van het jaar en ik wil per sé het raam open hebben 's nachts. Een zoektocht naar een extra deken leverde niets op. Toch maar even het servicenummer gebeld in de verwachting een voice mail bericht te moeten achterlaten. Maar nee hoor, ik werd keurig te woord gestaan en er zou naar een oplossing worden gezocht. Toen we eind van de middag terugkwamen van een ritje wisten we niet wat we zagen: er lag een deken in plastic verpakt op de drempel van de achterdeur! We hebben de hele vakantie prima geslapen en wat bleek al tijdens de eerste nacht: het dekbed was van zichzelf al warm genoeg....
Chapeau voor XclusiveVillas en tot september!

21 juni 2014

Prima advies op maat

Zoals ieder jaar vonden wij het moeilijk om een reisbestemming te kiezen: mijn man wilde iets ondernemen, ik wilde relaxen, en onze kinderen zwemmen. Xclusivevillas is voor ons op zoek gegaan en kwam binnen een dag met een geweldige villa in Italië van alle gemakken voorzien. Ook de omgeving was leuk en natuurlijk heerlijk gegeten. En de kinderen: zon en water, het kon niet stuk. Bedankt Xclusivevillas, het is ons heel goed bevallen.

19 juni 2014

Goed

Richting een vijfde ster; alleen dingen nog finetunen. Zoals het linnengoed dat een allegaartje is, maar wel schoon.

16 juni 2014
Logo Xclusivevillas

Antwoord van Xclusivevillas

Beste heer, u heeft een bericht over de vakantievilla op de Bahama's.

Het linnengoed wordt verzorgd door de beheerder en deze gebruikt het bedlinnen van de villa zelf. Elk bed heeft haar eigen (kleur) linnengoed en is daardoor niet gelijk. Zou juist de charme moeten zijn van elke slaapkamer, echter begrijp dat u liever overal het zelfde had en dit dan als netter ervaart. Natuurlijk respect voor ieder z'n smaak. Inderdaad wel altijd schoon wat ook zo hoort.
Bedankt voor de reactie en positieve overall beoordeling.
XclusiveVillas.com

Xclusive Villas zoekt naar vakantiehuis voor je

We hebben bij XclusiveVillas.com laten weten wat voor vakantiehuis we zoeken en ze gingen net zolang door totdat ze een aantal passende villa's konden aanbieden.
Het gevonden huis was in Istrie en stond niet in hun aanbod getoond.
Toch binnen een dag weer contact met ons opgenomen met de gevonden villa.voor nota bene het hoogseizoen ondanks dat we beetje laat waren. Zeer tevreden. Nu nog wel op vakantie....

6 juni 2014
Logo Xclusivevillas

Antwoord van Xclusivevillas

Beste mevrouw Pronk,

Bedankt voor de goede review. Laat u maar weten hoe de vakantie en de villa is geweest. We zijn benieuwd naar uw reactie...

Met vr. gr. XclusiveVillas.com