1. Kledingwinkel
  2. Boetiek
  3. Internetwinkel

Based in Antwerp, the heart of Belgian fashion, X collection Antwerp creates playful, colourful athleisure wear made of sustainable fabrics. Our signature: an X that stands for a unisex approach of fashion in a world where identity is shaped by creativity and ideas rather than gender. As a young brand in an ever-changing society, we merge timeless designs with fashionable details for a relaxed yet outspoken look. Beauty is in the eye of the beholder, and we’re embracing every part of it. SUSTAINABILITY We at X Collection Antwerp believe that Fair Wear and sustainable development are natural, respecting your skin with soft Organic Cotton materials, respecting the men and women who make your X collection in good working conditions, respecting the world we live in by limiting our impact on the environment. Made to order, no massive waste. Our Organic cotton is cotton from true certified organic cultivation, fair trade organic cotton, sustainable and environmentally friendly. Recycled polyester is soft, durable, breathable. GOTS garments with this certication are of high quality and matching a standard which allows you to buy sustainable and organic fashion. Join the X movement.

4,7

Uitstekend

Zo’n zalige trui!!!

Zo’n zalige trui!!!! En mooi! Kei goede kwaliteit even wassen en gelijk weer aandoen. ❤️❤️

31 juli 2025

Antwoord van X collection Antwerp

Zo leuk om te lezen dat je zo blij bent met je trui ❤️ Klanten blij maken met mooie truien is wat we heel graag doen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, warm en comfortabel.
Uniek design.

Aangenaam om dragen qua textuur.

Zeer goede service

24 juli 2025

Antwoord van X collection Antwerp

Dag Vincent, dank je wel voor deze mooie complimenten, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw aankopen en onze service.

Super kwaliteit

Fantastische kwaliteit. We dragen de shirts al ruim 3 jaar en ze zien er na zo vaak wassen nog steeds goed uit!

23 juli 2025

Antwoord van X collection Antwerp

Hi Doenja, fantastisch om te lezen dat jullie onze produkten na al die jaren nog steeds dragen en dat de kwaliteit zo goed bevalt 🫶

What a fantastic brand.

What a fantastic brand. The fit is super.

17 juli 2025

Antwoord van X collection Antwerp

Hi Jaco, thank you very much for this. We are very pleased that you like our brand and fit ✨

Mooie collectie

Mooie collectie. Goede kwaliteit 💪 zeer tevreden.

8 juli 2025

Hallo Jens,
Super leuk dat je fan bent van ons merk en je de moeite genomen hier te reviewen.
Dit geeft ons veel energie voor de nieuwe kollekties 🫶

Leuk merk!!

Top!! Leuke en kwaliteitsvolle kleren :)

9 juli 2025

Hi Elodie,

🚀 review, fans van X collection Antwerp zijn super belangrijk voor ons, thanks 🙏

Mooie make en goede pasvorm.

Al verschillende keren verschillende producten gekocht zowel voor mijn dochter als haar vriend. Kwaliteit en pasvorm zijn goed.

6 juli 2025

Hi Ur,
Heel erg bedankt om de tijd te nemen om ons deze feedback te geven, wij zijn erg blij dat jullie steeds weer bestellen en jullie de kwaliteit en pasvorm zo goed vinden, wij zullen dit zeker aan ons product team doorgeven 👌

Toon reviews in alle talen. (23 reviews)